Založ si blog

Ďakujme bohu, keď propagandisti sú hlúpi a tvrdohlaví!

Človek by si myslel, že si už dali povedať, keď už aj Mikloš priznáva:

 

„Politická korektnosť je ohrozením slobody“ – Mikloš na SME

„Včera (24.9.18) bol historický deň pre SME a slovenských liberálkov, pretože ústami Mikloša prvýkrát priznali, že progresívna liberálna ľavica, ktorá presadzuje politickú korektnosť, je dnes pre slobodu podobným ohrozením ako rasizmus alebo populistický nacionalizmus.

https://komentare.sme.sk/c/20921069/o-serene-slobode-a-politickej-korektnosti.html

Myslím si, že tak urobili preto, lebo sa rozhodli pôsobiť objektívnejšie a nepodporovať spomedzi seba len veľmi extrémne postoje. Či ich máte radi alebo nie, bol to od nich veľmi rozumný krok smerom od extrému k rozumnému stredu.“

 

 

Keď už aj Dzurinda priznáva:

 

“Násilie tu je. Ak sa budeme tváriť, že v Bruseli neexistujú no-go zóny, tak budeme smiešni”

 

„Na príklad redaktora .týždňa, že Koltebovci pred voľbami do EP zverejnili video o migrácii “plné klamstiev” natočené v Bruseli, Dzurinda reagoval s tým, že problém nebezpečných &scar on;tvrtí európskych metropol “nepodceňuje”.

“Všetci predsa veľmi dobre vieme, aké teroristické činy sa odohrali v Bruseli a ďalších mestách. Násilie tu je. Niekde je viditeľnejšie, niekde zas menej. Ale ak sa budeme tváriť, že v Bruseli neexistujú tzv. no-go zóny, tak budeme smiešni. Nesmieme tieto problémy zahmlievať,” upozornil.

“Ten fenomén je silný a ľudia od európskych lídrov očakávajú, že sa k tomuto problému postavia čelom. Nesmieme byť homofóbni ani hlúpi, ale nemôžeme sa ani tváriť, že tieto problémy neexistujú. Pretože potom je tu Kotleba a všetci rozprávame, aký je blbec. Ale už si nepovieme, kde sme my, zodpovední, ktorí tieto problémy máme riešiť,” uviedol Dzurinda.

 

Na to redaktor Matúš Dávid prechádza k tvrdeniu, že EÚ sa stáva fackovacím panákom a mnohí neprávom tvrdia, že tu existuje diktát Bruselu. Na tvrdenie redaktora však Dzurinda uviedol príklad z praxe: “Opäť sme pri tej istej téme. Vezmite si napríklad povinné utečenecké kvóty… Koľko nás potrápili a akú hlúpu muníciu sme dali extrémistom, ktorí to používajú ako argumenty proti nám.”

https://www.hlavnespravy.sk/dzurinda-reagoval-poznamku-videu-lsns-plnom-klamstiev-nasilie-sa-tvarit-ze-bruseli-neexistuju-no-go-zony-smiesni/1780519

 

 

 

Toto (Mikloš s Dzurindom) predsa nie sú fašisti a ruskí agenti, ako sa ľuďom s upozorňovaním na politické klamstvá hovorí!

 

 

 

Nemyslím tak povedať, aby so svojim politickým smerovaním z iného svetadielu do Európy skončili a prestali chcieť federalizáciu, federalizáciu dlhov, cudzie vojská a muničné sklady, ale prestali viesť tak hlúpu propagandu plnú len klamstiev!

Veď oblbovať sa dá aj inteligentnejšie! Alebo nie?

 

No ako liberál si myslím, že aj vnucovaná propaganda cudzích štátov sa dá viesť inteligentnejšie, aby nebola tak očividne dementná.

 

Ale vždy, keď to kritizujem, že prečo si starí a noví oligarchovia (slúžiaci cudzím štátom pre vlastné ziskuchtivé záujmy) nenajali inteligentnejších propagátorov a prisluhovačov, pomyslím si, že je to možno zásah boží, že inteligentnejších nenašli.

Lebo predstavte si, že by sa im podarilo nájsť inteligentnejších a prefíkanejších s neprekuknuteľnou propagandou a ľudia by jej práve preto uverili!

 

Už naozaj len boží zásah mohol ešte spôsobiť, že najali si na tú propagandu somárov, ktorí ju všetkým prezrádzajú slabomyseľnými klamstvami.

Keby to všetko nebolo tak očividne hlúpe, hádam všetci ľudia by tomu verili a štrngali pre nich ako poslušné ovečky po zinscenovanej vražde v 89.

 

Uvedomujete si, že len vďaka ich očividnej hlúposti a práve tomu, čo na nich kritizujete, že sú somári, im všetci neuverili?

Veď za toto by sme Bohu mali ďakovať, že tvrdošijne dokola ďalej tárajú blbosti a očividné klamstvá! Keby toho nebolo, nikto by to už nevedel a nevidel!

 

Preto ďakujme ich neústupčivosti, ďakujme ich tvrdohlavosti neustúpiť ani o piaď od hlásania očividných klamstiev. Každá ich neústupčivá chyba a neochota robiť to aspoň prefíkane a inteligentne, čoraz viac ľuďom  otvára oči!

Preto držme im palce, aby od svojich klamstiev neustupovali, svojej tvrdošijnej tvrdohlavosti sa držali a spolu s tým si pílili pod sebou (božím zásahom ich hlúposti) konár.

Môže ho prilepiť cenzúra, ale nemôže vás už presvedčiť, že nebolo to politickým nátlakom a len diktatúrou záujmov mocenských politických skupín nášho a cudzích štátov.

 

 

 

Keby to robili s rozumom, robili by to takto, ako o tom píše Blaha:

 

 

 

„BYŤ NA STRANE ĽUDÍ NIE JE EXTRÉM

No ak ľuďom ponúknete realistické riešenia a kritiku migrácie, nebudú voliť nacistov, ale budú voliť nás, klasických ľavičiarov, pretože nikto nepotrebuje extrémne riešenia, stačí stáť na strane ľudí a chrániť ich – pred neregulovanou migráciou, pred kvótami, pred slniečkarskymi liberálnymi utópiami.

A presne toto musíme robiť. Tak ako Dáni. Mimochodom, viete, koľko získala v Dánsku krajne-pravicová strana, ktorá chcela s migráciou zatočiť najradikálnejšie a zakázať islam? Ani nie jedno percento. Nič.

DÁNSKA CESTA

To len toľko k tomu, že ľudia vždy budú chcieť radšej originál. Nie, budú voliť tých, ktorí nezrádzajú ich záujmy a budú používať zdravý rozum.

Berme si príklad z dánskych socialistov. Našim cieľom nech je taký silný sociálny štát, aký vybudovali oni v Dánsku. Našim cieľom nech je ochrana pracujúceho človeka, tak ako v Dánsku.

Naším cieľom nech je dôraz na ochranu malých podnikateľov pred mamutími nadnárodnými korporáciami, tak ako v Dánsku.

Našim cieľom nech je ochrana prírody, mierová politika a kritický postoj k EÚ v tých oblastiach, ktoré nášmu štátu nevyhovujú. Takto to robia Dáni a vďaka tomu sú silní.

NEBOJME SA BYŤ KRITICKÍ VOČI EÚ

A schválne sa pozrite, ako tvrdo sa Dáni vedia postaviť voči Európskej únii – a nikto to nijako nedramatizuje. To len tu sa furt tvárime, že buď z únie šalieš ako náboženský fanatik, alebo si jej úhlavný nepriateľ a treba ťa zničiť.

Dáni ukazujú, že takto to nemôže fungovať. O tomto sociálna demokracia nie je a nesmie byť.“

 

 

 

Ale keď bez rozumu, robia to takto, ako o tom píše už tým šialená a trápna šéfredaktorka SME:

 

 

 

„Vyvoláva horúce vášne a podmýva mentálne bariéry, ktoré bránia tomu, aby extrém zamoril verejný priestor…

 

Útoky sú namierené na triezvy úsudok, pocit základnej istoty, ale nepriateľ často nevie, na koho presne útočí. Lebo sa o falošné správy podelí ako dobre vychované dieťa o svoje cukríky…

 

Načo hneď používať slovo vojna, pýtajú sa tí, čo si myslia, že úvahy o ruských aktivitách (TU OBHAJUJE ICH HOAX!) v kyberpriestore sú len hystéria. Tých, čo sú uväznení v akejsi postsovietskej bipolárnej pasci…

 

Lenže konšpiračné webové stránky a falošné profily na sociálnych sieťach hlásajúce príchod armády migrantov a pád západnej liberálnej demokracie ako prehnitého pokusu slniečkarov o nemožné sa často nešíria bez pomoci Putinovho Ruska…

 

Za posledné desaťročie sa hlasy pre populistov a extrémistické sily viac ako zdvojnásobili. Práve populistom a extrému prajú heslovité odkazy, ktoré stláčajú v masách správne tlačidlá frustrácie a strachu. A mnohí inhalujú mentálne jedy maskované ako názor FB priateľa…

 

A to sme sa ešte ani nedostali k politikom z liahní extrémuktorí sa roky napájajú na finančné toky z Moskvy a tak si budujú priateľské vzťahy s Putinom, pre ktorého sú len prostriedkom destabilizácie. Ich fašistická nahnedlosť lídra Ruska neirrituje…

 

Mnohokrát európske inštitúcie destabilizujú domáci politici. Ochotne legitimizujú fašistov, keď v nich vidia možného koaličného partnera, alebo útočia na úniu, novinárov a kritické hlasy, len aby zakryli svoju bezbrehú korupciu…

(čo tiež, ale majú ju aj noví a navyše vlastizradnú, proti záujmom svojho štátu!)

https://komentare.sme.sk/c/22139453/rusko-vyuziva-nase-slabosti.html

 

 

 

Keď hovoria alebo píšu zastrašujúci propagandisti, znie to už doslova ako prejav z filmu „KLADIVO NA ČARODEJNICE“. Stačí zmeniť slovo „žena“ na nesúhlasiaci s propagandou a slovo diabol alebo Lucifer na Rusko:

 

 

Komínem do vzduchu k Putinovi…“ „Naše nečisté hnízdo musí zničit a vykouřit ohněm“:

 

https://www.youtube.com/watch?v=dKwL3dDD7lI

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536765x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie