Založ si blog

A vy riešite pre slušnosť Blahu?

Chápem, že nerozlišujete rozdiel medzi spôsobom a obsahom kritiky. Tento rozdiel sa dokonca schválne ruší, aby bolo možné nepohodlnú kritiku umlčať pre len spôsob, akým bola podaná.

Takže tu vôbec nerozhoduje ako, ale ČO a KTO vyslovuje kritiku, či sa to iným politicky hodí alebo nie. Keď hodí, môžte byť aj prako….. a bude to osvietené!

A môžte to povedať aj slušne, ale keď sa to raz politicky nehodí, bude to aspoň nevýrazné! (príklad Paška)

 

Nikto, celkom nikto z terajších slušných osvietencov neriešil, keď pochodom za Slušné Slovensko predchádzali slušné pochody politika, ktorý sa na to hodil a hodil by sa aj do novej koalície.

Nikomu tu nevadí vulgárny slovník politikov, novinárov, aktivistov, ale akurát Blahu budú riešiť za slovo LÚZRI. Alebo za pojem „hamburgerove deti“?

 

Teraz sa môžte roztrhať, ale Matoviča na prevrat a pochody chceli, teda zjavne im spôsob NEVADIL!

 

Týmto ja nekritizujem Matoviča pre jeho spôsob! V krajine vulgárností a rozkrádania ma nezaujíma spôsob, ale obsah tej kritiky a hlavne, či naň nemáme dvojaké metre, keď riešime spôsob!

Ak raz máte, už nikdy nehovorte o spôsobe, ktorý je zjavne pre politické účely NEPODSTATNÝ!

 

 

Ktorý z nich má v slušnosti na Blahu?

 

Matovič kritikom a novým liberálnym stranám: “Farizeji! Tá vaša slušnosť je v skutočnosti h**no. A moje “h**ná” sú len obyčajnou pravdou”

Matovič uviedol, že mu je až smiešne zo všetkých tých “múdros***ov”, ktorí “pomaly internety zodrali” kvôli jeho piatim bodkám. “Vraj niečo nehorázne som spáchal, keď som ľudí na námestí vyzval, aby doplnili miesto piatich bodiek slovo do ľudovej múdrosti/prirovnania “Danko je ako ….. (h***o), čo si sadne v špajzi na poličku a myslí si, že je jahodový lekvár.”

Verejnosť následne šéfa OĽaNO kritizovala, že má plné ústa slušnosti, no v skutočnosti je sám vulgárny. “Vraj povedať predsedovi NR, že je h***o, to nehodné poslanca je. Vraj tým som rovnaký ako Danko, ktorý to podlo a rasisticky zahral na “cigánočku”.”

“Nezaujíma ich, že som to slovo nevyslovil. Nezaujíma ich, že to bolo len (výstižné) prirovnanie a nikto netvrdil, že Danko sám hovnom je. Nezaujímalo ich, že Danko sa tak naozaj správa.”

Nevedia si totiž rady, že napriek tomu, že už si aj dve nové liberálne strany založili, tá “sviňa matovičovská si stále svojich voličov drží a im kazí hru na novú spásu Slovenska”.

A v stredu som bol pre nich diablom, lebo som si dovolil zdielať článok, ktorý usvedčil šéfa PS z toho, že zarobil státisíce eur na podvodnom evidentne zmanipulovanom tendri– presne tak, ako ľudia z PS ľúbia tak vehementne kritizovať. Vraj to sa nerobí, lebo Štefunko je “náš”.

Matovič sa sťažuje, že môže urobiť čokoľvek, “slušným” aj tak nepasuje do krámu. “Lebo podľa nich nie je “slušné”, ak k trefnému popísaniu trápnosti s názvom Danko použijem ľudovú múdrosť. “Lebo “h***o”. Lebo pre nich nie je “slušné” dokázať Ficove farizejstvo spomenutím Sorosa, lebo hrám Sorosom. Lebo pre nich nie je “slušné” brániť komunistickým eštébákom vstúpiť do talára Ústavného súdu, lebo to je “náš človek”.”

“Viete čo (ne)vážení múdro***či? Úplne neslušne a úprimne vám se***m za takúto “slušnosť”. Ďakujem, neprosím. Tá vaša “slušnosť” je totiž v skutočnosti h***o. A moje “h***á” sú len obyčajnou pravdou. Farizeji.”

 

Liberálom rastie hrebienok a dovoľujú si čoraz viac. Premiér Pellegrini totiž spravil precedens, keď pochválil stránku Zomri. Najnovšie spropagoval túto liberálno-extrémistickú a nenávistnú stránku aj štátny tajomník na ministerstve obrany Robert Ondrejcsák, ktorého do funkcie nominovala strana Most – Híd

Vo svojich dielach napríklad oponentov nazývajú retardmi, vysmievajú sa z ich čŕt tváre, z račkovania, či z ľudí, ktorí majú nejaké tie kilá navyše. Teda úplne primitívne hejtujú. Okrem toho, národne cítiacích ľudí hanlivo nazývajú “prakok*tmi.” Vulgarizmy sú, samozrejme, na dennom poriadku.

Fanúšikovia Zomri sa stávajú čoraz viac agresívni a dospelo to až k tomu,že jeden z nich dokonca vyzýval na vystrieľanie všetkých národne cítiacich ľudí.

A túto extrémistickú a nenávistnú stránku, ktorá podporuje agresivitu u mladých spropagoval aj štátny tajomník na ministerstve obrany Robert Ondrejcsák, ktorého nominovala strana Most-Híd.

 

Beblavý tvrdí, že ak by opozícia robila politiku správne, strany ako Spolu by nevzrástli. Matovič mu vrátil úder: Je len “trpený apendix” koalície PS-Spolu

 

“Mirko nás s Rišom kritizuje, že ak by sme si robili robotu dobre, tak by jeho strana nevyrástla. Nuž, pravda je taká, že tento týpek nerobí od začiatku nič iné, len to, že si rad radom volá k sebe na obedíky našich poslancov a jedného po druhom ich láka na lepšie miesta na svoju kandidátku,” ozrejmil Matovič.

 

 

Matovič a Hrnčiar sa hádali, kto prvý použil slovo,”ktoré sa začína na K, končí na T a má päť písmen”. Poslanec Marček podal Matovičovi medikament

 

Včera sa v Národnej rade skončila 45. schôdza, ktorej záver sa však niesol v pomerne napätej atmosfére. Spôsobil ju poslanec a šéf hnutia OĽaNO Igor Matovič, ktorý prišiel s tým, že Andrej Hrnčiar z Mosta-Híd ho počastoval slovom,”ktoré sa začína na K, končí na T a má päť písmen”. Podľa Hrnčiara to bolo inak a práve toto slovo malo zaznieť z úst Matoviča.

Dodal, že je neuveriteľné, kam siaha “bohorovná arogancia” vládnych poslancov. “Bezcharakterne si sami sebe zvýšia platy a keď im chcem pomôcť nájsť svedomie, napľujú ľuďom opäť do tváre. P. S: Išiel som mu po jeho návrhu povedať “Skorumpovaný hajzel, už si spokojný?” A on sa mi na oplátku predstavil..” Vysvetlil Matovič.

Podľa podpredsedu parlamentu Andreja Hrnčiara to však bolo úplne inak a vulgarizmus, o ktorom hovoril Matovič použil prvý práve on. “Povedal mi niečo, čo som ja s otázkou zopakoval,” reagoval Hrnčiar pre TV Joj s tým, že potvrdil, že Matovič použil nadávku ako prvý.

Aj šéf strany Most-Híd Béla Bugár počas rokovania uviedol, že Matovič “urážal podpredsedu parlamentu” Hrnčiara.

Matovič však aj po rokovaní trval na svojom: “Ja som išiel za Andrejom Hrnčiarom a povedal som: “No čo, skorumpovaný zlodej, už si rád?” A on mi povedal to jediné slovo, ktoré začína na K, končí na T a má päť písmen.”

Šéf OĽaNO vo svojom prejave ostro skritizoval poslancov za ich snahu zvyšovať si platy. “Neurobil nič a v pohode si stlačí kombíček 1500 eur navyše. Lebo ráno ide do roboty, pozrie sa asi do zrkadla či je fešák, príde ku kľučke a tá mu povie dobré ráno pán poslanec,” povedal vo svojom hlučnom prejave.

Potom k rečníckemu pultu, kde hovoril Matovič pristúpil nezaradený poslanec Peter Marček, ktorý mu podal tabletku, zrejme na upokojenie…

Matovič celú absurdnú situáciu uzavrel tým, že pre TV Joj vládnym politikom odkázal: “Tak tŕň v zadku im ostal, budú musieť so mnou žiť až do volieb”.

 

“Demokracia je na p***”: Líder progresívcov Truban mal v minulosti totalitné názory. Naznačil, že právo voliť by nemali mať všetci. Dnes je z neho najväčší liberálny demokrat

 

„Máme tu aj nového lídra ultraliberálnej strany Progresívne Slovensko, Michala Trubana, ktorý mal v minulosti zjavne totalitné sklony, no dnes sa hrá na najväčšieho liberálneho demokrata.

 

Novým lídrom Progresívneho Slovenska sa stal Michal Truban. Tento bývalý spolumajiteľ webhostingovej spoločnosti Websupport mal v minulosti dosť radikálne až totalitné názory.

 

Podľa novín Plus 7 dní sa mal Truban v minuslosti pod prezývkou “blackhole” na diskusnom fóre Kyberia vyjadriť, že “demokracia je na pi*u.”

https://plus7dni.pluska.sk/domov/demokracia-je-nap-cu-kedysi-volnomyslienkar-truban-dnes-rozprava-uplne-inak

Dokonca mal názor, že určitá časť ľudí by nemala voliť:
“Ja politiku neznášam a považujem ju za jednu z najhorších vecí, aká chodí po tejto planéte… Hlavný problém je to, že voliť môžu všetci…”

Tí, čo poznali jeho niekdajšie názory, dnes nevychádzajú z údivu, že si vybral cestu politického lídra Progresívneho Slovenska.

Táto politická strana sa dnes na čele s Trubanom profiluje ako ultraliberálna a demokratická.“

 

Doteraz som si myslela, že toto sa vyčíta LSNS, že voľakedy mali v programe, že nemajú mať všetci rovnakú váhu volebných hlasov, ale chcú nejaké výnimky, kto by mal menšiu váhu volebných hlasov.

Prečo sa to LSNS vyčíta, keď Progresívci môžu mať názory, že volebné hlasy by nemali mať všetci? Dokonca vôbec nemali mať a nielen menšiu váhu!

To už nie je nacistické? Či v mene krajšej myšlienky to tak už môže byť?

 

 

„Soudruzenkovia mi tu napísali“, vyberám za všetky komentáre:

„Blaha je uzitocny idiot, tentokrat SMERu, najlepsie ho kedysi vystihol Miklos, k tomu niet co dodat, bolo to sice davno a odvtedy sa „vycibril“ a zdokonalil, ale stale to plati a tento blog si serie do ust podobne ako on, na jednej strane schvaluje to, co druhym vycita, kritizuje to, co inde uz je prirodzene a normalne… Skratka Blahovina…“

 

Nemôžem za to, keď nerozumiete tomu, že pre každého je diskusný oponent len „užitočný idiot“. A keďže je to univerzálne pre všetky strany, nemá to absolútne žiadnu výpovednú hodnotu, keďže takto vidí aj Sulík Mikloša. A taktiež si určite myslí, že sa v tom zdokonalil a vycibril!!!

 

Ale ešte že tie slová „lúzri“ máme. Keby sme všetci boli slušní, na čom by sme likvidovali politických oponentov?

Najväčší vtip je, že potom riešite Danka, že ho zaujímajú len „Horalky“, hoci každého tu zaujímajú len „Horalky“. No ako by to na Slovensku vyzeralo, keby tu nebol poriadok?

Pre noviny kto je väčší, na zavádzanie pozornosti, a pre EU – kto bude len pôsobiť serióznejšie.

Zaiste Monika Beňová alebo Zuzana Čaputová, hoci od nich sa inej, než vyžadovanej kritiky nedočkáte!

V tomto sme všetci ako Danko, len to si uvedomte! (pochybujem, že uvedomíte) Bolo farizejstvom sa mu za to vysmievať!

Charakterizuje to teraz celé Slovensko. Riešime „Horalky“ – spôsob, lebo obsah tej kritiky je neprípustný a nemáme iný spôsob, ako ju LEN NIEKTORÝM zmazať a VRAJ pre spôsob kritiky!

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517982x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie