Bravó! Danko

23. augusta 2017, malinova, Nezaradené

SME: „V piatok bude koaličná rada, kde by mali lídri strán riešiť krízu. Slovenská národná strana bude na rokovaní koaličnej rady žiadať prísnejšie pravidlá pre zverejňovanie majetkových priznaní verejných funkcionárov. Oznámila to vo svojom stanovisku.

„Ak má naozaj vláda taký záujem o boj proti korupcii, musí ísť sama príkladom. Pre žiadneho ministra ani pre verejného činiteľa nemôže byť problémom podrobne zdokladovať celý svoj majetok,“ vysvetli predseda SNS Andrej Danko.

Podrobné zverejňovanie majetkových pomerov by podľa SNS malo pomôcť zvýšiť dôveru ľudí vo vládu.

Národniari chcú tiež komisiu, ktorá bude pracovať na návrhu „úplne nového, detailného zverejňovania pôvodu majetku verejných činiteľov“.

https://domov.sme.sk/c/20632590/mnohi-clenovia-sns-chcu-odist-z-vlady-povedal-danko-fico-chysta-tlacovku.html

Nech sa vam hoci aj ludia smeju, nech mate minulost akukolvek, nech mate umysel akykolvek, poculi sme nieco, ako sa moze stat clovek hrdinom aj tak, ze si to ani sam neuvedomi, ako moze!

Ked vas uz vsetci zradili a vase sny lezia v prachu, je na mieste pytat sa – Komu som sluzil? Komu pomahal? Videl som to vobec?

Takto sa prebudza kazdy z nas, odkedy je svet svetom, prekvapeny s kym to vlastne zil, a komu veril?

A v tej chvili pride otazka: Naozaj to chces vidiet a vydat sa touto cestou, ktora nebude lahka? Az v tej chvili zaciname naozaj zit a padat. Lebo, kto uz nas pochopi, ze vzdy mozme nieco nove v sebe najst, co ocenia len neviditelne svety?

A tak sa hnev a pomsta menia na hrdinstva. Aj Schindler vo filme chcel povodne obchodovat s lyzickami a stal sa hrdinom, na ktoreho hrob sa zbierali kamene spomienok.

Ste rozhodujuca postava v politike o ktorej alternativne media pisu – Uz len on to moze zvratit, aj keby sa chcel len pomstit!

Vy si vyberate, ci tiez budete pragmaticky, alebo naozaj uz nastvaty! V mene hnevu sa aj vazali menia. Najma, ked sa medzi sebou aj zradzaju!

Vsetkym chcem povedat: Nie, vobec to nie je smiesne! Je to presne ako v tomto filme, ked chapete statocnost len ako zabavu pri obrazovkach:

 

Presne takto sa zobraci stavaju hrdinami. Najprv ich nieco nastve, co ani netusia, KAM ich zavedie! Necakanymi hrdinami sa stavaju ludia, ktori chceli celkom inak zit,niekde v ustrani alebo len pri koryte. Pozname ich malo, co nam aspon porozpravali „konspiracne teorie“, ked uz pre to nechcu zit?

Hned prvy komentar na SME:

„do kelu, a zasa nemám doma ani pivo ani čipsy…“ – Slovensky, drzime vam palce ako v hokeji!

„premiér DANKO

Danko má životnú príležitosť stať sa premiérom, alebo prezidentom.

Ak pofidérny slovenský kapitán Danko podmieni ďalšie fungovanie koalície odstúpením KALIŇÁKA. za noc mu preferencie stúpnu na cca 60 % a môže si vybrať, či chce byť premiérom alebo prezidentom.“

„ale,ale , vedia to velmi dobre!!

Smer rabuje eurofondy ,rozkrada kde sa da-napr zabudnuta prvízia 300 tis € v ruksaku na pumpe, balenie eur do alobalu a podobne ,ale o tom Danko-zatiaľ nechce verejne hovoriť ani nevznikli masove nepokoje, zrejme tuší, že to už riadne smrdí!!!“

Sleduje ho cely narod, co urobi, ci nesklame! Sleduju ho aj nepriatelia, co sa ho boja, lebo je nevypocitatelny!