Založ si blog

Ďalšia volička Čaputovej len nemala informácie

Takže som zavolala ďalšej voličke Čaputovej, či je informovaná o najdôležitejších otázkach v politike, akými je presadzovanie federalizacie EÚ, federalizácia dlhov v EÚ a pokračovanie jednania o obchodnej zmluve s USA na prítomnosť cudzích vojsk na Slovensku.

 

Taktiež je to moja veľmi dobrá kamarátka a človek, ktorého si vážim a nebála by som sa mu čokoľvek zveriť. Vlastne, keby všetky tieto moje kamarátky a priateľky, čo volili Čaputovú, ovládali svet, bol by na svete raj. To sú ľudia, čo by vám neublížili, nikdy nikoho neokradli, nikdy neprekračovali slobodu iných a nikdy nebrali mandát občanom, o čom by mali rozhodovať všetci. Sú to ľudia, ktorým by aj celkom cudzí ľudia mohli dať do rúk svoje aj milióny, tu mi s nimi postoj a tam by ste ich aj našli! Aj keby ste pre nich boli celkom cudzí ľudia!

Taktiež sa o nich nedá povedať, že sú nevzdelané, lebo náhodou všetky majú VŠ a dokonca aj nepovinné tituly navyše vo svojich odboroch.

 

Takže ďalšia už vie a počula o snahe federalizovať EÚ. Keďže sa nejako viac nezaujíma a ani nemá čas zaoberať sa politikou, nad dopadmi federalizácie EÚ sa nezamýšľala a o federalizácii dlhov v rámci EÚ už nič nepočula, nečítala. To bola jedina vec nad ktorou zapochybovala, že by to bolo vôbec možné! Ale uverila mi to, keď som jej povedala, že o tom píše aj Sulík. Takže túto informáciu, že je niečo také možné, má odo mňa a nie od novinárov a médií. Keby teda bol záujem informovať o tom občanov, keď máme toľko médií, tak by to občania vedeli a nie nevedeli! Ale teda asi iné a len požadované informácie pchajú do popredia, čo stále kritizujeme, aké všelijaké blbosti sa v médiách rozoberajú miesto najdôležitejších tém, ktoré nám ovplyvnia všetko. Máme teda médiá skôr na zavádzanie od najdôležitejších tém v politike?

 

A keďže sa o tejto téme nikde nehovorí a nepíše a už vôbec sa o tom nevedú v našej krajine diskusie, nemohla ani ona vedieť, aké postoje má k tejto téme napríklad Progresívne Slovensko a Spolu alebo Čaputová, keďže o tomto nebola v prezidentskej kampani žiadna zmienka. A ľudia stále veria tomu, že prezidentka Čaputová je nadstranícka a teda mimo strán a nevedeli, že radiť jej budú práve politické sily nie nadstranícke, ale z konkrétnych strán. Že takto sa pri moci a bez volieb ocitne Progresívne Slovensko so Šimečkom v svojom zastúpení pri rozhodnutiach o našej zahraničnej politike.

 

O možnosti cudzích vojsk a muničných skladov na Slovensku vedela, ale uverila tomu, že táto téma je už nadobro pochovaná a vyriešená tak, že tu na Slovensku NIKDY žiadne vojenské základne už nebudú. Nič nevie o tom, že tieto rokovania o obchodnej zmluve s USA pokračujú a že politické sily, ktoré sa dostávajú cez poradcov z Progresívneho Slovenska k moci, majú záujem o presadenie vojenských základní na Slovensku. 

 

Vyjadrila sa, že keby to boli vedeli, čím myslela celú svoju rodinu, tak by nikdy také politické sily nevolili, teda ani Čaputovú, keby s nimi mala niečo spoločné.

 

Takže ja sa pýtam, ako férovo získavali tieto politické sily svojich voličov? A to teraz vôbec nehovorím o manipuláciách s predvolebnými prieskumami, len o dostatočnom informovaní občanov!

 

Voliči Čaputovej sa doradu vyjadrujú, že neočakávajú federalizáciu EU, že nič nevedia o federalizácii dlhov v EÚ a veria, že vojenské základne na Slovensku NEBUDÚ!

Sú podľa vás pravdivo informovaní? A sú podľa vás dostatočne informovaní?

Kde sa, v ktorých médiách tieto témy rozoberajú a vedú sa k nim diskusie?

Kde pre ľudí, čo nečítajú alternatívne médiá? A sú odkázaní len na mainstreamové médiá a na to, že diskusie k tomu neexistujú?

 

Veď volili by celkom inak, keby už o tom boli informovaní!

Ako ste potom tieto volebné hlasy získali? Za cenu zatajovania informácií?

Sú potom tieto hlasy platné alebo získané podvodom?

 

Prečo si vybrali Čaputovú:

Bola sympatická a s tým čo hovorila, súhlasili.

 

A čo témy o ktorých nehovorila a ktoré sa nerozoberali? A čo jej diskusie s Chmelárom, ktoré 7x zrušili?

 

Keby vás takto oklamali v banke pri nejakej pôžičke, že vám hovorili len o niečom a vaša chyba, že iné informácie nemáte, čo by ste asi na to povedali?

Že takú pôžičku od vás nevylákali podvodne?

 

A takto by sme mohli pokračovať, čo aj budem. Budem sa pýtať ďalších voličov Čaputovej, čo vlastne z najdôležitejších politických tém o Slovensku vedia a či ju nevolili práve len vďaka neinformovanosti! 

Vás sa pýtam, prečo potom hovoria, že keby to vedeli, tak by ju nevolili? A to im nehovorím nič iného, než len fakty o ktorých nevedeli. Žiadne konšpirácie alebo nejaké len moje dohady, len fakty o ktorých nevedeli! A nie ja im hovorím, aby potom povedali, že keby to vedeli, tak ani Čaputovú nevolia!

 

Takže takto je to s vašimi voľbami, že keby to bola banka, tak poviete, že sú to vychytralí zlodeji. A to by vás oklamali stále len na jednej pôžičke a nie o budúcnosti vášho štátu!

 

Nejaká len jedna pôžička je stále menej, než vojenské základne na Slovensku, než federalizácia dlhov v celej EÚ alebo vaša existencia vo federalizácii EÚ bez mandátu občanov!

 

A ešte by som chcela podotknúť, že keby som bola chcela škodiť Čaputovej alebo Progresívnemu Slovensku, tak sa tých ľudí pýtam pred voľbami alebo obvolávam ich pred voľbami, či majú tieto informácie!

No ja nie som médiá, aby som to robila za nich a na svojom blogu píšem len ľuďom, ktorých zaujímajú moje myšlienky, lebo je na ich dobrovoľnosti, či si to aktívne vyhľadajú.

Považujem to za veľmi dôležité, nevnucovať svoje myšlienky iným, lebo sama neznášam, keď mi niekto vnucuje svoje. Preto aj píšem tento blog, ako svedectvo o vnucovaní názorov len takzvanými liberálmi, že kto si myslí niečo iné, už je nepriateľom štátu, fašistom, extrémistom, antisystémovým človekom, ktorého treba zakázať, cenzúrovať, prenasledovať a rozhodovať zaňho bez mandátu občanov.

 

Od svojej novej prezidentky očakávam len to, že nebude súhlasiť s vojenskými základňami na Slovensku, ako to sama niekoľkokrát zopakovala a preto si to dovoľujem považovať za sľub. 

Inak od nej už nič iné neočakávam, čo by som ja od nej vyžadovala ako novinári na SME.

Pre mňa môže mať oblečené čo chce a v čom sa dobre cíti, robiť si čo chce, prajem jej osobnú slobodu, aby ju mala ona, ale aj iní!

 

 

.

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542392x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie