Založ si blog

Najprv ich neinformujú a potom ich odsudzujú, že si hľadajú informácie inde

To je neuveriteľné, že žijem v štáte, kde sa občanom tají, či v ich krajine budú cudzie armády budovať vojenské základne, muničné sklady, budú tu cudzie vojská a politikov a novinárov to nezaujíma a miesto toho občanov informujú o prítomnosti zvierat v cirkuse, lebo len to nájdete všade a o tajnom dohadovaní o muničných skladoch nič!

Ako občan mám právo na takéto závažné informácie, aby nás o tom informovali aj politici na tlačovkách, ktorí nás majú zastupovať, aj novinári, pre ktorých toto majú byť prvoradé otázky, ktoré občanov najviac zaujímajú.

Kde sme o tom informovaní a kde o tom informujú v novinách a kde dávajú novinári k tomuto politikom nespočetné otázky? 

Na hlúposti sa ich budú pýtať do nekonečna a na dôležité veci sa pýtať nebudú? Majú to snáď novinári zakázané, keď sa nepýtajú? Žijeme naozaj v slobodnej krajine, kde sa ani novinári neboja pýtať sa, keď nikde sa nepýtajú a nikde o tom nepíšu?

 

Jediný článok k tomuto, čo som našla, bol bez otázok od novinárov a len krátkou správičkou, že text obrannej dohody s USA by sme mali spoznať o pár dní:

„V najbližších dňoch sa budeme môcť pozrieť na text obrannej dohody so Spojenými štátmi a dúfam, že sa tým skončí strašenie vymyslenými hrozbami, na záver svojej pracovnej cesty do USA to povedal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák.“

 

Už prešlo pár dní a stále nič. Novinári sa celkom nič na to politikov nepýtajú, hoci s hlúposťami a ich novinárskymi konšpiráciami ich prenasledujú celé dni. To sa len tvária, že sa ich akože na niečo aj pýtajú a akože pracujú? Veď keby sa ich skutočne pýtali na dôležité veci, tak otázok k tomuto by nebolo konca kraja, keďže práve tu by mohli dokazovať a ľuďom ukazovať, ako sa jedno ministerstvo vyhovára na iné a ako nekompetentne tieto ministerstvá pracujú. A kde je teraz s takýmito otázkami opozícia, ktorá to môže na tomto ukázať? Má vari aj opozícia zakázané pýtať sa a poukazovať na chyby koalície v tomto? Kde je teraz Sulík, kde je teraz Nicholsonová, kde je teraz Tódová a kde sú všetci, čo aj o rožkoch budú písať celé mesiace?

 

A zavládlo totálne ticho, ako v celkom neslobodnej krajine, kde to majú všetci zakázané, aby sa hovorilo a kládli otázky k najdôležitejším témam o našej obrane. Alebo ktorá téma je od toho podľa vás dôležitejšia? Snáď nie to, akú stranu bude mať Kiska alebo koľko bude mať Progresívne Slovensko až v budúcich voľbách?! Či občanov má zaujímať, ako bude žiť odteraz Čaputová, lebo len také články nájdete?

 

Prešlo už pár dní a stále sú všetci totálne ticho a ani politici, ani novinári o ničom k tomu neinformujú!

 

Spoliehajú snáď na to, že občanov o tom budú informovať len a vylučne len alternatívne médiá ako napríklad Hlavné správy? To vážne chcete, aby si ľudia hľadali informácie po alternatívnych médiách?

A prečo sa potom rozčuľujete, že si ich tam hľadajú a že sú preto sprostí, keď si ich tam hľadajú a nikde inde sa o tom už nepíše?

 

Ako si dovoľujete nechať občanov odkázaných len na alternatívne správy a potom ich obviňovať, že si ich čítali tam, keď inde NEBOLI? Je toto voči občanom normálne, že politici sa k tomu môžu vyjadrovať len na alternatívnych stránkach ako keby snáď boli aj politici nejakí disidenti, čo inak nemôžu informovať občanov?

To ako niet novinárov a novín, ktoré by zverejňovali vyjadrenia politikov k najdôležitejším otázkam? Prečo títo politici nedostanú priestor v novinách a od novinárov žiadne otázky?

Veď to sú poslanci koalície, nielen ĽSNS, že by sa dalo vyhovárať na to, že ich musíte umlčať.

 

Prečo sa tu každý deň v mainstreame píše, že ľudia nebezpečne čítajú správy po alternatívnych médiách, keď len tam si môžu prečítať svojich politikov, ktorých volili? A kde inde môžu a majú?

Na čo potom máme noviny a novinárov? A kde máme ich otázky a ich otváranie problémov a pátranie po nich? 

 

A kde sa teda dozviete, čo je v tejto veci nové?

 

Tam, kde vás mainstream bude potom ohovárať, že ste tam boli a tam ste si tie jediné odpovede čítali, lebo inde neboli žiadne!!! Oficiálne nikde nie sú!

 

Tak ráčte ľudí informovať a prestaňte ich doháňať k tomu, aby si odpovede hľadali na alternatívnych stránkach a po facebookoch poslancov. Načo máme noviny, keď si majú správy od politikov hľadať na ich facebooku?

 

A potom ešte povedzte,  že mainstream za to vraj nemôže, že ľudia čítajú alternatívne stánky. Však, keď si absolútne neplní svoju funkciu o informovaní občanov, čo majú teda občania robiť? Čítať len tie články, aký imidž bude musieť mať Čaputová alebo ako silné je Progresívne Slovensko? Majú ako sklapnúť, že sú neiformovaní a budeme riešiť, čo majú za to platiť mainstreamu?

 

Veď toto a presne takto spôsobuje mainstream. A presne tým, že ľudí neinformuje! A presne tým, že si neplní svoju úlohu!

 

 

Asi čakáte, že dám teraz odkaz na tie stránky, čo odkazujú poslanci svojim voličom. Tak, aby ste vedeli, mainstream (za nimi politici a za nimi ich oligarchovia) si neželá, aby ste nejaké mali a vôbec nejaké dostali. Máte sklapnúť a nepýtať sa, lebo ani len novinári sa na nič nepýtajú. Nepotrebujete žiadne informácie, tak sa rozhodli. Máte sa zaujímať len o silu Progresívneho Slovenska, ako narástlo, o budúci imidž Čaputovej, prípadne o zvieratá v cirkuse a to vám stačí! Muničné sklady, cudzie vojská a základne vás nemajú čo zaujímať. 

A keby náhodou áno a nebodaj by ste si o tom hľadali informácie inde, nie oni sú na vine, že neinformujú, ale vy, lebo také vás nemá čo zaujímať.

 

Skutočne ma poburuje, taká donebavolajúca nespravodlivosť k ľuďom, že najprv ich neinformujú a potom ich odsudzujú, že si hľadajú informácie k len akým sa môžu dostať. A potom tu ešte horekujú, že prečo ľudia neveria mainstreamu a ako to teraz politicky riešiť. A to tých ľudí a nie mainstream, čo neinformuje!

 

Lajčákova zmluva o skladoch USA zbraní na Slovensku

 

 

 

 

Medzitým, čo som to dopísala, bolo zverejnené len toto a len na Pravde:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/508194-rokovania-s-usa-su-narocne-slovensko-si-chrani-zaujmy/

Denník N zaujíma len to, čo práve v tomto článku kritizujem, že občania nič netušia a mainstream ich neinformuje. Novinári sa nič nepýtajú! Nepáči sa im, že novinári, poslanci a občania nie sú ticho!

Dezinformačné weby šíria starý návrh dohody s USA, mohol uniknúť z SNS

https://dennikn.sk/1436172/dezinformacne-weby-siria-stary-navrh-dohody-s-usa-mohol-uniknut-z-sns/?ref=tit1

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Branislav Zurian

Zurianova inšpekcia prešla reorganizáciou i personálnymi rošádami. Podľa Šutaja Eštoka boli nevyhnutné

18.04.2024 11:36

Zmeny mali podľa ministra vnútra prispieť k ukončeniu vojny v bezpečnostných zložkách.

parlament

Poslanci riešili zmeny v zložení výborov, čaká ich aj hodina otázok

18.04.2024 11:20

Dôvodom je nastúpenie nových poslancov do parlamentu.

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538714x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie