Akých mužov si môžem vážiť

10. júla 2017, malinova, Nezaradené

Kazdy z nas to pozna, ze denne v diskusiach stretavame ludi aj s uplne opacnymi nazormi. Nikdy mi nevadili, lebo kazdy ma plne pravo nerozmyslat ako ini a chciet aj nieco celkom opacne. Mnozstvo ludi napriklad nenavidi Havrana alebo Kisku, ale pre mna, pokial je ten clovek zjavny – co chce a preco to chce, mozem s tym nesuhlasit, mozem to kritizovat, ale aspon jeho pristup k tomu nie je necestny, ked to ludia zjavne vidia v prospech coho pracuje.

No ma si pravo clovek zelat, aby sme patrili do prvej ligy EU a tvorili s nimi jednu homogennu masu? Ma!

Taky clovek je presvedceny, ze toto nas ochrani a budeme sa mat lepsie.

Napriklad mi tu diskuter mat4 napisal do diskusie svoje teorie a priklady, preco on tak rozmysla, ako rozmysla. Mozno by tym niekoho nastval, ale mna nie, ze si to, kam smeruje a comu veri, vie zdovodnit a jasne tam smeruje. Nemusi byt predsa ako ja a chciet to, co ja.

Sam Fico povedal, ze sa maju samotni volici vyjadrit, co chcu, ci ist do toho uzsieho jadra a posluchat vo vsetkom EU alebo nie. A sam Rostas povedal, co by mnohi radi zatajili, ze to povedal, ale ta diskusia s nim je zaznamenana, ze absolutne toleruje a respektuje rozhodnutie obcanov, co chcu.

Tu sa diskutuje nad tym, kde je tych 70 %, co to chcu, ci neboli tie prieskumy sfalsovane. No asi neboli, ked tu denne narazate na ludi, ktori obhajuju strany – ako tie lepsie a schopnejsie, ktore chcu ist do takehoto jadra a do takejto politiky (zbrojarskej a migracnej) a napomahaju likvidovat a kritizovat a odradzat volicov od vsetkych stran, ktore tomu hovoria nie. Samotni volici na tom pracuju, aby sa potom cudovali, kde sa tych 70 % vzalo!

Este si mozem vazit muzov, co aspon pristup k tomu maju cestny a nelaviruju medzi tym, ze vlastne som proti, ale vlastne pomaham likvidovat strany, co su proti, ako napriklad blogeri cudzinec a tribunaludu.

Keby som ja nieco vytkla Sulikovi, tak jeho postoj k LSNS, lebo aj tato strana je proti.

Ja som uz napisala, ze vsetky strany, ktore su proti takejto politike, by mali spolu drzat a nie sa medzi sebou potapat. A vsetci su zastrasovani tym, ze budu preto fasisti a hnednu. Presne takto zastrasuju vsetci aj SaS.

Nie, nemusite byt proti. Mozte, podla mna naivne dufat, ze u Fica je to len strategia a u vsetkych sorosovcov je to len strategia, aby este homogennejsie Slovensko s EU len preplavalo s co najmensou ujmou. Mate pravo tomu takto naivne verit a dufat v to do posledneho dychu.

Ale netvarte sa, ze nie ste toho spolutvorcami, ked aktivne pomahate kritizovat a likvidovat vsetky strany, ktore tomu akoukolvek mierou hovoria nie (od vyhrad proti jadru az po uplne vystupenie). Lebo taki ludia uz nemaju ani len cestny pristup k tomu, kto sa tu o to postaral. Politici bez volicov nie!