Založ si blog

Kto chce zabíjať, tak to je len satira a iní aj keď to nenapísali?

Včera som sa dozvedela, ako Benčík spolu s Mesežnikovom vyrobili nového najhoršieho fašistu. Tentokrát z Radačovského, keďže kandidoval do europarlamentu pod stranou ĽSNS.

Najprv o ňom Mesežnikov vyhlásil, že do europarlamentu sa dostali najhorší fašisti v Európe a potom Benčík spracoval Radačovského rozčúlenie na dôkazy, že Radačovský chce Židov pretaviť ako vec v koncentračnej peci aj s ilustráciami:

 

Do Európskeho parlamentu sme poslali najhorších fašistov v Európe, upozorňuje Mesežnikov

https://dennikn.sk/blog/1498874/grigorij-mojsejevic-je-vec-nic-viac-nez-vec/?ref=list

 

Myslím si o tom, že Radačovský urobil veľkú chybu, keď sa dal tak rozčúliť Mesežnikovom, že ho nazval VECOU a rozoberal, že ani zvieraťom nie je, lebo zviera by niečo také neurobilo.

Ľudia sa naozaj začínajú vzájomne vraždiť tak, že to začína tým, že sa vzájomne vyhlasujú len za zvieratá alebo len veci, lebo tým sa znižuje ich prah vnímania iných ako ľudských bytostí. Nech je človek akýkoľvek, stále a vždy je to ľudská bytosť aj keď pri vraždách je to ťažké prijať. To bola Radačovského chyba, že skĺzol k tomu, že rozoberal, že tento človek ani zviera nie je a len vec, lebo okamžite sa toho Benčík chytil a vyrobil z neho na základe týchto slov toho fašistu, čo sa len prezradil, že by Židov chcel hádzať do pece ako veci. Tu u Benčíka nenastalo žiadne pochopenie, že ľudia si v rozčúlení povedia aj „Ty si len handra“, čo je tiež len vec a neznamená to, že by preto chceli iných zabíjať.

 

Pamätám si, že moja mama mi vysvetľovala, prečo považuje jednu komunistku za len handru. Bola to v socializme kariéristka na veľmi vysokom poste, ktorá spolupracovala na prenasledovaní ľudí. Bola zbabelá a bezcharakterná a pomáhala zničiť život mnohým ľuďom, len aby sa udržala na svojom vysokom poste otitulovanej pred menom aj za menom (za zásluhy) na jednej z našich univerzít.

A moja mama mi rozprávala, že v tej chvíli konfrontácie s ňou, po tom, čo spáchala, jej na to povedala ako výraz najväčšieho pohŕdania len toto: „Ty si handra.“ Nič viac, než len handra.

Opisovala mi ten moment, keď ešte aj nazvať ju povedzme „Ty si sviňa!“ jej prišlo v tej chvíli, že to ju nevystihuje, lebo v tom je ešte nejaká emocionálna účasť, že ťa ten človek rozčúlil, ale ona je LEN handra! Charakter má len ako handru!

Odvtedy si to pamätám ako výraz najväčšieho pohrdnutia niekym, že je len použiteľnou handrou, lebo sa mi s tým spája ukážkový príbeh, ako ničili ľudí v rámci svojich ideologických čistiek.

Uvedomujem si, že dnes by Benčík vyrobil za to aj z mojej mamy fašistku, keby nebodaj stála na opačnej strane, než on, že chce preto komunistov hádzať do pece ako veci a chcela by k tomu aj koncentráky, keby nebodaj bola tá žena aj Židovka.

A vždy som si myslela, že tento výraz o handre použijem tiež, keby bol niekto absolútne bezcharakterný, len ja som také politické prenasledovanie nezažila.

No nezdá sa vám dosť závažné obvinenie a v médiách, keď vás niekto vyhlási za najhoršieho fašistu v Európe?

Či to je už tak bežné v nálepkovaní fašistami doradu , že si to ľudia už nemajú ani všímať? A ani sa ich to nemá čo dotknúť?

 

Keby mal Benčík rovnaký meter, ešte viac by ho muselo rozčúliť, že gymnazista od extrémistických liberálov píše doslova o zabíjaní ľudí s iným názorom a kam to potom môže viesť? Už niekam inam?

 

 

Ale nie, toho už obhajovali, že to nemyslel naozaj, že je jasné že to nemyslel naozaj, ale napísal to tak doslovne naozaj! A doslovne o zabíjaní iných ľudí!

 

Ale keď je to naopak, že potrebujeme vyrobiť extrémistov z tých ľudí s iným názorom, tak tam už budeme priťahovať za vlasy, že keby chcel Radačovský rozbiť pohár, ako to spomína v svojej úvahe, tak to by chcel takto rozbiť Židov a keby chcel pretaviť vec, tak to priamo Mesežnikova v koncentračnej peci. A navyše všetkých Židov s ním a je to dôkaz, že vlastne chce koncentračné tábory!

 

Opakujem, že som za to, aby sa všetkým ľuďom neustále pripomínalo, aby sme nikoho nedegradovali na úroveň zvierat ako nejakého dobytku, lebo toto naozaj vedie postupom času a agresivity len k vzájomnému vraždeniu. A snáď nikto tu nie je tak naivný, aby si nemyslel, že naozaj také aj vzájomné vraždenie nehrozí.

Ale potom používajte rovnaký meter na všetky ľudské skupiny v tomto zúčastnené, kde sa doslova o zabíjaní písalo od liberálnych extrémistov.

Rovnako je naivné myslieť si, že tí by už zabíjať nemohli a najmä keď sú mladí a rozvášnení a TIEŽ agresívni!

A v Česku už sú takéto aj fyzické útoky od extrémistických liberálov. Ja to nezbieram, ale snáď vám tu diskutéri na to poskytnú linky fyzických napadnutí.

 

A kto vás potom zoberie vážne, keď jedna strana môže písať aj o zabíjaní a to nebolo myslené vážne a celkom nič za to nebude, lebo to bola len taká satira, ale z opačnej strany aj za „vec“ vyrobíme človeka, čo by chcel vraždiť a chcel by preto aj koncentráky?

 

Keď raz nebudete mať rovnaký meter a nebudete rozlišovať medzi slovami o doslovnom zabíjaní a priťahovaním za vlasy, za aké slová by už chcel človek nielen vraždiť ale aj koncentráky, tak vzájomné extrémy len vyhrotíte a ako si umelo navyrábate fašistov, rovnako si navyrábate raz aj skutočných vrahov a nebuďte si takí istí z ktorého tábora skôr! To nikdy neviete a najmä, keď sa to na jednej strane agresívnych mladých ľudí len podceňuje a slová aj o doslovnom zabíjaní už tolerujú ako len satiru!

 

Kde bol Benčík vtedy? A kde má Benčík dôkaz, akí sú voliči ĽSNS?

Veď ešte len včera ste mi písali, že ja nemôžem písať, akí sú voliči Čaputovej, keď ich všetkých nepoznám. A Benčík už všetkých pozná?

Naozaj?

 

Martin Burgr – Diplomová práca

Graf č. 1. dostupný v prílohe ukazujúci pomery voličov podľa dosiahnutého vzdelania v elektorátoch jednotlivých strán, nasvedčuje tomu, že ĽSNS oslovuje lepšie voličov z kategórie stredná škola s maturitou, keďže tvoria väčšiu časť jej elektorátu. Zároveň má menší podiel vysokoškolsky vzdelaných voličov oproti SNS, ale zase mierne väčší ako SMER-SD. Uvedený graf potvrdzuje, že ĽSNS z hľadiska vzdelanostnej štruktúry nepredstavuje anomáliu, ale do veľkej miery kopíruje trend SNS a SMER-SD .

Graf č. 2 štruktúra voličov strán podľa vzdelania:

SaS

VŠ  57 %   SŠ   37%  spolu 94%

bez maturity 5 %

 

OLaNO

VŠ  44 %    SŠ  42 %  spolu 86 %

bez maturity 14 %  (z toho 3% základné)

 

SIEŤ

VŠ   41 %   SŠ  44 %  spolu 85 %

bez maturity  16 % (z toho 3% základné)

 

MOST

VŠ  34 %   SŠ  39 %  spolu 73 %

bez maturity  27 % (z toho 6% základné)

 

SNS

VŠ  27 %   SŠ  48 %  spolu 75 %

bez maturity  25 % (z toho 3% základné)

 

RODINA

VŠ  26 %   SŠ  53 %  spolu 79%

bez maturity  21 % (z toho 5% základné)

 

LSNS

VŠ  21 %  SŠ  54 %  spolu 75 %

bez maturity  25 % (z toho 7% základné)

 

SMER

VŠ  20 %  SŠ  43 %  spolu 63 %

bez maturity  38 % (z toho 8% základné)

 

Výsledky parlamentných volieb na Slovensku 2016 v kontexte – Martin Burgr

https://is.muni.cz/th/x1gyc/Martin_Burgr_diplomova_praca_yivjkvyp.pdf

 

Najvzdelanejší voliči volili podľa toho SaS a najmenej Smer, čo pri Smere je spôsobené vekom voličskej základne.

Nijako sa nedá poukázať na to, že voliči ĽSNS su menej vzdelaní, než voliči iných strán, aby sme mohli povedať, že ĽSNS volia len nevzdelaní ľudia a primitívni ľudia, ako ich výlučne prezentuje Benčík a iní.

Stačí porovnať aj len MOST a ĽSNS:

MOST

VŠ  34 %   SŠ  39 %       bez maturity  27 % (z toho 6% základné)

LSNS

VŠ  21 %  SŠ  54 %        bez maturity  25 % (z toho 7% základné)

 

Pritom, keď prezentovali alebo prezentujú súčasných voličov MOSTU (aj keď už budú voliť Progresívne Slovensko a Spolu), tak ich prezentovali alebo prezentujú ako najvzdelanejších novinárov, moderátorov, hercov, umelcov, aktivistov.

A keď prezentovali alebo prezentujú súčasných voličov ĽSNS, tak ich vždy prezentujú ako nevzdelaných primitívov, čiže vyberajú si na to účelovo z tej malej skupiny voličov, akú mal aj MOST a pravdepodobne bude mať aj Progresívne Slovensko a Spolu.

Pod ĽSNS je skrytých 75 % voličov so vzdelaním a s celkom inými charakteristikami, než sa prezentujú v médiách na zastrašenie, aby túto stranu voliči nevolili.

 

Aké sú to charakteristiky?

 

Nie je to utečenecka kríza, čo vám vysvetlí priamo Denník N tuto:

Kto volil Kotlebu a prečo? Nie, nie je to len pre utečencov

https://dennikn.sk/395557/volil-kotlebu-preco-nie-nie-su-utecencitito-ludia-volili-kotlebu-tychto-dovodov/

 

Nie, nie je to pre frustráciu z ekonomickej situácie, čo vám vysvetlí priamo Smatana na svojom facebooku:

„Vždy, keď vás bude niekto presviedčať, že voliči extrému k tomu vlastne boli dohnaní strašnou sociálnou situáciou a zlyhávaním Slovenska a spupnými liberálmi, spomeňte si na toto video.
Tí, čo dnes volili Kotlebu, predtým volili Fica, ešte predtým Mečiara a Slotu.

„Nezamestnanosť tu nie je. Sme spokojní zatiaľ s robotou, tu sa dobre žije, celkom fajne.“

„Nie, Rómov tu nemáme“ „Problémy na dedine? Hmm, také banality iba, že niekomu pes šteká.“

„A koho ste volili?“

„Kotlebu.“

https://www.youtube.com/watch?v=2y2-1BIC8_M&feature=share

Samozrejme si na to znovu účelovo vybrali zo skupiny voličov ĽSNS, ktorí tvoria ich predstavu na primitívnosť, čo si iste oslovení voliči nemysleli, že odpovedaním na otázky poskytujú materiál o obraze „slovenských primitívov“.

ĽSNS pravdepodobne volia ľudia, čo nechcú voliť strany podieľajúce sa na korupcii a preto nevolia napríklad SMER alebo SNS a nechcú voliť ani strany, ktoré presadzujú federalizáciu EÚ, federalizáciu dlhov, muničné sklady a cudzie vojská na Slovensku, liberálnu agendu, Istanbulský dohovor a podobne. Ktoré iné strany majú takíto ľudia voliť?

 

Keď ich máte, potom sa môžte čudovať, prečo nevolia tie iné!

 

Ale majú naozaj títo ľudia inú možnosť? Ak áno, akú a ktorú stranu by ste im potom odporúčali, ktorá spĺňa ich požiadavky na politikov, ktorí ich majú zastupovať?

 

A keďže ĽSNS má medzi svojimi voličmi viac vzdelaných ľudí, než SMER (znovu sa vráťte ku grafu, keď tomu neveríte), tak Blaha má pravdu, že keby tu existovali strany, ktoré zastrešujú záujmy voličov a súčasnej doby, čo dnes voličov zaujíma, takzvané „extrémistické“ strany by nemali ani jedno percento!

Takže kto tu vyrobil ĽSNS?! Nie práve politické vákuum na strany? Kde majú voliči inú ponuku, než je progresívne liberálna a jej pudlíkovské odnože v iných stranách?

Smerácke kádre majú problém ako politicky prežiť a pritom tu majú celú lúku voličov, na ktorých môžu stavať. Alebo mi chcete povedať, že všetci Slováci chcú radšej muničné sklady a americké vojenské základne? Všetci Slováci chcú federalizáciu a federalizovanie dlhov celej EÚ? Alebo im toto zastreší Kiska?

Chce to len jedno, nemať politický charakter pudlíka a naozaj obhajovať záujmy svojich občanov a voličov.

No pre mnohých je to asi nepredstaviteľná odvaha a radšej chcú byť kádre pre mocenské politické skupiny, ktoré vedia lepšie platiť, než voliči. Voliči im majú zabezpečiť len nerušený život a oni ich zato budú politicky vychovávať a vyhlasovať za extrémistov, keď neposlúchajú!

 

No a na odstrašenie od iných, než servilných názorov, majú svojich vlčiakov, napríklad Mesežnikova a Benčíka.

 

 

.

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nemali by sme tu zbytočne komplikované a zbytočne zdramatizované voľby voličmi KDH, čo nezačali rozmýšľať!

26.03.2024

Luna Vive: „Nepáči sa mi napríklad, že si presviedčala ľudí , aby volili Harabina, ale neodsudzujem ťa, pred pár rokmi by som možno vlastne vysoko pravdepodobne robila to isté, teraz si myslím, že preberať za iného svojím spôsobom zodpovednosť a svojím spôsobom ho manipulovať , nie je správne. Možno aj ty k tomu názoru raz dospeješ.“ Luna po voľbách: [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 5517342x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie