Založ si blog

Pre liberálov je slušnosť „nevýrazná“!

Dnes strany ďakujú svojim voličom za hlasy v eurovoľbách a ja by som naopak chcela poďakovať Jaroslavovi Paškovi, že ho na Slovensku máme.

Stal sa pre mňa v poslednom období tak výrazným politikom, že ja, čo som SNS nikdy nevolila a nikdy ani nechcela voliť, som zapochybovala pri eurovoľbách, či len kvôli nemu nemám dať SNS v eurovoľbách hlas.

Predstavte si potom, ako pre mňa musel byť výrazný, keď zapochybujete pri strane, ktorá je pre vás nevoliteľná. 

 

Teraz to vidím tak, že v rôznych stranách sú rôzni ľudia a mnohokrát sa už spomínalo, že nemôžme voliť ľudí z rôznych strán súčasne, hoci si tých ľudí v rôznych stranách vážime za niečo, čo urobili a čím sa pre nás stali výraznejší, než celé tie strany. Pre mňa takým politikom zostane Paška, ak ma v budúcnosti nesklame. A keby sa už SNS nedostala do parlamentu, tak práve na Jaroslava Pašku nezabudnem, lebo je odvtedy, čo ma takto zaujal, pre mňa príkladom, aký by mal byť politik v tvrdom politikom súboji, aby nám bol vzorom aj do obyčajných dní pre akékoľvek ľudské situácie.

Píšem o tom podrobnejšie v tomto článku:

„Zapamätám si túto diskusiu ako ukážku, čo je to necítiť vnútorný odpor v situácii, keď sa vám vyhrážajú aj z vlastizrady, ako to dokázal Paška.

Prečo aj Paška nekandidoval na prezidenta, keď práve táto schopnosť je tak vysoko cenená u Čaputovej? V skutočnosti ju má ešte väčšiu práve Jaroslav Paška, ktorý to už mal kde naozaj ukázať.“

http://malinova.blog.pravda.sk/2019/03/24/nezabudnutelna-diskusia-klusa-s-paskom/

 

Preto som zostala absolútne zarazená, keď som čítala na Denníku N, že v nadpise jedného článku na ich titulke je napísané, že Paška je nevýrazný!

https://dennikn.sk/1479939/volby-ukazali-prazdnotu-sns-nevyrazny-paska-dopadol-horsie-nez-za-slotu/?ref=tit

A čítate to práve o človeku, ktorý je pre vás už tak výrazný, že vás zaujme aj v strane, ktorú by ste vôbec nechceli voliť!

 

Takže vás chcem upozorniť, nie Denník N si má utierať hubu o Pašku, ale práve tu môžme my Denníku N vytknúť farizejskosť, že títo novinári kritizujú slovník Blahu, ale keď je niekto len dôrazný a slušný, tak už je pre nich nevýrazný! Tak, ako je to s domnelým volaním po slušnom slovníku a slušnom vyjadrovaní?

Ako vidíte, vôbeec im na tom nezáleží naozaj, lebo slušný by bol pre nich už nevýrazný!

Jednoducho sa len snažia hodnotu Pašku a čo v poslednom čase urobil, len ponížiť, lebo jeho naopak výrazná kritika obchodnej zmluvy s USA ich politické plány za muničné sklady a cudzie vojská na Slovensku, ohrozovala a ohrozuje!

Jednému vytknú, že nie je dosť slušný a druhému vytknú, keď je slušný, že je preto nevýrazný! Aspoň vidíte, nakoľko je to len účelové, že sa takto rieši len spôsob prejavu a to aj celkom opačne, len aby odpútali pozornosť od obsahu kritiky!

Keď budeš šťavnato výrazný, tak si neslušný a keď budeš slušný, tak ti vytkneme, že si nevýrazný!

 

Nevýrazný je Denník N, pretože len servilné posluhovanie oligarchom nikdy výrazne nebolo, hoci sa tam hrajú, akí sú slobodomyselní.

Rovnako by so svojou mentalitou čučali aj v socializme, aby neprišli o korytá alebo o korýtka, keď sa im zdá, že za to majú málo.

 

Najprv som si pri eurovoľbách pomyslela, že veď Pašku do europarlamentu určite zvolia iní. Potom som zostala prekvapená, že v ňom práve on nebude.

A teraz si hovorím, možno bude lepšie, keď nám zostane v našom parlamente, keď v ňom máme samých servilných, ktorým by mohol byť vzorom, aby sa tiež stali výrazní!

 

A ako vidíte, ide to aj slušne, čo je naozaj obdivuhodný výkon, aký si naši liberáli ani nezaslúžia. Oni totiž rozumejú len na štýl, akým im to povie Blaha, lebo len ten im je, vychovaným na stránke ZOMRI, blízky. Ako ste videli, všetko iné by bolo pre nich len „nevýrazné“! V každom prípade si svoju palicu na každého nájdu, ako si aj Blaha na nich vybral len tak, aby jej ešte rozumeli, keďže práve toto je im blízke, presne na ich pohoršovaciu mentalitu v štýle ZOMRI.

 

 

Jaroslav Paška na svojom facebooku, keďže v novinách mu na to nedajú priestor, hoci ide pre Slovensko o kľúčové témy:

 

„AMERICKÉ ZÁKLADNE NAPRIEK SKLZU POKRAČUJÚ

Podľa informácií zverejnených na americkom globálnom webe Defense News je nový systém kontajnerových základní amerického letectva vyvinutých pre posilnenie pozícií US Air Force pri vojne s Ruskom z organizačných dôvodov síce v cca dvojročnom sklze, ale technologicky aj kapacitne sa posilňuje.

Z bezpečnostných analýz totiž vyplynulo, že ak by sa americké vzdušné sily v súčasnosti ocitli v konflikte s Ruskom, nestačilo by im spoliehať sa na svoje prevádzkové zázemie v Nemecku, Taliansku a Spojenom kráľovstve. Preto prišla Obamova administratíva s iniciatívou European Deterrence Initiative – EDI, ktorej cieľom je aj čo najrýchlejšie rozšíriť počet základní US Air Force na východnej hranici NATO.

Rýchlym a pre americký rozpočet cenovo dostupným riešením má byť „Deployable Air Base System“ (Nasaditeľný systém leteckých základní) pozostávajúci z letecky prepraviteľných kontajnerových súprav, známych ako súpravy DABS, umožňujúci tieto základne v prípade potreby vybudovať pri akejkoľvek vhodnej pristávacej ploche a pohotovo začať bojové misie. Následne ju dynamicky meniť, upravovať, či rozširovať.

Koncom leta 2018 otestovali USA Air Forces Europe (USAFE) v lokalite KRZESINY, v susednom Poľsku zriadenie tohto typu základne.
https://www.defensenews.com/air/2018/08/27/us-air-force-tests-base-in-a-box-in-poland-to-prep-for-future-wars/

Z vyhodnotenia testovacej prevádzky základne vyplynulo, že prechod od projektovaných predstáv k naplneniu potrebnej funkčnosti systému si síce ešte vyžiada istý čas, ale cieľ, pripraviť sa, na v USA otvorene popisované vedenie vojny, či bojových operácií proti Rusku, sa nemení.
https://www.defensenews.com/air/2019/01/02/air-forces-base-in-a-box-plan-hampered-by-lack-of-management/

Keďže US Air Force sa podľa priloženej mapky rozmiestnenia svojich nových leteckých základní v Európe už rozhodli použiť pre svoje potreby aj naše letiská na Sliači a v Kuchyni pri Malackách a vyčlenili si na to už aj potrebný finančný balík USD, znamená to, že Pentagon (ako sa píše v uvedených príspevkoch webu „Defensenews“) plánuje viesť z našich letísk a z nášho územia svoje bojové operácie, aj vojnu, proti Moskve. A tak zatiahnuť do svojej vojny aj nás. 
V tomto kontexte je preto pokračovanie rokovaní MZV a EZ SR o americkom návrhu zmluvy „Defense Cooperation Agreement“ pre Slovensko nepchopiteľnou a veľmi zlou správou. Neoprávneným a neprijateľným odklonom od legitímnej požiadavky našich občanov, žiť v pokoji, mieri a nepodieľať sa na žiadnych agresiách, či vojnách voči iným slobodným národom.

Minister obrany zo SNS síce odmietol bez súhlasu verejnosti vytvárať priestor pre takéto rozmiestnenie a pôsobenie cudzích armád na území SR, rezort zahraničia pod ochranou predsedu vlády a jeho silného politického krytia však zjavne podceňujú rozsah dôsledkov možných nezdpovedných rozhodnutí a krokov (za oceánom dobre ukrytého partnera) pre Slovensko, a jeho obyvateľstvo.
Čím viac informácií sa o americkej iniciatíve European Deterrence Initiative – EDI dostáva na verejnosť, tým viac je zrejmé, že ju treba v záujme zachovania mieru slušne, ale dôrazne odmietnuť.“

Zdroj videa: www.defensenews.com

 

 

(Týmto článkom som nepovedala, že súhlasím so všetkým, čo Blaha píše. Ale to asi budem zbytočne opakovať a zvlášť v čiernobielej spoločnosti, kde sa nám práve liberálkovia postarali o dva extrémy.)

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545970x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie