Založ si blog

Ale sú to títo politici, ktorí to dovolia a umožnia!

Nebolo to tak dávno, čo som napísala článok „Pán Blaha, ja vás zbožňujem!“ Takže ja musím napísať, čo je na tomto človeku také na zožratie, prečo ho ľudia zbožňujú. To by nedokázal niekto, kto ho nikdy nezbožňoval a nemá ani za náprstok pochopenia, čím presne si ľudí získal, že ho radi čítajú.

Chýba nám tu totiž sloboda slova, kde by si to, čo píše Blaha, mohli ľudia prečítať aj od niekoho iného. No keď toto je zakázané hovoriť, písať, myslieť si, tak ľudia sa potešia, že aspoň tento človek s imunitou, to mohol napísať a niekde si to mohli aj prečítať. Čítajú, čo nesmú a nemajú hovoriť a aspoň niekto iný to za nich povie a pekne na celú hubu. Skúste niečo také napísať vy a hneď budete nepriateľom štátu. Takže o popularitu Blahovi sa postarala len nesloboda a cenzúra, že tu miesto nielen predstieraných diskusií máme len zákazy.

Ak sa vám teda Blahove názory a úspech nepáčia, takto ste na tom pracovali a takto ste mu k úspechu prispeli. VY SAMI, ktorým sa to nepáči! Teraz si za to, sami sebe, poďakujte.

 

Ja som vám písala dva roky – nebojte sa diskusií, nezakazujte diskusie, proti názorom, ktoré sa vám nepáčia, sa bojuje argumentami, nie zákazmi a zastrašovaním. A nielen ja som vám to písala, písali vám to dva roky aj iní, ale aj tých ste dali len pomazať, že s hlupákmi sa nediskutuje, je potrebné len ignorovať a zastrašovať. A tak si ľudia teda našli niekoho, kto to píše za nich a preto je populárny. Presne na vašich zákazoch a umlčiavaní si založil svoju popularitu. Ktorou teraz zbiera hlasy pre tých, ktorých kritizuje!

 

 

Dnes-včera napísal:

 

„FEUDÁLI NA ČELE S KISKOM

Opakuje sa to každý rok a každý rok si zaslúžia tie isté kritické slová. Ples v opere je jednoducho taká malá spomienka na feudalizmus, kedy sa zhýralí boháči v bielych parochniach rozpustilo zabávali v pozlátených salónoch a chudoba umierala na uliciach.

Čerešničkou na torte celého tohto pokrytectva je, že záštitu nad tohtoročným Plesom v opere prevzal Andrej Kiska…“

 

Vždy som si niečo podobné myslela o plese v opere. Možno mi to nikto neuverí, ale ja by som tam nešla ani zadarmo, ani keby mi v oriešku prišli najkrajšie šaty, lebo takáto zábava ma neláka. Ja mám len pochopenie pre to, že niekoho áno.

Ale na Blahovom vyjadrení k tomu, ma zaujalo to, že tí naši feudáli nie sú feudáli, pretože ste si ich tam sami zvolili a Blaha k tým feudálom tiež patrí, dokonca im teraz zbiera hlasy.

Na to nepotrebuje byť osobne feudálom, aby im zbieral hlasy ich kritikou. Lebo komu tie hlasy potom odovzdá? Nie ministerstvu zahraničia? Komu to ministerstvo zahraničia patrí?

 

 

Dnes-včera napísal:

 

 

„No proste fanatickí liberáli, pravičiari a rusofóbovia – záruka objektivity. A tak sa nečudujme, že medzi údajnými konšpiračnými médiami sú vraj aj ľavicové Haló noviny či DAV DVA. To viete – nemilujú liberalizmus, upozorňujú na sociálnu nespravodlivosť a rešpektujú Rusko. Jasní extrémisti! Bacha na nich, deti hamburgerov!

 

Ak vám nevadí, že demokraciu v Európe uniesli ľuďom finančné skupiny, čo si financujú média, mimovládky či politikov, tak nie ste extrémista.

 

Preboha, však toto už hraničí s totalitným prenasledovaním! Vymývať deckám mozgy, že neexistujú alternatívy?“

 

 

Ale kto riadi ministerstvo zahraničia a vládu? „Deti hamburgerov“?

Kto dal financovať túto príručku pre učiteľov, ktorú on kritizuje? Kto dal takúto moc tvorcom tej príručky, že im to zaplatil a umožnil? Nie táto vláda?

Je toto vláda hamburgerov?

A hlavne, komu odovzdá Blaha hlasy, ktoré touto kritikou získa na svoju stranu? Nie práve tejto vláde, čo sa nám o to aj finančne postarala?

 

 

Dnes-včera napísal:

 

„A ak majú plné zuby liberálnej ideológie, tak poprieme pluralitu a slobodu a budeme prenasledovať všetky konkurenčné ideológie, vrátane socializmu, konzervativizmu, patriotizmu či anarchizmu, lebo ten jediný správny názor má faši…, pardon, liberalizmus?

Fakt sa vraciame do éry jednej pravdy? S totalitnými príručkami pre učiteľov?

PRACTE SA ZO ŠKÔL, FANATICI!

Priatelia, toto je čisté šialenstvo. Nerozumiem, ako môže ministerstvo zahraničných vecí financovať takéto obludné pamflety opozičných politikov.“

 

Practe sa z ministerstva fanatici, keď toto financujete – To zabudol napísať! Ale tu odrazu len nerozumie, že ako mohli títo fanatici toto financovať.

To sú pamflety opozičných politikov, keď ich financuje a schvaľuje táto vláda? Financoval a schválil ich Sulík, ktorý je sám podľa tejto príručky extrémista?

To opoziční politici dali tomu podporu alebo táto vláda?

Kto je viac na vine? Mimovládky a aktivisti, čo to napíšu alebo ten, kto to financuje a nariadi?

Vy neviete?!

 

A dnes-včera napísal:

 

„Ale úplne najviac nerozumiem tomu, že mimovládky beztrestne vstupujú do škôl, zamorujú akademický priestor svojou liberálnou ideológiou a v mene boja proti extrémizmu likvidujú kritické myslenie a slobodu myslenia.

Povedzte mi, v čom sa to líši od totalitných zriadení?“

 

A to mu vyčítate, že on nevie, že za socializmu sme tu mali totalitu! Alebo si myslíte, že nevie, že za socializmu sa robilo to isté?

Len akurát teraz to zas financuje a nariaďuje zas jeho strana!

Je pekné, že to kritizuje, ale ešte krajšie by bolo, keby jej za to nezbieral hlasy, ale písal – Practe sa z ministerstiev fanatici, čo toto financujete a nariaďujete!

Ale on im naopak ešte zbiera hlasy, že Smerom tento Smer porazíte a smeráckych fanatikov vyženiete.

A kam, keď ich ľudia znovu zvolia?

Či už po ďalších voľbách nebudú takéto príručky financovať a nariaďovať?

 

 

z komentárov pod Blahom:

 

„Lajcak nie je problem a chapem, ze to musi robit….vlada vie, ze ak by robila politiku nezavislosti, slobody a spoluprace na vsetky strany, tak obcan sa postavi proti vlade na cele s mediami…

 

pán Bláha ale tomuto je na vine vláda a ministerstvo školstva

 

Pekne napísané, len to by sa mal p. Blaha pýtať v hodine otázok pana premiera v parlamente.

 

Vazeny pan, nema smer-sd nahodou ministerstvo zahranica? ako je potom mozne ze taketo veci sa deju??? zakon o mimovladkach z dielne LSNS ste nepodporili

 

ja len dodam a kto priklepavava financie mimovladkam z nasich dani? mam pocit , ze Blaha je v nesprvanej strane

 

Otázka znie: kto riadi ministerstvo školstva? Ako mohla ministerka školstva za SNS vôbec dopustiť šírenie ideologických nezmyslov a politikárčenie na školách… svojho času aj Tódovou, Hajzelovou, Bánom, neskôr Kiskom? Vie vôbec o tom p. ministerka? Alebo MZV určuje a riadi aj výchovno-vzdelávací proces? Kto to schválil?

 

A ja sa pýtam p.Blaha ,co robi ministerstvo a vlada?
Alebo to už v tej republike kadeaky lajniak moze vsetko?

 

Pán Blaha, zo svojej pozície môžete predsa interpelovať p. Lajčáka, aby túto príručku vysvetlil

 

Nechápem,ako je možné,že MZV na čele s Lajčákom míňa naše peniaze na takéto sviniarne.Ale keby len to.Koľko peňazí MZV minie na mimovládky a podobnúháveď,čo sa ako pijavice prisajú na štátny rozpočet a naši odborníci t.j. Pelegrini a spol. im to priklepnú.Čo robí najvyšší kontrolný úrad,keď sa takto rozhadzujú peniaze daňových poplatníkov? Pán Blaha,dajte toho viac,nech sa Slovensko dozvie,čo vláda,alebo Lajčák pred ná ;rodom utajujú,alebo chcú utajiť.

 

Ale zo všetkého najviac ma desí,pod záštitou koho sa tento pamflet dostáva do škôl: MZV aEZ na čele s M.Lajčákom to má na svedomí!!!Toto už je na hranici podvratnej protištátnej činnosti!!!

 

Mimovládky, Globsec a všetky ostatné organizácie môžu tlačiť na našich politikov, ale sú to TÍTO POLITICI, ktorí to dovolia a umožnia! Všetka zodpovednosť leží preto na nich.“

 

.

 

 

 

 

 

 

 

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509763x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie