Založ si blog

Zrazu chcete diskutovať s Kotlebom?

Teda nie všetci, len Danko a Sulík, ktorí im chcú prebrať voličov.

 

Chválim za taký liberálny nápad, že diskutovať, čo sa už v liberalizme nenosí. No nenamáhajte sa, alebo kľudne sa zbytočne namáhajte. Tento článok bude o tom, prečo aj tak voličov ĽSNS nepresvedčíte a čo by ich bolo presvedčilo.

 

DANKO

 

Čas a priestor na diskusie so SNS bol v Slobodnom vysielači, kde opakovane pozývali rôznych politikov, aby argumentami s opozičnou stranou dokázali, že majú pravdu alebo dobrú politiku. No na toto všetky politické strany okrem ĽSNS rezignovali, že im netreba o ničom diskutovať, o ničom voličov presviedčať, veď svoju politiku im vnútia a hotovo.

Keďže tento priestor SNS nevyužila, poslucháči alternatívnych správ boli mnohoročne alternatívnymi správami vychovávaní k tomu, aby SNS neverili. Tu mali priestor, aby sa hájili a bránili, zoči voči argumentom a nielen takým, ako v mainstreame, že to skončilo a začínalo len pri výsmechoch z Danka.

Ak má dnes SNS málo percent, než by chceli, za to nevďačíte liberálom, čo nepoužívajú argumenty, len zastrašovanie a výsmech, ale alternatívnym médiám. Za toto by ich mal dať Danko zničiť.

Trpezlivo celé roky vysvetľovali, prečo nemajú voliči veriť SNS. A keďže boli objektívnejší, než mainstream a rovnako kritizovali všetkých (včetne ĽSNS), tak im to ľudia skôr uverili, než liberálom!

 

Odkedy SNS prihára, tak aby nedopadli ako Smer, rovnako ako Smer si spomenuli na alternatívne médiá a čo chcú ľudia počuť. Presne to, čomu sa nespravodlivo nadáva, že je len populistické, ale vyjadruje oprávnenú kritiku voličov. Tak, aby sa zachránili, rozhodli sa o to zaujímať. Alebo až teraz mohli, keď im už prihára? Ale zaplať pánboh aj za to, lebo keby nebolo SNS a jeho teda „populizmu“, tak by sa ľudia nedozvedeli, ako sú aspoň v niečom klamaní. Skutočná vďaka, že ste aspoň toto urobili, ale skutočnou zásluhou SNS to bude až vtedy, keď celkom zablokujú obchodnú zmluvu s USA a nielen, že do volieb a voľte nás len pre odklad. Čo iné by aj sľubovali voličom? Na čo by ich tak mohli nalákať? V krajine amerických muničných skladov to rekreácie nevyvážia.

Tak to by sa aj mne páčila strana, ktorú by tvorili Paška s Blahom a Sulíkom, keby to prestalo byť len o rečnení a niečo by sa naozaj podarilo stopnúť, čo budeme mať postupne vnucované a títo páni len stíchnu, prevalcovaní svojimi vlastnými stranami. 

 

Prečo teda konkrétne Danko pri Kotlebovi neuspeje?

 

Pretože voliči ĽSNS si vôbec nemyslia, že ĽSNS sa dostane k moci a prečo by ich teda malo zaujímať, ako by vládli?

ĽSNS je hlasom nesúhlasiacich voličov, to znamená, že o koľko viac hlasov bude mať ĽSNS, o toľko menej hlasov budú mať spoločným slovom „lokaji“. Je to hlas, ktorý znamená NIE, nesúhlasím s umlčiavaním, nesúhlasím s obchodnou zmluvou USA, nesúhlasím so Smerom, so SNS, s liberálmi.

Čo môže voči tomuto Danko a SNS ponúknuť? Len keby nadobro a preukázateľne zablokovali napríklad tú obchodnú zmluvu s USA už pred voľbami a tým by preukázateľne urobili niečo viac, než ĽSNS. A ešte aj to stále môže byť oblb, pokým sa o nej celkom neprestane rokovať.

 

Čo Dankovi zostane? Do volieb hľadať naivných voličov, ktorí im len uveria, že v budúcnosti to zablokujú, nebodaj, že to je už zablokované, ako tvrdí Danko. A jednoduchšie pre Danka bude zakázať alternatívne médiá (tiež po tom volať), ktoré ich nediskutovaním SNS zničili účinnejšie, než liberáli!

 

SULÍK

 

Čas a priestor na diskusie so SaS tiež bol. A keď sa im nepáčilo na Slobodnom vysielači, mohli v Komentároch s Jurajom Poláčkom. No chceli sedieť na dvoch stoličkách, tak sa teraz ocitnú medzi nimi.

Nikto opozičný voči progresívcom už SaS neverí. To by nemohli mať v svojej strane ich dvojčatá.

Sulík by povedal, nemôžme mať dvojčatá, keď sme pravičiari. A Miháľ je dnes čo?

Tak to vyzerá, že keď sa raz zarába na ideológii, pravičiari pokojne budú ľavičiari a čokoľvek a nikoho to ani zaujímať nebude.

 

Čo zostáva Sulíkovi? Do volieb loviť len na SME znechutených čitateľov, nejakých skalných pravičiarov, lebo inak im už nik neverí. A taktiež zakázať alternatívne médiá (tiež po tom volať), keďže stoličku s Progresívnym Slovenskom si už vybrali a to hoci aj zadkom na zemi.

 

 

„Podľa Sulíka Kotleba pomenúva problémy v spoločnosti. „Kotleba jasne pomenúva problémyhovorí o rómskom problémehovorí o rozkrádaní krajiny. Považujem za chybu, že sú takýmto spôsobom vymedzovaní, pretože treba diskutovať. Strana Mariana Kotlebu má v programe nezmysly, ktoré jednoducho treba ľudom vysvetliť. Nesúhlasím ani s tým, že budeme rušiť politické strany, pokiaľ nemajú jasne v stanovách uvedené veci, ktoré sú v rozpore s ústavným zriadením,“ povedal Sulík.“

 

A hovorí o kritike EU a kritizuje obchodnú zmluvu s USA, to zabudol dodať. Sulík síce EU kritizuje tiež, no nekritizuje obchodnú zmluvu s USA a napokon netrhá partu s lokajmi. A to je to rozhodujúce, prečo sa už nikde nedodiskutujú, ako by zle ĽSNS v totalite liberálov vládla. Nijako, to je ako riešiť sci-fi.

 

 

Keby fakt hrozilo, že by ĽSNS mohla vládnuť, môžte si byť istí, že by bol zrušená a nikoho by nezaujímalo ako oprávnene.

Tento „strach z fašistov“, je len strach z kritických voličov, ktorí by jedného dňa už nemuseli byť fašisti a nebolo by ich už čím zastrašiť. 

MUSÍ EXISTOVAŤ ĽSNS, aby ľudia mohli byť zastrašovaní ako fašisti. Ku komu by inak všetkých kritizujúcich priraďovali?

 

No nemyslím si, že aj ĽSNS vie, že aj fašistov si musia takto pestovať. Možno bez ich minulosti by sa dnes v parlamente ani neocitli. Ich minulosť sa veľmi hodí.

 

ĽSNS jej voliči chápu len ako palicu do dvier. Doslova – O koľko viac hlasov budú mať nesúhlasiaci kotlebovci, o to menej hlasov budú mať liberáli a lokaji.

A to sa nedá vyvrátiť tým, ako by vládli nesúhlasiaci, keď vládnuť nebudú, ale kto vie ako na čo povedať NIE. Len o tom budú voliči uvažovať, koho NIE na vnucovanie bude mať väčšiu váhu a môže čokoľvek brzdiť alebo blokovať.

Môžte sa pretekať len v tom, kto účinnejšie voličov oklame, že jeho NIE má väčšiu váhu! A to bude platiť aj pre voličov SNS a SMERU, nielen pre voličov ĽSNS.

 

Bude to SNS?

Bude to SMER?

Bude to SaS?

Bude to ĽSNS?

 

Pre týchto nesúhlasiacich vyhráva účinnejšie NIE!

 

Z toho potom vznikne, že do volieb sa budú všetci pretekať, kto má zásluhu na blokovaní čohokoľvek a po voľbách, keď to už platiť nebude, budú na vine iní! Tí v iných stranách, že sa to napokon všetko schválilo alebo neschválilo a aj tak to bude.

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518663x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie