Založ si blog

Ale povedzme si, kto je pudlík!

„Oni sa úplne trasú zlosťou a útočia ako nejaké hororové kobylky.“

 

Slabosť na SaS mi zostala. Keď si môžu smeráci veriť na lepšieho Šefčoviča, ja si môžem veriť na lepšieho Sulíka od liberálkov. Spoľahlivým znakom je, že ho za liberála nepovažujú!

Naozaj verím, tiež tak romanticky, že keby sa liberáli s ešte nejakým zdravým rozumom dostali k moci, tak sú schopní sa brániť nátlaku od EU, čo už Sulík mnohokrát dokázal, že dokáže aj nesúhlasiť, nielen vždy súhlasne kvákať.

Ja viem, že sa mu dá vytknúť, že napokon to otočia a dajú na súhlas so všetkým, „aby netrhali partu“ (Sulíkov výraz), ale Sulík tiež nežije vo vzduchoprázdne, ale medzi snaživými kolaborantami čohokoľvek. Takže taká je moja romantická predstava o Sulíkovi, že keby takých Sulíkov bolo viac, už by partu aj trhať mohli a neboli by sme len podnožkami.

 

V podstate si myslím, že aj keď sa vám to nezdá, majú títo traja, Sulík, Chmelár a Blaha, veľa spoločné!

Všetci traja majú takú zlú vlastnosť, že je ich málo, lebo inak sa dokážu vzoprieť a to je presne to, čo Slováci s ohnutými chrbtami a otvorenými peňaženkami nevedia.

Všetci traja by sa vedeli ozvať, len aj Blaha, aj Sulík nemôžu trhať svoje zdanlivo opačné party a Chmelár žiadnu na moc nemá!

Ale pre toto si ich ja všetkých troch vážim ako migrantov, Breivikov, ako sa to zvykne písať, že majte pre nich pochopenie! Tak ja mám! Oni len netrhajú partu a Edo nemá čo trhať.

 

Škoda, že sa nenašli v jednej jedinej strane, takej morálnej, kde by Blaha so Sulíkom spoločne už mali, ako sa hovorí gule. Proste potrhať tú slovenskú úslužnosť – za odmenu budem ticho a budem tvrdiť, že tak je to rozumné.

Každý z nich vie, že je sám a ako Sulík nepohne „liberálmi“, tak Blaha tiež nepríde o svoj mandát a obidvaja to dajú na svojich mopslíkov.

Ja im to vyčítam. Ale viem, chlapci, že keby ste mohli, boli by ste aj muži! Verím, tak romanticky, že v hĺbke duše ste obidvaja muži, inak len vzhľadom.

 

A teraz ruvačky medzi nimi. Blaha píše:

„Oni sa úplne trasú zlosťou a útočia ako nejaké hororové kobylky. Zhruba s rovnako veľkým mozgom.“

 

Nehovorte mi, že Sulík nevie, že za sebou má hororové kobylky. Stačí sa pozrieť na jeho výraz, keď diskutuje s Miklošom alebo Havranom! Drží sa vtedy ako Chmelár, ktorý vie, že za sebou nemá nikoho, čo je tiež horor. Všetkých troch niečo ohrozuje, ako Chmelára politické vzduchoprázdno, tak tých dvoch ich zúriví mopslíci. Ešte krok a poskáču na vás s trpaslíčou rozumnosťou, že „pudlík-smečka“ sa netrhá!

 

Ale povedzme si, kto je pudlík!

 

Tento pojem do našej politiky priniesol a vymyslel Blaha. A v tomto predbehol aj Huďa, lebo predsa len pojem „liberálko“ stále nevyjadruje podstatu slovenskej servilnej politiky. 

S trefnejším názvom prichádza až Blaha, keď v slove „pudlík“ alebo „mopslík“, zachytáva vnútornú servilnosť naoko rozumných lokajov. 

 

Taký mopslík može byť aj ženou a ukážeme si to na Čaputovej.

 

Mopslík je v prvom rade sympatický človek, inak by nám ani neevokoval mopslíka, takú príjemnú, môže byť rasu?

Nemá síce mašličku, ale blúzku jej naozaj vybrali dobre, aj farbu, aj to našuchorenie. Pôsobí seriózne (preto vyhrala aj Merkelová) a mierne. V prvom rade máte dojem, že nebude zo svojho vankúša skákať a to Slováci najviac ocenia ako znak múdrosti. Všetci predsa vieme, že sme málo početní a náš rozumný obraz bude distingvovaný mopslík. Muž oblek, krivý úsmev, reč ako pri jóge a žena hlavne ten mopslík, čo v zahraničnej politike vie, kde sú okraje toho vankúša! Áno, Slováci oceňujeme diplomaciu! Odtiaľ – potiaľ, hlavne s kufrom a oblekom. Hlavne, aby sme v hanbe neostali a nemali nebodaj nejakého Farage, čo bude len vykrikovať ako menejcenný. My musíme pôsobiť, že s tým súhlasíme a nezbierame len omrvinky zo stola.

Vidíte, čo všetko s nami dokáže naša aj liberálna zakomplexovanosť? Ovláda ju aj ten posledný občan v inštinkte – Musíš pôsobiť aspoň ako pracovník banky a to najskôr, keď nebudeš na seba upozorňovať nejakým nesúhlasom. Preto sme takí snaživí a kávu v únii roznášame so zrejmým súhlasom s čímkoľvek. Chudobní pre komplex a bohatší za tringelt.

 

Ako teda pôsobiť odborne?

 

Na to máme Fica! Keby nebolo Smeru, vymreli by oligarchovia na Slovensku. Vedecká odbornosť a jemná morálka by sa zrútila, lebo už by sa nedalo opakovať, že ja tu BOJUJEM so Smerom.

Napokon aj ten mopslík niečo má, ako svoju kosť, ktorú si aj na tom vankúšiku zúrivo trhá ako ukážku boja s celým svetom, kde som už pustil do gatí. Presne vedia, pred kým pustiť a čo držať v zuboch na znak boja a chrabrosti v predvolebnom boji! Z jednej strany papuľky visí hranatá hlava Fica a z druhej strany papuľky Putin s Blahom. Mopslík vie, ktoré sú jeho granule a ktorých sa nesmie dotknúť, lebo to by bolo ako plaviť sa v koryte proti Trumpovi, povedal Mistrík. Bolo by to tak smiešne, ako keby bol mopslík naozaj mopslíkom!

 

Takže máme svoju skládku, svoj vankúš, svoje granule a svojho Fica na zábavu. Aby sa mopslík nenudil, má aj vyššie položené hračky na ukážku štekotu – balóny s Putinom. Povedzte Putin a začne štekať! Dajte mu jeho kostičku a zahryzne sa. Nahrádza väčšie plemeno, ktoré si už chovať nebudú. A ktoré by z nás aj tak nikto nezvolil.

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519028x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie