Postup kolaborantov – časť pravica

22. mája 2017, malinova, Nezaradené

Tak to som zvedava, koho bude pravica volit, ked Most im klesol na hranicu zvolitelnosti a SaS je pre nich fasisticka strana.

To si len tu tak myslite, ze tretosektoraci budu volit SaS, lebo tam maju napriklad Poliacika.

.

Je to tym, ze vy tretosektorakov, ako ich nazyvate, nesledujete, len na nich nadavate.

Povazujete za poduroven ich sledovat a venovat im hoc minimum casu.

.

Celkom tento postoj chapem. Je ludsky celkom pochopitelne, ze nebudem sa zaoberat nejakou ohovaracskou susedou, nejakymi primitivnymi ludmi naokolo alebo ludmi, ktorych povazujete za celkom pomylenych.

.

Aj ked ste ma tu povazovali za nepriatela, lebo som prisla zo SME a lebo som volila SaS, mam s ludmi tu na Pravde jednu vec spolocnu – povazujem za najhorsich ludi na Slovensku v sucasnej dobe kolaborantov typu Smatanu, Havrana a vsetkych, ktorych nazyvate tretosektorakmi alebo sorosovcami alebo slnieckarmi.

.

Lenze pokial vy ste ich hodili len do smetneho kosa a dennodenne tu na nich len nadavali, ja som dva roky travila cas ich sledovanim.

Nie ako Bencik, aby som na nich nieco zbierala, ale ich pozorovanim:

1. ako rozmyslaju

2. preco tak rozmyslaju

3. ako si to zdovodnuju

4. co planuju robit

.

Mozte si povedat a urcite si teraz poviete, ze na co by to bolo dobre a to, co ste mi mnohokrat vypisovali – kasli na nich, tam by som nepachol, s takymi sa nebavim a skoda casu…

.

A presne o tomto je moj clanok – naco to bolo dobre, ze som ich dva roky sledovala.

Naco bolo dobre, ze mam prehlad o vsetkom, co pisali a ako argumentovali dva roky, odkedy vypukla migracna kriza.

.

Teraz viem, ako rozmyslaju, preco tak rozmyslaju, ako si to zdovodnuju a co planuju robit.

.

Najprv sa chceli dostat do vlady cez Siet a Most.

Boli by sa chceli dostat aj cez SaS, lenze zarovno s vypuknutim migracnej krizy sa Sulik ukazal, ze nebude s nimi kolaborovat v tychto ich umysloch.

Bol sice praviciar a pre toto by ho mohli chciet volit, ale k ekonomickym rieseniam pribudol novy rozmer a to presne ten kolaborujuci s EU ohladom migracnej krizy a uz federacie EU. Sulik sa zacal stavat na zadne, ze toto uz nie, takym vazalom on alebo SaS nebude. Bol to rok 2015 a bolo pred volbami. Este stale bola nadej, ze to su u Sulika len take reci populisticke, aby oslovil aj inych volicov pre SaS, ale uz mu tym prestali doverovat, ze nebude plnit ich tretosektoracke a sorosovske ciele.

Vy ste ich vtedy nesledovali, ale ja ano. Citala som Dennik N, kde je ich doupe, kazdy den, takze velmi dobre si pamatam, ako sa to v pravici za tymito cielmi vyvijalo.

SaS sa tym stala nespolahliva pre tieto ciele a preto ju zacali kritizovat, teda najma Sulika a zacali viac propagovat v prvom rade Siet alebo Most. Siet a Most siel presne po tychto cieloch. Taky Prochazka by urobil cokolvek alebo aj Bugar. Pridalo sa k nim SME a spolu propagovali, aby pravica v prvom rade volila Siet alebo Most, vyberte si, obidve strany to zabezpecia. 

K SaS mali asi taky postoj – No uz ked sa inak neda, tak aj tuto kolaboracne nespolahlivu stranu, lebo zas v nej mame svojich ludi, napriklad Poliacika, Nicholsonovu a dalsich slnieckarov. Ved SaS sa da takto ovladnut zvnutra, ze sa v nej presadia slnieckari ako kukucky. Ale zrejme si isti neboli, ze tu celkom ovladnu, ked odporucali praviciarom dennodenne na Denniku N a na SME volit len Siet alebo Most. 

A zo Sulika sa staval kazdym mesiacom coraz jasnejsi nesorosovec.

Vy ste tie videa nevideli, ked vas praviciari nezaujimali, ale praviciarom pravidelne dvihal mandle ucastou v nemeckej televizii ako tvrdy odporca tychto ich cielov.

Zhadzovali ho preto dennodenne ako hnednuceho populistu, co to nemysli vazne, len je populista a to aj vsetci diskuteri na Denniku N a na SME.

.

Vtedy sa zacali diskutujuci na SME stiepit na tych, co su za tuto celu propagandu EU a na diskutujucich, co precitali – tak toto nie!

Je rozdiel byt nejakym praviciarom a byt proti Smeru alebo byt az slnieckarom a sorosovcom a uz nevidiet, co sa deje. 

.

Najprv bolo takych diskuterov na Sme malo. Precitali pod tlakom migracnej krizy tak postupne. Prvych este ubodali, ze ty si fasista, ked nesuhlasis a nezeries nam aj tuto propagandu, ale casom a hlavne v roku 2016 ich bolo stale viac a viac a uz sa nedali len tak umlcat. Preto zacala vladnut na SME tvrda cenzura. Boli zakazovane diskusie pod clankami, mazali aj tretinu diskuterov v diskusiach, az to doslo tam, ze sa to preklopilo naopak a dnes je tam slnieckar uz za blazna, ktoreho si podaju.

Samozrejme, SME to vola, ze to sa tak rozplemenili fasisti a ze este aj ich diskuteri sa zmenili hromadne na fasistov. Ale pravda je taka, ze vacsina este aj byvalych praviciarov zacala odsudzovat SME a Dennik N za tvrdu propagandu a ritolezectvo EU. Proste nielen laviciarom sa v tomto, aku politiku teraz razi EU, otvarali oci, ale aj volicom pravice!

Preto im fakt krivdite, ked ich vsetkych hadzete spolu s ich stranami do jedneho kosa a za to, ze volili pravicu, ktora sa im takto vyfarbila, ich obvinujete ako spolukolaborantov.

Keby ste ich sledovali, videli by ste ako precitaju. A nechcete a neprajete si, aby precitli a videli, kam to smeruje?

.

Takze, ako precitali, tak chceli prave preto volit SaS a Sulika, lebo este stale to boli volici pravice, ale uz sa im nepacila migracna politika pravice. Chceli volit teda aspon SaS, ale uz aj tej prestavali doverovat, kedze ich v SaS poburovali slnieckari. 

Bolo to tak tesne pred volbami, ked vypisovali pod Sulika – Ak tam budete mat tychto slnieckarov, tak SaS volit nebudem! To co ma znamenat? O migracnej politike hovorite jedno a pritom tam mate slnieckarov a propagandistov!

.

Takze vtedy bola SaS tak este dvojtvarna. Zastresovala zarovno propagandistov a uz zarovno volicov pravice, co prestali tejto propagande verit.

Vyriesili to tak, ze pred volbami deklarovali, ze nech ukazu volici, co chcu – ktore smerovanie. Doslova pisali – Ak chcete vlastne tuto propagandu, co nazvali zameranie na socialne citenie (s utecencami a s EU), tak volte v nej slnieckarov a ked chcete zameranie na ekonomiku, volte Sulika, Mihala. Proste ukazte, koho v tej SaS vlastne chcete, kto predstavuje co?

.

Urcite ze velmi propagandisti a slnieckari dufali, ze ich volicov bude viac a preto celu SaS ovladnu. Bolo to take nejasne, ci ich bude pol na pol.

.

LENZE! Praviciarov, co nechu volit Smer a zarovno sa im nepaci do coho nas tlaci EU a riesenie migracnej krizy, je viac. A preto dnes tu uz volici pravice (slnieckarski) nemaju koho volit. Ukazuje sa, ze neochotnych kolaborovat s touto propagandou je aj u pravice viac a prave preto najviac hlasov mala SaS. Volici pravice zacali samotnych praviciarov pre toto odmietat a prestavaju im verit, ked budu kolaborovat. Preto uz dnes aj volicom pravice, co sa hromadne presuvaju pod SaS, nadavaju, ze tiez hnednu a cela SaS je vlastne ina podoba LSNS pre volicov pravice.

.

Prave to sa Mihalovi nepacilo a nepaci vsetkym volicom pravice, co su zblbnuti touto propagandou. Preto sa Mihal odtrhol, aby si nasiel stranu, co bude kolaborovat podla jeho gusta a ocakava sa, ze rovnaka moralna nevolnost postihne aj Poliacika alebo Nicholsonovu.

Ved aj na nich tlacia, ich vlastni volici, ich vlastni priatelia a kamarati – vsetko zblbnuta propagandou EU „intelektualna elita“, aby sa odtrhli a pekne onakvejsie moralne kolaborovali tak, ako maju! Vypisuju im na fb svorne – Ked v SaS zostanete, nebudeme vas volit! 

A drviva vacsina volicov SaS im na to pise – Presne tak, len chodte v certy! Ked naopak oditete, budeme volit SaS viaceri! 

Slnieckari to v SaS proste prehrali a preto odisiel Mihal. On s fasistami skoncil a Sulik je prenho tymto ak nie fasista, tak moralne tymto upadajuci v jeho hlave.

.

Tak preco sa tam Poliacik a Nicholsonova drzia?

Ja si myslim – A kam by sli? Ved to by bol ich politicky koniec! No kam by sli? Do Progresivneho Slovenska, ktore nema sancu na uspech? Do akej stranicky miniaturnej a podla svojho gusta odidu? Ale zrejme este takato stranicka pred volbami vznikne, kde budu mat svoje molo vsetci slnieckari a sorosovci ako moralny vykvet tohto naroda, oproti ktorym vsetci budeme len spinavi fasisti. 

Keby ich bolo vela, tak nas vsetkych cenzuruju ako Dennik N a SME a aj trestne stihaju a zatvaraju, ale kedze je ich malo, tak sa povazuju za moralny vykvet tohto naroda ako nejaka slnieckarskosorovska sekta. 

.

Vyzera to teda tak, ze normalni ludia, co nechcu kolaborovat s tymito sialenymi viziami EU vyhrali.

Lenze nie je to tak!!! 

.

A preco to tak nie je, napisem v dalsom clanku.

.

.