Divadlo Mazurek

30. apríla 2017, malinova, Nezaradené

Davam vam do pozornosti obycajny komentar, obycajneho diskutera zo SME, co napisal pod clankom o stihani poslanca Mazureka, pretoze si myslim, ze toto divadlo pre obcanov SR vystihol:

.

„Výroky o islame

Je možné, že Mazurek bude obvinený za úplne iné vyjadrenia, či činy. Uvidíme…
.
Ale všimol si si, že vo všetkých „mienkotvorných médiách“ sa prezentuje práve tento výrok o Islame?
Že pokutovaný v NRSR bol práve za tento výrok?!
.
Nemyslím si, že je to náhoda. Je to účelová propaganda, ktorá má presvedčiť verejnosť, že kritika inej ideológie je trestná. Že je trestné kritizovať Islam a odmietať imigráciu z moslimských krajín riadenú vedením EU. Inak povedané, vnútiť verejnosti „politickú korektnosť“ a presvedčiť ju, že je to zákonná norma.
.
Politická korektnosť a pozitívna diskriminácia sú základné nástroje tzv. ľavicových liberálov (neomarxisti, progresivisti…). Cieľom je ľudí zastrašiť a vnútiť im samocenzúru, aby neboli schopní slobodne vyjadriť svoje názory a brániť svoj spôsob života. A tak sa dala ľahšie presadiť nová totalitná ideológia.
.
Mazurek možno nebude za nič odsúdený, ak áno, tak pravdepodobne za niečo úplne iné. Pochybnosti však v ľuďoch zostanú a vytvorí sa atmosféra strachu. A to tu ide.Tzv. boj „proti extrémizmu“ je len iné pomenovanie pre cenzúru a prenikanie „politickej korektnosti“ do právneho systému.
Je to ideologická vojna.“

.

Mazurek na to len posluzil. Keby sme boli o par storoci skor, tak napriklad Marii Stuartovne pisali ini panovnici – To nemozes dat zopar ludi obesit, povedzme patnast a predhodit ich davu na vystrahu? Takto sa to robi. Kotlebu by bolo trufale, ale nejaky poslancek je na to maximalne vhodny a vzdy je za co.

Dav sa zlakne a ludia si povedia – Takze ja uz nemozem kritizovat islam, ked aj poslanca takto popravili. Mna sa to netyka. Ja nie som extremista, zasluzil si to. Ale strach v nich zostane.

Je dobry, aby sme neboli extremisti. Aby sme inym ludom svojim extremizmom nekazili ich opravnene poziadavky a pravo na slobodu slova. A hlavne nedali pricinu na ich farebne revolucie, lebo ako si zozenu hercov na popravu, tak isto aj hercov na priciny zakrocit. Hodit flasu nie je take tazke, zvlast v dave, ked su ludia sprosti a rozvasneni.

Je potrebne ich len rozvasnit. Na to je teda strach dobry.

.

Ale ked stichnu, nie je dobry. A nie je dobry, ked odchadzaju z takych „poprav“ a hovoria si – Mna sa to netyka. Lebo najprv to zacne hercami, par extremistami a potom na rad pridete aj vy a za minimum. 

.

.