Toto nemyslíte vážne, že toto je mierumilovný pochod!

3. marca 2018, malinova, Nezaradené

Som absolutne sokovana, co sa vydava za mierumilovny smutocny pochod za zavrazdeneho novinara:

„Po oficiálnom ukončení protestu 18:30 sa časť ľudí presunula pred Úrad vlády, kde kričali mafia, mafia, odstúpiť, do basy, nechceme Fica, vrahovia, niektorí lomcovali bránou. V mene organizátorov boli vyzvaní, aby prestali.

Video z piatku v čase 18:4518:55 02.03.2018 zdroj: Aktuality

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Dav pred Uradom vlády

Posted by Aktuality.sk on 2. marec 2018

 

Toto nazyvate normalny smutocny pochod za zavrazdenych? Ved to uplne jasne smeruje k nasilnostiam s dalsimi obetami na zivotoch! Ale zvlast mladi, naivni ludia si asi myslia, ze su nesmrtelni a nezranitelni a uz nemoze dojst k dalsim obetiam.

Ja sa vas pytam, opozicni politici, vlastne dieta by ste teraz poslali lomcovat tou branou a kvoli zvrhnutiu vlady riskovat aj jeho smrt alebo vystrelene oko kvoli vymene vlady?

Toto je uplne jasne, ze ked sa toto bude diat a toto pokracovat, tak celkom iste budu dalsie obete! A chcete povedat, ze za to neponesu vinu ti, co organizovali ludi na uliciach?

Len celkom naivny clovek moze povedat, ze nevie, ako koncia protesty na uliciach. A ako sa aj zneuzivaju.

Existuju predsa peticie, alebo peticie agresivite mladych „praviciarov“ nestacia? Potom rozhodne nebudu intelektualnou elitou, ked si myslia, ze aj za cenu ludskych obeti!

Alebo naopak potrebujete dalsie obete?

.