Založ si blog

Zas obviňujete moslimov?

Tak sa pozrime, či naozaj za to moslimovia môžu!

 

Kto vytvoril ISIS? Boli to bežní moslimovia alebo ich a ich náboženstvo len niekto využíva a zneužíva?

 

Keby neboli bieli ľudia zasahovali do islamských krajín, kvôli vlastnému zisku a moci, neboli by sa k moci dostali rôzne teroristické skupiny, ktorých aj náboženstvo dostávalo inú a protihumánnu podobu. Náboženstvo sa dá vysvetliť rôzne a je len na ľuďoch, čo z neho si vypichnú alebo potlačia a zamlčia, ako a na čo sa ho pokúsia zneužiť. Do Európy sa napríklad dostávali nevzdelaní imámovia v ich duchovnej viere a hlásali v Európe, čo chceli a celkom bez kontroly politikov a štátov, čo by vo vlastných krajinách tak živelne nemohli. Toto všetko tolerovali a dokonca podnecovali politici a oligarchovia na celom svete, ktorí majú s nami spoločnú charakteristiku, že sú bieli. Za všetkým tým to stojí biely človek a bieli ľudia, nie moslimovia, ktorých len zneužívali a využívali na svoje zisky a svoju moc. Presne takto naučili moslimov nevraživosti k bielym ľuďom a teraz učia nevraživosti nás k nim. Cítime sa ako obete, ale skôr sa obeťami cítili oni.

 

„Ani v islámských ani v evropských zemích před tím byznysem, které se jmenuje Arabské jaro a před ním irácká válka a také ta shovívavá azylová politika pro extremisty, jak v Anglii, Belgii a dalších evropských zemích, terorismus nebyl na pořadu dne a ani jev, se kterým se musíme naučit žít.“

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/05/24/ako-si-zapad-vybudoval-islamsky-stat/

 

Všetci sa zaoberajú výbuchmi a nie tým, že to ich srílanská polícia a spravodajstvo na Srí Lanke vedelo už 10 dní dopredu, že sú tam ohlásené útoky a že napadnutých bude 11 cirkví. Správa prijatá políciou 11. apríla uviedla, že bude napadnutých 11 cirkví. Útoky prišli 10 dní po vydaní varovania o útokoch v krajine:

http://newshub.lk/en/2019/04/21/colombo-bombings-have-signature-of-islamic-state-indian-media/

 

Prečo robili opatrenia blokovania sociálnych sietí po útokoch pre nešírenie dezinformácií a na zákaz vychádzania a nerobili opatrenia zatvorenia kostolov, hoci aj počas najväčších sviatkov?

Keď u nás príde ohlásenie bomby v nejakej budove, podniku, tak berieme ohľad, či si tam nerobia slávnosť a preto nech pokračujú s najväčšou koncentráciou obyvateľstva?

Nie je snáď prednejšia bezpečnosť ľudí a životov pred hoci aj Vianocami a Veľkonočnými sviatkami? Či ako veriaci kvôli oslavám (a nenarušenému turistickému ruchu) aj hrdinsky budú riskovať svoj život ako veriaci a modliaci sa v Boha, lebo nič ich nezastraší a dajú prednosť zomknutiu?

Nemá ísť toto všetko nabok, keď ide o životy a ohlásené brutálne útoky?

Naozaj im záležalo na životoch ľudí?

Naozaj nešlo o to, aby krajina neutrpela ohrozením turistického ruchu v krajine, ktorý by ju mohol položiť na kolená a preto riskovala životy svojich obyvateľov a cudzincov?

A nešlo aj o iné zámery, ktoré ľudia píšu v diskusiách a preto tiež môžu byť reálne? Napríklad:

 

„STRAŠNE! MAJDAN… CELKOM ISTE BUDE NASLEDOVAŤ „demokratizujúci“ zásah najsamdemokratickejších krajín v čele s udatným USA. Na Sri Lanke sa totiž úspešne uchytila Cína, prenajala si tam prístav pre zabezpečenie si vplyvu na Indickom oceáne. Pacifik a Atlantik sú podelené, Indický oceán doteraz „nemal pána“ a Useráci sa už niekoľko rokov veľmi snažia ho ovládnuť – aby „zadržali“, resp. „blokovali“ Čínu… Uchytenie sa Číny na Sri Lanke bola pre US ťažká rana…“

ulienka +19

 

Teraz ako pomôže, že zablokovali sociálne siete a zakázali ľuďom vychádzať, keď už je 300 mŕtvych a 500 zranených? Nebolo jednoduchšie neotvoriť kostoly a zachrániť tým 300 ľudí?

Naozaj v tejto politike záleží na životoch ľudí, alebo len na turistike a mocenskej politike a životy ľudí vybaviť len modlitbami a prejavmi sústrasti?

 

Stále máte pocit, že za to môžu obyčajní ľudia a obyčajní moslimovia po celom svete, že sú len využívaní a zneužívaní, lebo konkrétne na toto stačilo sedem alebo trinásť? U nás by sa takých trinásť alebo sedem nenašlo, keby na to potrebovali zneužiť kresťanov? Inkvizícia v minulosti neposlúžila rovnakým na rovnaké? Je taký problém vyrobiť extrémistov z kohokoľvek, keď bude politická objednávka?

 

Keby ste dnes boli moslimom, cítite sa rovnako nevinný človek, ako sa cítite aj teraz. On nejde, aby sa od toho dištancoval a rovnako ani vy! Žerieme to s navijákom, presne rovnako, ako oni, čo je zas určené im.

Myslíme si, že máme lepšie náboženstvo a lepšie je až keď nás naučilo chápať, že rovnaký obyčajný človek na opačnej strane za to nemôže alebo presne ako ja.

Je rovnaký, lebo robí presne to, čo ho naučili, ako my robíme bezhlavo presne to, čo učia nás (aj vo voľbách). Máte pocit, že nás zmanipulovali menej? Len relatívne, vzhľadom na to, čo by sme už my mohli vedieť!

Celkom rovnako si umývame ruky, že na vine sú oni a robíme celkom rovnakú radosť našim manipulátorom.

A keďže my o tom rozhodujeme, dokedy, celkom nič sa kvôli tomu nezmení.

 

Raz, keď naozaj pochopíme slová Rozdeľuj a panuj! Nielen tak teoreticky, že rozumiem tej myšlienke, ale nedám sa tým zmanipulovať!

 

„Takáto háveď Západu dávno vládne, lebo kým u nich sociopati vraždia individuálne, „lídri“ Západu upaľujú zaživa v moslimskom svete deseaťtisíce žien a detí, a Slovensko oficiálne „súhlasi“ s genocídnym šírenim „slobody a demokracie“ cez mŕtvoly, Pohoršovať sa môže len pokrytec, pre nich sme po vojnových zločinoch celkom oprávnene oveľa horšia a navyše pokrytecká háveď.“

 

Myslíte si, že to je ten potenciál, ktorý môže priniesť zmenu, že si zaslúžime zažívať niečo lepšie, keď o tom rozhodujeme vo svojich voľbách MY?

Alebo je to stále len zrkadlo, prečo nie?

 

Vyjadrujem nie ľútosť, ale rozhorčenie nad 800 obeťami turistického ruchu Srí Lanky a mocenskej politiky nie moslimov ale bielych ľudí. Moslimovia v tom zohrali maximálne úlohu nejakých šoférov a najatých vrahov, asi tak podstatných pri týchto vraždách, že objednávatelia a stvoritelia tohto zla sa za nich len skrývajú. Presne ako je podstatný pri Kuciakovi len vrah a objednávateľ je niekto celkom iný.

Nedajte sa zmanipulovať, že máte zameriavať pozornosť len na šoféra, vraha, menší počet extrémistov alebo teroristov a nie tých, čo ich stvorili a udržujú na politické zmeny. Inak urobíte radosť len tým manipulátorom a objednávateľom, čo moslimovia nie sú.

 

 

A viete prečo sa potom mohli namáhať to oznámiť na políciu, to varovanie, aj keď s tým nikto nič neurobil? Aby oboznámení kamaráti do kostola nešli a dali si pozor. Asi na to sú dobré varovania, ktoré sa ignorujú políciou, správou a vládou. Kto sa to dozvie, môže sa chrániť a má to pekne ošetrené, že veď varovanie bolo, aj keď bezpečnostné opatrenia už nie!

Tie budú už zbytočné a na ukážku po 800 obetiach pre svetové spravodajstvá, ktoré sa s nimi len pomodlia.

 

.

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540329x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie