Založ si blog

Na čom skončia všetky alternatívne médiá

Stručne by sa dalo povedať aj jedným jediným slovom – na extrémizme.

 

Keby sa alternatívne médiá držali zdravého stredu bez extrémov, tak by boli nezničiteľné, pretože by im nebolo čo vytknúť a za čo ich zakázať. Taký zdravý názorový stred vám na Slovensku predstavuje napríklad Chmelár, lebo v ničom nepresadzuje extrémy. Keby sme tu mali tisíce Chmelárov, tak by predstavovali neskutočnú silu, ktorá by sa dokázala postaviť politikom, ktorá by sa dokázala postaviť akejkoľvek moci, ktorá by dokázala pohnúť aj zahraničnou a nielen domácou politikou, pretože by bola pre svoj zdravý umiernený a mierový stred nezničiteľná.

Tomu ľudia neuveria, pretože si myslia jeden veľký omyl, že umiernených ľudí môžte najskôr zničiť a odstaviť. Chápu totiž pod slovom mier, umiernenosť, stred, niečo slabé, čo sa dá ľahko odstaviť.

Absolútne si neuvedomujú, že to, čo sa dá najľahšie odstrániť, napadnúť alebo zničiť, je práve akýkoľvek extrém.

 

Ľudia si myslia, že keď vyvinú veľkú silu opačným smerom, tak opačný extrém zničia a preto ju vždy vyvíjajú do opačného extrému. No práve tým dávajú do rúk svojim najväčším odporcom najsilnejšie zbrane, ako ich zničiť a zlikvidovať v ich extréme a pre ich extrém.

Takže ľudia takto hlúpo pohŕdajú umierneným a mierovým stredom a ženú sa v svojom vypätom odpore do zániku svojich skupín.

 

Keď chce alternatíva prežiť, môže prežiť len ako predstavujúca zdravý stred, umiernenosť a mier. Pokiaľ skĺzne do extrémov, čo sa už deje, tak si kope vlastný hrob a cenzúru ich extrémizmu, ktorá skôr, či neskôr príde a stiahne so sebou do hrobu všetky alternatívne médiá.

 

Preto by im vôbec nemalo byť jedno, aj keby sa hoci len časť z nich prepadávala do extrémizmu a mali by si to chrániť, aby nešírili žiadne extrémy a nezhromažďovali v svojich čitateľoch extrémistov. To sa dá, pretože sa môžu zamerať na odstavovanie extrémnych názorov, ktoré sú už v rozpore so základnými ľudskými právami v Európe a vysvetľovať ľuďom, prečo sú všetky extrémy nebezpečné a na čo všetko môžu byť zneužité.

 

A už sa nám tu črtá prvý extrém (a aj ten jediný by stačil), ktorý ich pošle do hrobu a do zániku všetkých alternatívnych médií až k tvrdej cenzúre.

Už dnes niektoré z nich prekračujú čiaru základných ľudských práv o rovnoprávnosti ľudí a dávajú tak svojim kritikom do rúk zbraň na ich zničenie a zákaz.

 

Už dnes na nich hľadajú, že kde všade porušujú základné ľudské práva a alternatívne médiá sa bránia, že neporušujú.

Už dnes sú obviňované, že začínajú šíriť alebo šíria nenávisť voči Židom alebo voči moslimom. A alternatívne médiá sa bránia, že to nie je pravda, lebo oni sledujú celkom inú myšlienku a to o ochrane svojho vlastného národa a vlastných ľudí a voči nikomu inému nešíria porušovanie základných ľudských práv (Rostas).

 

Rostas ju podľa mňa naozaj neprekročil, lebo nie každá obrana vlastného národa alebo vlastných ľudí je porušovaním základných ľudských práv, ako by im extrémisti na opačnom konci (len takz. liberáli) chceli podsunúť. Ale celkom na to stačí, keď ktorékoľvek aj iné alternatívne médiá ju prekročia, a s ich obvinením za to stiahnu so sebou do zániku všetky alternatívne médiá, ako šíriace porušovanie základných ľudských práv.

 

A že sa to nedeje?

 

Tak sa pozrite, ako sa to deje na najväčšej českej alternatívnej scéne, na Aeronete, čím Aeronet potápa všetky alternatívne médiá a to nielen v Česku ale aj na Slovensku ako ukážka, že alternatívne médiá spejú len k porušovaniu zákl. ľudských práv. Presne to, čo sa volá nebezpečný extrémizmus.

 

Darmo sa potom niektoré budú vyhovárať, že oni takými nebezpečnými extrémistami neboli, keď ich raz zoberie kosa, že takéto boli alternatívne médiá. Potom sa môžte poďakovať všetkým extrémistom, všetkým iným alternatívnym médiám, ktoré vám boli ľahostajné, že stiahli a stiahnu všetky alternatívne médiá do zániku a cenzúry.

 

Včera, keď som bola na tom českom Aeronete, aby som sa dožadovala protiargumentov ku „Kalifornskej letke“, bola som svedkom už šírenia porušovania základných ľudských práv voči obyčajným ľuďom, ktorí sú Židia.

 

Ukážka, jeden diskutér tam napísal tento komentár:

 

„Židovský busking už ztrácí efekt. Svět ho prohlídl. Protiteroristické “umělecké” turné skončilo fiaskem, protože se svět dověděl, že teroristé byli taky jenom jeho motivační součástí s tím samým nosatým producentem. Všechny kulisy a efekty se postupem času vytráceli, a odhalili světu pravou tvář Satana. Není se kam skrýt, není kam utéct. A finální holocaust je za dveřmi. Ať už hrají cokoliv, svůj scénář už neuhrají. Poslední dějství bude jejich koncem. Kdyby byl žid škorpion, už by bylo dávno po nás. Příroda to zařídila hezky. Všichni, nebo nikdo!

Můžeme si hrát s počasím, chemií, uměl&yacu te;mi živelnými pohromami, atomem…můžeme všechno, ale poroučet a prožívat bude vždy jenom ona. Protože disponuje časem a my ne. Protože je součástí vesmírné “Cosa Nostry” o které my nemáme ani tušení. Co znamenáš žid s tvýma papírkami, zbraněmi, zlatem proti věčnosti? Koho budeš prosit o odpuštění, když už tady se tě slušní lidé štítí? Co je tvých maximálně 110 let proti nekonečnu? Co si sebou odneseš a kam? A co zanecháš tady po sobě? S čím si to zahráváš? Lidskou touhu po spravedlnosti nazýváš antise mitismem, a ztráty plynoucí z tvých zákeřných smrtelných konspirací kryješ holocaustem?
Ty nepatříš na tuhle zem a mezi její civilizaci. Patříš do pekel, odkud si vzešel. A i kdybys nás strhl v atomovém ohni do věčnosti, ty navěky zůstaneš uvězněn ve svém negativním shluku frekvencí (pekle) narozdíl od ostatních, protože ty nejsi škorpión a my nejsme ty. Brzy už dohraješ!“

+59 -3 (súhlas, nesúhlas)

Najprv som si to nevšimla, keby na to neupozornila iná diskutérka takto:

 

Milada:

„Říj 29, 2018 22:09 ryan – nejlepsi napsany komentar. ktery nam povi vse.“

+6 -4

Ja:

„A to ti nevadí, že to znie proti všetkým Židom?

Ja neviem, prečo sa tu stále používa také paušalizovanie. Ako môže byť nejaká skupina označovaná ako všetci? To je problém, nejaké skupiny označiť inak?“

+17 -20

Valerij:

„Proč se proti ži_dovským gaunerům nepostaví sami slušní židé, když podle vás existují? Kdy jste naposledy viděla židovskou demonstraci proti židovským exekutorům, lichvářům a obchodníkům s chudobou? Proti židovským tunelářům a zlodějům, proti židu Bakalovi, židu Sorosovi a jim podobným. No nikdy. Drží pěkně basu a rejžují na goímech stejně jako Soros, Rothschild, Bakala a celá ta odporná sio banda.“

+24 -6

 

Ja:

„A kde sa bezni volici postavili proti svojim gaunerom vo vlade? Vsak to hovori aj VK, ze su zalezeni a este aj pocas volieb na zahradkach.

Nemozme z toho obvinovat inych, ked sami sme taki.
Zidia na svojich zahradkach vobec nemusia tusit, kto odkial ovlada svet pretoze sa o politiku vobec nemusia zaujimat a to rovnako ako Cesi alebo Slovaci.“

+13 -17

 

Valerij:

„Chudáčci ži_dáčci na zahrádkách. Mají prsty v každé zlodějně co svět světem stojí, v každé revoluci, válce a krveprolití a vůbec o tom nevědí. Jsou ve všech vládách ve světě, ve všech parlamentech, senátech, řídí všechny banky i korporace, všechny větší podniky. Jsou v každém divadle, filmu i televizi a chudáčci ži_dáčci na zahrádkách je vůbec nepoznají. No, hlavně že jsou členy židovských obcí a chodí poslouchat svého rabína, jak těm goímům ještě víc pustit žilou. A pak zase rychle šup na zahrádku, abychom za nic, co se děje, nebyli od povědní a mohli jen tiše krást a krást.“

+25 -5

 

Ja:

„Chudacci Cesi a Slovaci, sami si volia gaunerov a potom ich zaujima, ako mali byt aktivni obycajni Zidia.

Obycajni Zidia urcite nie su vo vsetkych vladach alebo filmoch. Rovnako posluchaju ako ceski a slovenski nezaujemcovia o politiku a o to, co sa okolo nich deje, co hovori aj pan VK. Sup na zahradku charakterizuje VSETKYCH obycajnych ludi, takze by som z toho nevypichovala prave Zidov.
Nic totiz tak alternativne media nepotopi, ako prave toto. A to im neprajem – alternativnym mediam.“

+15 -23

 

Milada:

„Nevadi, nikdo se nenarodi dobry a nebo zly. Vsichni prijdeme na svet stejne dobri. Teprve vychova z nas utvari cloveka. Pokud bude ten clovicek vychovan k nenavisti ke vsem rasam a narodum, nic dobreho z nej nevyroste. A pokud jeste pridaji rodicove nabozenstvi – Talmud, tak tuplem ne. Pozdeji si utvari nazory sam, ale ta nenavist v nem zustane.“

+13 -3

 

Ja:

„Ale rovnako aj voci Zidom, ked to budeme pausalizovat.“  (Tento komentár mi admin vymazal! Už veľmi to asi budilo dojem, že sú proti všetkým Židom.)

+1 -4

 

Valerij:

„Ano, bohužel, volíme si gaunery, ale ži_dovské gaunery. V politice nikdo jiný než židé není a ani nemá šanci přežit. Židé infiltrovali a infiltrují všechno, všechno nakazí svým bacilem hnusu, korupce a dekadence. Ani v mainstreamových médiích nikdo jiný než ži_dovští gauneři není. Ani v kultuře, ve filmu, v divadle, v televizi. Ani v managementu nikdo jiný než ži_dovští gauneři není, ani v bankovnictví, v klíčovém průmyslu včetně potravinářského. To jen pro doplnění vaší obha joby židů.“

+20 -6

 

Ja:

„V českej politike sú všade Židia? Však to ani logicky nesedí s tým, že pán VK vyzýva ľudí k voľbám. A na čo by vyzýval, keby ste mohli voliť len Židov?

A ja sa tu predsa nezastávam Židov alebo rovnako by sme sa mohli zastávať aj Čechov, keby chcel na nich niekto niečo paušálne písať, čo sa tiež deje a už sa vám to nepáči.“

+3 -5

 

ďalší:

„Držím se jednoho osvědčeného pravidla – Když si s židem nezadám, nemusím pak proti němu remcat. A tak je to se vším. I žida dokážeš oblafnout, když využiješ jeho temné hamounské mysli. Zatemněný mozek někdy nefunguje, tak to prostě je. Ale jde o to, aby jeden věděl předem, co ho čeká, když židovi povolíš uzdu. Normálním a myslícím lidem jsou židé šumák, věř mi.“

+2 -7

Antision:

„Císařovna Marie Terezie. (Nar. 1717, vládla 1740 až 1780.)

„V budoucnosti nesmí býti žádnému Židu, nechť se jakkoliv jmenuje, dovoleno, aby se zde zdržoval bez mého písemného dovolení. Neznám horší mor pro stát nežli národ, který (jako umělec) v podvodu, lichvou a peněžní smlouvou přivádí lidi na mizinu, a národ, který se každému poctivému muži hnusí. Proto buďtež (Židé) jak jen možno drženi v povzdáli a v počtu omezováni.“

+32 -5

Ja:

„Ale veď to je štvanie proti všetkým Židom. Rozlišujete, že bežní občania Židia s nejakou nadvládou sveta nič spoločné nemajú?“

Tento komentár mi už ani neuverejnili, neprešiel schválením admina a už neprešlo nič, lebo som sa na tejto stránke stala ja nebezpečným trollom, čo nechápe, že obyčajní Židia mali zvrhnúť svetovú vládu a keď nezvrhli, tak sú za tú svetovú vládu Židov tiež zodpovední s ich „temnou hamounskou myslou“ a „zatemneným mozgom“ a preto im nemožno povoľovať uzdu akokeby boli kone a nie ľudia.

Antision:

„Židovská bestie se už staletí vydává za ubohého a pronásledovaného Žida, a tato karta jí také vyšla! Bez toho by Židé nikdy nemohli vykořisťovat celé národy, vrhat je do krvavých revolucí a válek! Systematické psychologické zmanipulování naší (a samozřejmě i ostatní světové) veřejnosti židovskou propagandou, dosáhlo takového stupně, že současný člověk (většina lidí!) již není schopna přistupovat k projednávání otázky škodlivého působení internacionální židovské mocenské elity bez apriorních př edsudků!“

ďalší:

„Jinými slovy, zase židovina jako vyšitá. Židé vymysleli, židé zrealizovali, a Nežidé zkonzumovali.

Tfujtajxl. A ještě si to zaplatili!“

 

Takže, ešte mi môže niekto hovoriť, že alternatívne stránky, žiadne, nešíria porušovanie základných ľudských práv. To je úplne jedno, proti komu, či tí obyčajní ľudia budú Česi, Slováci, Židia alebo ktokoľvek. Kto raz je schopný vidieť v obyčajných ľuďoch skupiny, ktoré mali zvrhnúť svetovú nadvládu a sú vinní, že ju nezvrhli, tak je nielen hlúpy, ale porušuje základné ľudské práva štvaním proti skupine OBYČAJNÝCH ľudí, ktorí so svetovou nadvládou nemajú nič spoločné!

Môžu pôsobiť inteligentne, môžu pochádzať aj rovno z intelektuálnej elity národa, ale v konečnom dôsledku je to snaha obviniť a útočiť na obyčajných ľudí, čo vždy vedie až k ich vraždeniu. A to by človek neveril, že je to aj dnes možné u Čechov, ktorí vyrástli na filmoch o koncentrákoch.

Veď tam vlastne vraždili obyčajných Židov podľa nich preto, že nezvrhli svetovú nadvládu pre Čechov na záhradkách.

Keby som si ja tak zapaušalizovala o Čechoch. Ten ich šéfredaktor im v rozhlasovej relácii povie, že počas komunálnych volieb ich bolo voliť asi len 16 %, lebo boli ako zaprdenci na záhradkách a pokiaľ oni kopali a pleli burinu, mali im svetovú nadvládu zvrhnúť Židia!

A máte obraz českého zaprdenca, prečo je lepšie kopať na záhradke a plieť burinu.

Neviem, či aj my máme takých zaprdencov na Slovensku, lebo ešte som nečítala, že by sa Slováci vyhovárali, že o Fica alebo Sulíka sa nám postarali Židia a práve tí mali manifestovať za Slušné Slovensko a zhromažďovať sa na námestí, pokým Slováci si budú plieť na záhradkách.

Keď zakážu Aeronet, vôbec sa nebudem čudovať, lebo ich štvanie proti obyčajným Židom je úplne zjavné, čím porušujú základné ľudské práva. Darmo sa budú vyhovárať, že nie. A keď raz pôjde kosa po alternatívnych médiách, vôbec sa nečudujte, že skosí všetky aj na Slovensku, lebo takto sa aj vzájomne potápajú a poukazujú len na to, kam to vedie.

Iste by sa to Aeronetu nepáčilo, čo som tu popísala. Iste by ma zhodnotili, že ja som len nepochopila ich teórie, ktoré napokon skončili pri obviňovaní všetkých Židov z toho, čo nerobia ani Česi, aby aspoň voliť chodili. A že skončili a že si to tam pestujú, to ste mohli vidieť tuto.

Vraj:

„Pravidla pro komentáře: Na AE News nikdy necenzurujeme žádný názor, je-li vyjádřen slušně, kultivovaně a nejedná-li se o zjevný trolling, pomluvu, diskreditaci serveru AE News nebo dehonestaci autora článku. Máte právo vyjádřit jakýkoliv kritický komentář, avšak bez vulgarit a také bez sprostých formulací, výhrůžek nebo urážek, a to ani ve vztahu k autorovi (autorům) článku, ani vůči ostatním diskutujícím.“

Pritom cenzurujú názory, ktoré sú vyjadrené slušne, keď nezdieľajú ich názor – ako za všetko môžu aj obyčajní Židia.

A čo keď je vo svetovej nadvláde aj nejaký Čech? Až potom sa zdvihnú zo záhradky, aby šli voliť a protestovať?

Potom príde čas, dať uzdu všetkým Čechom a nepovoliť?

A ešte si zapaušalizujem ako oni ďalej. A všimli ste si, že tí Česi vždy boli za všetky somárstva hneď nadšení? Že rovnako hltali komunistov, ako teraz liberálkov?

Neviem, či by sa na Slovensku mohlo stať, že by na prezidentskom paláci viali aj trenky. A v podstate vôbec mi nie je ľúto, že sme sa od nich oddelili, lebo k extrémistom z každej strany majú blízko, čo sa týka počtu scvoknutých liberálkov, aj evidentných nacistov, je to tam len vyostrenejšie pre ich extrémizmus na obidvoch stranách. Proti tomu je Slovensko ešte v zdravom strede.

Páčila by sa vám taká paušalizácia na všetkých Čechov, aj tých normálnych medzi vami? Môžu za vás?

.

Týmto ďakujem Aeronetu, že potápa všetky, všetky alternatívne médiá aj na Slovensku, lebo týmto sa stará, aby vo všetkých alternatívnych stránkach videli len nacistov a fašistov. Všetkým totiž ukazujete, kam to môže viesť. A už nikto sa nebude pýtať, či naozaj viedlo.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549410x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie