Založ si blog

Podobnosť dnešných propagandistov s komunistami

Opäť by som chcela poukázať na podobnosť dnešných propagandistov s komunistami.

 

Ja si veľmi dobre pamätám, ako sa vysmievali ľuďom, ktorí kritizovali socializmus, komunistov a Rusov. Bolo to presne ako dnes kritizovať extrémnu propagandu západu, liberálnych propagandistov a aktívnych mimovládkarov na všelijakých grantoch.

Dotýkalo sa ma to, vždy sa ma to dotýkalo, keď ich ponižovali spoluobčania ovce tým, že sú len neprispôsobiví a leniví. Že si za svoje spackané životy v socializme môžu sami! Absolútne im neverili, že môžu byť vážne politicky prenasledovaní, že sa naozaj môžu nevedieť zamestnať so svojim kádrovým profilom. Keď taký človek spáchal samovraždu, mohol si za to sám. Dokonca niekedy ani vlastné rodiny im neverili, tak ľudia o tom nič nevedeli, lebo sa to predsa nikde nepísalo, ale tajilo!

 

Dnes, keď čítam status toho mladého chlapca, čo bol akože liberálny extrémista, vidím hlavne tú podobnosť s ľuďmi v socializme, ktorí podliehali vtedy socialistickej propagande a pretláčaným názorom.

Rovnako sa mladí snaživci zväzáci a mladí komunisti pohoršovali nad hlúposťou ľudí, čo sa nevedia v tej propagande tak uchytiť, pretože nie sú uvedomelí! Nie sú socialisticky uvedomelí – dnes by sme povedali liberálne uvedomelí! Nerozumejú tým hodnotám! Ale celkom rovnako sa pohoršovali! Vôbec nevideli svoju servilnosť voči pretláčanej propagande a viac než uvedomelosť to bola túžba zapadnúť do spoločnosti, kde urobím kariéru s tým, čo sa vyžaduje! Keď to bude SZM, budem zväzák, keď to bude strana, budem komunista, keď to zmenia na mimovládky, budem mimovládkar, hlavne sa správne ideologicky uchytiť. Takto prežijem nerušene a zabezpečím si príjmy, majetok, kontakty, kariéru a som spoločensky IN. 

 

Z vašich smutných životov viníte KSČ? Tak to nevidíte, čo pre vás robí, lebo ste zaostalí, neštudujete to, čo všetko robí pre vaše zas… životy, čo už urobila a ešte bude robiť!

Ak máte problémy, ste lenivci a len odmietate pracovať (keď ste prišli o prácu a máte zlý kádrový posudok). Kto pracuje, snaží sa, má veselý socialistický život. Dajú vám za príklad všetky prispôsobivé ovce! Oni problémy nemajú! Na vine ste si sami!

 

Robíte hanbu socialistickým pracujúcim! A normálnym uvedomelým občanom! Vzdelaní ľudia tomu rozumejú. Veď nevzdelaných (aj so vzdelaním) sme vykopli. Nedostali šancu v kariére, takže jasne len vzdelaní a významní to chápu a rozumejú tomu, že toto všetko je historicky nutné a ideologicky najlepšie. Zabezpečí nám to mier, budúcnosť a prosperitu! Počúvame dnes niečo iné? A kedy to bolo nesprávne? Veď vždy je to správne v dobe prítomnej! Že to všetko boli blbci, to sa dozviete až na dôchodku! 

Vďaka Rusku, našim priateľstvám a hlavne KSČ, má MOJA rodina super život! Bodaj by nie, veď práve zväzáci začali prví podnikať. Čo im tatkovia vydlaždili v socializme, v tom pokračovali vďaka kapitalizmu vo väčšom. Najväčší zväzák, profesionálny zväzák mal prvý súkromnú autoškolu. Bola to presne tá nátura ľudí, čo vie, kde sa prisať v každej dobe. Keby sa tu dostala k moci RKC, tak prví kľačia v kostole a bijú hlavou do zeme, že odjakživa boli kresťania. Presne takí sú to aj liberáli.

 

Tak vstúpte do KSČ aj vy! Keď sa chcete mať tak super, ako MOJA rodina, čo vie, kde má byť nacucnutá.

A kto vám za to môže, že tam tiež nie ste nacucnutí?! No predsa vaša neschopnosť! Šikovní vždy vedia kde!

 

Takže len to som chcela, že mi dnes vraj novodobý extrémistický liberál pripomína len dieťa papalášov zo socializmu. Tiež by sa bránili – Akí že my sme papaláši? Veď my sme len radoví komunisti a žiadni papaláši. Aké že my máme bohatstvo? No nemáme sa zle, ale to všetko vďaka našej šikovnosti a inteligentnej uvedomelosti.

 

 

A keďže poznám liberálov, aj viem, čo by na to povedali. A kto dnes nemá možnosť obcestovať celý svet atď… A presne tak, že každý schopný človek nie je robotníkom, ale pokiaľ ešte niekto šoféruje a robí len vodiča, alebo predáva, alebo je zdravotnou sestrou, alebo je pracujúcou matkou v zahraničí, to všetko sú sprostí ľudia, čo to robia!

Lebo v normálnej uvedomelej spoločnosti by sme už nemali a nepotrebovali ani predavačov, ani šoférov, ani robotníkov, ani zdravotné sestry, to všetko sú ľudia, čo si za to môžu sami, že neušli. Keby mali viac rozumu, tak by vydávali brožúrky a všetci školili iných, ako majú byť uvedomelejší a ako majú po svete šíriť len to, čo sa od nich vyžaduje. Keď vojenské základne, tak aj to, lebo až teraz budú skutočne uvedomelé a skutočne nutné.

 

Rovnako nás Rusi neobsadili! My sme to tak sami chceli (to musel každý inteligentný človek vedieť), lebo to boli naši priatelia, ktorým sme za všetko vďačili a ktorí nám zabezpečovali mier a prosperitu. A nestačilo ani na večné časy, ale ešte bolo nutné a každý inteligentný tomu rozumel a chápal ten dodatok – A NIKDY INAK!

 

Dnes je to ľuďom presne rovnako šumafuk, ako vtedy! A je to tak preto, lebo zas sú prevažne všetci inteligentní.

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517706x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie