Založ si blog

Zúfalstvo liberálov pokračuje

Jeho prehĺbenie sa ukázalo najmä v článku Tkačenka na SME, kde celkom v rozpore s Čaputovou prehlasuje voličov ĽSNS za zlých ľudí. To asi má byť ten boj proti fašizmu všetkými prostriedkami, že všetkých opozičníkov nazveme zlými ľuďmi:

https://komentare.sme.sk/c/22111301/kotlebov-volic-nie-je-hlupy-ale-zly.html

Naozaj platí, že múdrejší ustúpi? Ja myslím, že pre našich liberálov platí – Múdrejší bude pracovať na prehlbovaní extrémov v spoločnosti, pretože je inteligentnejší!

 

Sú naozaj zlí alebo čo chcú?

 

Na to prídete tak, keď si odpoviete na otázku, akú stranu majú voliť ľudia, ktorí absolútne neveria novým oligarchom? A myslia si, že na prekreslenie politickej mapy dali zavraždiť Kuciaka?

Alebo sa odvtedy neprekreslila?

 

Pre liberálov je odpoveď jednoduchá – Voľte Progresívne Slovensko, Spolu alebo Kiskovu stranu. Verte novým oligarchom, lebo už nič nemôže byť horšie od Smeru a od starých oligarchov. Prídu noví a tí budú len lepší. Zaručene budú lepší! Dôverujú novým oligarchom! A dôverujú tomu, že medzi nimi objednávatelia vraždy Kuciaka už nemôžu byť! Čo by si ale už pri obyčajnej detektívke tak jednoznačne nemysleli, že za svojim chrbtom už nemôžu mať vrahov!

 

No na Slovensku je množstvo ľudí, čo novým oligarchom nedôverujú. Sú to presne tí ľudia, ktorí nedôverujú, že tí noví už kradnúť nebudú (alebo vraždiť). Ďalej nedôverujú, že ich nielen domáca politika bude pokračovať v okrádaní, ale navyše zahraničná politika bude len lokajská. Sú to presne  tí ľudia, čo chcú kritizovať EU, čo chcú kritizovať obchodnú zmluvu s USA, čo chcú kritizovať nových oligarchov. Koho majú voliť, keď nič z toho im vnucované strany nepredstavujú, ale presný opak?

Veď volením či už Progresívneho Slovenska, Spolu, Kiskovej strany alebo SaS vyjadrujete podporu novým oligarchom, ktorí za týmito stranami sú, vyjadrujete podporu obchodnej zmluve s USA a lokajskej zahraničnej politike a navyše ešte vyjadrujete podporu umlčiavania akejkoľvek kritike voči tomuto všetkému.

 

Aká strana im zostáva, ktorá vyjadruje nesúhlas s týmto všetkým?

 

Keď takú stranu máte, potom môžte kritizovať, prečo si ľudia vybrali ĽSNS a nevybrali si túto, podľa vás lepšiu stranu, čo to všetko v sebe obsahuje a vyjadruje. No pokiaľ žiadna iná taká strana nie je, ľudia si ju vyberajú ako jedinú opozičnú stranu.

Smer takou stranou nie je, pretože aj keď Blaha zdanlivo toto všetko kritizuje, strana Smer to všetko schvaľuje. O tomto všetkom nerozhoduje Blaha, ale viac Lajčák, Pellegrini a ďalší, o ktorých sa hovorí, že Smer = Penta, tí istí oligarchovia. Kto dá hlas Smeru, dáva hlas všetkému, čo Blaha kritizuje.

SNS takou stranou nie je, pretože aj keď Paška zdanlivo toto všetko kritizuje, strana SNS to tiež všetko schváli. O tomto všetkom nerozhoduje Paška, ale viac Danko a poslušná koalícia.

SaS takou stranou nie je, pretože aj keď Sulík zdanlivo veľa z toho kritizuje, strana SaS to všetko progresívcom poschvaľuje, aby netrhala partu. O tomto všetkom nerozhoduje Sulík, ale jeho slobodní poslanci ako Klus, Osuský, Nicholsonová, čo sú na nerozoznanie od lokajských progresívcov.

 

Kde máte stranu, čo je opozičná a umožňuje kritiku tohto všetkého? A ktorá sa nedovoláva cenzúry a umlčiavania kritiky tohto všetkého?

Máte na mysli nejaké malé straničky, ktoré sami nevolíte, aby váš hlas nezanikol v nejakom volebnom smetnom koši?

 

Takže ĽSNS budú voliť ľudia, čo stále chcú mať právo toto všetko kritizovať a nechcú byť preto umlčiavaní. Nedôverujú strane Smer, nedôverujú strane SNS, nedôverujú SaS a nechcú zahodiť svoj hlas, keď všetky strany spolupracujú na umlčiavaní kritiky. A hlavne nedôverujú novým oligarchom!

 

Ak sa vám nepáči, že pre toto všetko budú voliť ĽSNS, vytvorte im takú stranu, ktorá toto všetko vyjadruje a nielen na oko (ako Smer (Blaha), ako SNS (Paška), ako SaS (Sulík).

 

„Na „ochrannú” zmluvu sa nikto neopýtal a je zrejmé, že rozhovor o nej  hodili na Lajčáka a Pompea. Ale to, ako rokovania ministrov zahraničných veci dopadli, nevieme. Nikto o tom nehovorínikto sa na nič nepýta. Žiadny statement, žiadna tlačovka, alebo niečo podobné. Absolútna tma. Ministerstvo zahraničných vecí mlčí a s ním mlčia aj mainsreamové médiá.

https://www.hlavnespravy.sk/pellegrini-umyva-ruky-nevine-temu-ochrannej-dohody-nechal-lajcaka/1745851

 

Ja viem, že rovnako sa dá tvrdiť, že aj strana ĽSNS vyjadruje toto všetko len naoko a napokon by toto všetko tiež poschvaľovala. No viete si predstaviť, že by sa dožadovala umlčiavania kritiky voči EU a voči obchodnej zmluve s USA? A presne toto sú nosné témy toho opozičného odporu, aby sa toto všetko smelo kritizovať!

 

Pokiaľ im takú stranu nevytvoríte, čo do volieb je stále čas, keď strany ešte len idú vznikať, nemôžte kritikov EU a kritikov obchodnej zmluvy s USA nazývať zlými ľuďmi, ktorí by nemali existovať a ktorých by ste ako zlých mali umlčať, cenzúrovať alebo zatvárať. Potrebujú svoju stranu a NEMAJÚ JU!

 

Je to zámer, že taká strana neexistuje a žiadna taká nevzniká a nemá podporu?

Je to zámer, že každá taká strana by bola zakázaná, nepodporovaná, lebo ľudia nič z toho nesmú kritizovať? Je EU nekritizovateľná? Je obchodná zmluva s USA nekritizovateľná? Budú všetci ľudia, čo nedôverujú novým oligarchom, vyhlasovaní takto zámerne len za fašistov? A preto im nechali len ĽSNS? S týmto zámerom?

 

Áno, je veľmi pravdepodobné, že presne toto je zámer nových oligarchov, že ľudia, čo by chceli čokoľvek z toho kritizovať, nemajú mať žiadnu svoju stranu a všetko to takto umelo majú byť len zlí ľudia, ktorých presne takto zastrašia, aby tu nikto nič nekritizoval, len povinne so všetkým súhlasil – s novými oligarchami, s obchodnou zmluvou s USA, s lokajskou politikou Slovenska a s cenzúrou a umlčiavaním každého, kto by to kritizoval. Máte to všetko povinne schvaľovať a farizejsky volať sloboda a demokracia, hoci to bude len vnútená a vynútená forma novej totality s novými oligarchami.

 

A viete prečo tým kradnutie schvália a schváli im ho aj celá EU? Za poslušnosť v zahraničnej politike. Vy budete posluchať a presadzovať naše záujmy a nám je vaša domáca politika obohacovania ukradnutá:

 

 

Téma – Zdravotníctvo na Slovensku a nielen to!

od 13 min:

https://www.youtube.com/watch?v=cn_ChTJhvDs

 

 

Blaha, aj keď len naoko, to trefne kritizuje:

 

https://www.facebook.com/LBlaha/videos/620016671807538/

 

KOHO PLATÍ ESET V POLITIKE

„V druhej časti seriálu o ESET-e približujem, koľko peňazí investovali vlastníci tejto firmy do slovenských politikov a médií. Vytvorili si politické liberálne impérium, vďaka ktorému chcú prevziať moc. Vlastnia viacero strán a politikov, čo z nich robí typických oligarchov. Vďaka svojim prachom ovládli prezidentský úrad, ovládli hlavné mesto a chcú ovládnuť aj vládu a parlament.“

https://www.facebook.com/LBlaha/videos/361793674437301/

 

Sulík:

„Sulík sa vyjadril aj k nedávnym komentárom zvolenej prezidentky Zuzany Čaputovej, že nové politické subjekty podľa nej môžu prekresliť politickú mapu na Slovensku. “Je to jej právo mať na toto názor, aj keď prezidentka, nech sa radšej zdrží komentárov k politickým stranám.” Podľa Sulíka sa patrí, aby si prezidentka udržala nezávislosť.“

Akú nezávislosť, keď na jej nezávislosť sa tu len hrajú tí, čo ju platia a pre ktorých má za to prekresliť politickú mapu?

Prečo sa na to aj my musíme povinne hrať, že je akože nezávislá a jej úlohou nie je prekresliť politickú mapu?

Čo začali Kuciakom, pokračuje Čaputovou.

Ako to raz Čaputová strávi, že na to len poslúžil Kuciak?

 

Kam to smeruje – farizejstvo takej totality:

 

„A ČO TAK NÚTIŤ IZRAELČANOV PODPISOVAŤ DEKLARÁCIE PROTI IZRAELU?

Predstavte si, že niekto neubytuje turistov z Izraela, ak nepodpíšu vyhlásenie, že Izrael protiprávne okupuje časti sýrskeho a palestínskeho územia. Ide z hľadiska medzinárodného práva o legitímny názor.

Otázka je, prečo by ho mal vlastník hotela vynucovať po bežných turistoch, ktorí sa chcú prenocovať v hoteli, nie vstupovať do politickej strany.

A navyše tým mimoriadne komplikovať situáciu pre izraelských občanov, ktorí nemusia mať chuť podpisovať vyhlásenie proti vlastnému štátu. Tak ako Rusi v prípade Krymu.

Tento príklad použil Artur Bekmatov – veľmi trefné, ale stále vcelku mierne.

Napadajú mi ešte nebezpečnejšie príklady.

PREDSTAVTE SI, ŽE BY BOL MAJITEĽ HOTELA ANTISEMITA ČI ISLAMOFÓB – AJ VTEDY BY KAVIAREŇ TLIESKALA?

Predstavte si, že nejaký antisemita bude vlastniť hotel a ako podmienku vstupu si zvolí, že hosť musí podpísať, že Židia zavraždili Ježiša Krista. Bude kaviareň tlieskať?

Alebo nejaký islamofób si dá ako podmienku ubytovania, že hosť zje bravčový rezeň. A hosťom z Indie bude vnucovať hovädzie. Skrátka, jeho podmienkou bude zosmiešňovanie ich náboženskej viery. Však sloboda, nie? Bude kaviareň tlieskať?

A ČO TAK PRIKÁZAŤ AMERIČANOM ODSÚDIŤ AMERICKÉ VOJNOVÉ ZLOČINY?

Srbi si budú dávať podmienky voči Chorvátom, Maďari voči Slovákom, Poliaci voči Nemcom, Katalánci voči Španielom… Nie je nič ľahšie, ako sa takto politicky urážať. Aj vtedy bude kaviareň tlieskať?

A možno nejaký odporca vojen si dá ako podmienku, že každý Američan bude musieť napísať, že všetci americkí prezidenti za posledných sto rokov sú vojnoví zločinci.

Podľa mnohých mysliteľov na čele s Noamom Chomskym je to pravdivý názor. Môže ho ale majiteľ hotela vynucovať od svojich hostí? A ak to urobí, bude kaviareň tlieskať?

PRVÝ KROK K ETNICKEJ A NÁRODNOSTNEJ SEGREGÁCII

Dobre si pamätáme, ako to fungovalo v USA v čase apartheidu. Podniky len pre bielych. Diskriminácia Afričanov na každom rohu. Neubytovali vás, lebo ste mali zlú národnosť.

V Ostrave vás dnes nútia napísať niečo protiruské, v Arkansase by vás v 50.rokoch možno nútili napísať, že „Negri“ sú menejcenná rasa a majú byť zotročení – inak by vás neubytovali.

Sem chceme dospieť? Sem sa chceme vrátiť?

Fakt chceme, aby to tu vyzeralo ako kedysi v Južnej Afrike? Len nie voči Afričanom, ale voči Rusom?

Segregácia Rusov?! To ako vážne?!

Prepáčte,ale to je čistý fašizmus. A mne je z toho nevoľno.

OTVORILI STE PANDORINU SKRINKU, KONZEKVENCIE SA VÁM NEBUDÚ PÁČIŤ

Len aby sa vám to nevypomstilo, slniečka. Vašu palicu na Rusov zodvihnú rasisti a obrátia ju proti Židom, Arabom či iným národom.

Nebojte, oni si už nájdu „politické podmienky“, ktoré dostatočne urazia ich hostí „nepohodlnej“ národnosti. Vykážu ich z hotelov, reštaurácií aj obchodných domov. A bude to vaša vina.

Český ústavný súd otvoril Pandorinu skrinku. Dal tromf do rúk všetkým rasistom v okolí. Dúfam, že ste so sebou spokojní.

Už vám tá rusofóbia prerastá cez hlavu, slniečka. Zožerie vás zaživa.

SAKRAMENTSKY ZÁLEŽÍ NA TOM, ABY SA RUSOFÓBNE SLNIEČKA NEDOSTALI NA ÚSTAVNÝ SÚD

Len sa modlím, aby takéto šialenstvo niekedy neposvätil aj Ústavný súd Slovenskej republiky.

A preto na výbere sudcov sakramentsky záleží.

Nesmú sa tam dostať slniečka, nesmú sa tam dostať rusofóbi, nesmú sa tam dostať rasisti!

Bráňme Rusov pred nenávisťou. Lebo nás tá nenávisť raz zožerie všetkých.“

 

#All for Julian

„Ak sa po vražde Jána Kuciaka v slovenských médiách hovorilo, že útok na novinára je útokom na celú demokraciu, čím potom je zatknutie Juliana Assangea, najznámejšieho investigatívneho novinára na planéte?“

 

Ako poznamenal Edward Snowden, kritici Assangea sa môžu tešiť, no jeho vyhostenie je temným momentom pre slobodu tlače. Vytvára totiž nebezpečný precedens pre novinárov, editorov a vydavateľov po celom svete, ktorí sa v prípade uverejnenia pravdy môžu obávať vydania do rúk cudziemu štátu.

To, že organizácia Wikileaks, ktorej je Assange zakladateľom, zverejnila viac utajovaných dokumentov ako všetky mediálne domy dohromady.

Dokumenty Wikileaks tiež vyvrátili mantru ministerstva zahraničia Spojených štátov „nezasahujúcich do interného diania iných krajín“, tým, že ukázali, ako v Latinskej Amerike cez nadácie USAID a NED poskytujú materiálnu a strategickú podporu pravicovým opozičným skupinám, aby ochránili svoje ekonomické a politické ciele.

Rozpaky médií z odhalení Wikileaks ukazujú, akou mierou sú filtrované informácie, ktoré sa dostávajú k prijímateľovi. V tejto „pyramíde cenzúry“ sú podľa Assangea vraždy a vyhrážanie sa novinárom len špičkou ľadovca. Pod ňou sa nachádza sebacenzúra všetkých tých, ktorí nechcú byť zabití, ako aj ekonomické výhody vyplývajúce z nepísania o určitých veciach.

https://nazory.pravda.sk/analyzy-a-postrehy/clanok/510691-all-for-julian/

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541775x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie