Založ si blog

Ako sa pripravujeme na vojnu v Európe

Ešte nedávno liberálkovia tvrdili, že je to hoax a žiadne mosty sa takto preto spevňovať nemajú.

A prečo to bolo tajné a prečo to vyhlasovali za hoax, keď je to pravda?

„Zpevněte v ČR mostní konstrukce pro alianční těžkou techniku, přikázalo NATO!

Výroky amerických politiků proti Rusku, noční utajené transporty amerických tankových praporů na Ukrajinu, zesilování českých mostů pro alianční těžkou techniku. A pokud vás zajímá částka, kolik ta sranda bude stát, tak vězte, že to prý zatáhne evropský fond, do něhož do roku 2021 přiteče 6,5 miliardy EUR a cílem fondu bude hradit náklady na zesilování mostů v celé východní Evropě, tzn. přístupové cesty na východní frontu na ruské bojiště!

Tady už se nehraje o nějaké teoretické úvahy, co by bylo kdyby, tady už jsme svědky válečných příprav a přesunů bojové techniky na čelo budoucí plánované fronty.

na Ukrajině se hromadí americká pouštní technika z Iráku! Transporty probíhají za nejpřísnějšího utajení v noci“

(česká alternatíva)

 

Armáda vyztuží mosty kvůli tankům NATO

„Podle náměstka ministra obrany Jakuba Landovského jde o celoevropský plán. Ten počítá, že do roku 2021 vznikne fond, ve kterém bude okolo 6,5 miliardy eur (170 miliard korun) a ze kterého by se opravy komunikací po celé Evropě měly financovat. „Smyslem je mít koridory severojižním i západovýchodním směrem, které umožní přesun vojenských konvojů,“ řekl Právu Landovský.“

 

„Zrušenie INF je teda nevyhnutný krok, aby NATO mohlo umiestňovať tento druh nukleárnych zbraní vo východnej Európe, v Baltických krajinách, v Ukrajine, Poľsku, na Slovensku. Je to ďalší krok v procese zatláčania a obkľučovania Ruska. Ale toto obkľučovanie prirodzene nie je samo o sebe konečný cieľ. Možno povedať, že strategické plány NATO počítajú s konfliktom odohrávajúcim sa vo Východnej Európe. Tento pás od Baltiku po Čierne more by mal byť dejiskom, kde by prebiehala konfrontácia, ale Západ a USA by zostali relatívne nedotknutí a navyše by sa zbavili tej dnešnej neriešiteľnej finančnej slučky, ktorú má Washington na krku.

Západná Európa je ale aj v tomto scenári na tom horšie, ako Amerika, takže aj z jej strany počuť prejavy znepokojenia, u niektorých aj úprimné prekvapenie až zdesenie. Odstúpenie Američanov od zmluvy INF povedie k ďalšiemu rozporu medzi Amerikou a (Západnou) Európou. Toto jednostranné odstúpenie Američanov od ťažko vydobytého mierového status quo otvára oči aj mnohým proamerickým fanatikom.“

(hlavné správy)

 

„Vsimnite si, ze sa jednalo o jednotky 144. letky kalifornskej narodnej vzdusnej gardy. To znamena, ze sa nejedna o pilota pod velenim americkej armady, ani americkeho letectva. Jednalo sa o pilota, ktory bol sucastou letky narodnej gardy. A americka narodna garda nespada pod velenie severoatlantickej aliancie. To je mozno take tajomstvo pre ludi, co sa nezaujimaju o americke realie. Tieto elitne jednotky su priamo pod velenim americkeho prezidenta a nielen jeho ale pod velenim Pentagonu. A to je daleko horsie, pretoze kontrolu nad ovladanim tychto gard vedie takz. americky zbor nacelnikov, to je vojenskocivilny alebo vojenskopoliticke kridlo americkeho systemu moci. Su to sice vojaci, ale maju i politicke ulohy a v pripade narodnej gardy, oni su vrchnymi velitelmi narodnej gardy, teda zbor nacelnikov americkeho prezidenta. To su vybrani generali, ktorych si americ ky prezident vyberie okolo seba a oni potom funguju ako hlavni lidri americkej narodnej gardy a jej jednotlivych zloziek.

Aj toto by vam malo trochu otvorit oci, ze nie je spravne hovorit, ze toto cvicenie, ktore je akoby cvicenim severoatlantickej aliancie. To nie je pravda, pretoze to je cvicenie, ktore je pod kontrolou americkeho zboru nacelnikov cez americkeho prezidenta, pretoze je tam pritomna americka narodna garda. A to je sakra nebezpecna situacia, pretoze o tom uz nerozhoduje velenie NATO v Bruseli, ale iba americky zbor nacelnikov cez americkeho prezidenta, ktory je do velkej miery iba babkou. Tym sa obide cele velenie severoatlantickej aliancie, aj americky kongres, pretoze prezident nepotrebuje kongres pre nasadenie narodnej gardy. On potrebuje suhlas kongresu len pre nasadenie americkej armady, ale vobec nie pre narodnu gardu, ktora je tam. Tu moze nasadit kedykolvek a kdekolvek, na akomkolvek mieste. A toto sa zase nejako nedozviete v mediach.“

https://aeronet.cz/news/pripravy-k-valce-s-ruskem-na-ukrajine-se-zritila-stihacka-su-27-s-americkym-pilotem-v-kokpitu-americky-pilot-i-jeho-ukrajinsky-instruktor-zahynuli-co-delal-americky-pilot-v-ukrajinskem-stroji/

(česká alternatíva)

 

Na východe Slovenska

Zo Slovenska

Chystá se provokace ruskou stíhačkou?

A médiá mlčí jako zařezaná

 

Veľmi dobre si viem predstaviť, že liberálkovia by povedali, že všetko sú to len hoaxy a celkom nič z toho nie je pravda, lebo to nevyšlo v mainstreame, len v alternatívnych médiách. V tom prípade sú to teda nebezpečné hoaxy, ktoré je potrebné ľuďom vysvetľovať, prečo sú to len hoaxy a prečo to nie je pravda.

Ak takéto správy len zakážeme a alternatívne médiá tiež len zakážeme, budú ľudia o to viac veriť mainstreamu?

Budú veriť, keď sa tomu aj mainstream bude venovať a rozoberať, čo z toho je pravda a čo už nie je a prečo! Ľudia musia vedieť, prečo to nie je pravda, ak to nie je pravda.

 

1. Prečo nie je pravda spevňovanie mostov, keď sa to ako pravda ukázalo a píše o tom už aj český mainstream?

 

2. Prečo je hoax nebezpečenstvo jadrovej vojny, keď panike podliehajú aj nemeckí politici, ako sa píše aj na Aktualitách?

 

3. Prečo je hoax, že v ukrajinskej letke zahynul člen vysokej hodnosti z kalifornskej letky? Kde sa vysvetľuje kto vlastne sa zúčastňuje cvičenia NATO, že to nie je bežná americká armáda, ale spadajúca len pod amerického prezidenta a jeho velenie, ktorým môže obísť rozhodnutia NATO v Bruseli?

 

4. A prečo takéto správy chceme zakázať miesto toho, aby sme o nich diskutovali, či sú pravdivé alebo prečo nie sú?

 

5. Keď ich zakážete, to zvýši dôveru občanov, že nie sú klamaní?

 

6. Máme tu totalitu alebo demokraciu v ktorej je možné na takéto otázky aj odpovedať?

 

7. Keďže ide o životne dôležité veci a o bezpečnosť celej Európy, tak si nemôžme dovoliť, aby sa politici a novinári týmto otázkam nevenovali. O tomto by sa mali viesť diskusie v televízii, v parlamente, v novinách, aby každý občan rozumel, čo presne sa tu deje a prečo sú prípadné hoaxy nepravdivé, nielen, že toto máš zákaz čítať, lebo ťa budeme prenasledovať.

Politika sa robí zastrašovaním alebo vysvetľovaním?

Tak môžte začať a konečne sa venovať bezpečnosti Európy. Nie ľudia tu slúžia NATO, ale NATO má slúžiť ľuďom. A preto majú občania právo na všetky vysvetlenia, prečo sa v Európe spevňujú mosty alebo cesty pre vojenskú techniku. Ako sa rieši to nebezpečenstvo jadrovej vojny. Kto sa zúčastňuje cvičenia NATO a prečo nie je možné obísť rozhodnutia NATO v Bruseli. A taktiež informovať občanov s akými vojenskými zásahmi a presunmi súhlasili. Či na to žiadny súhlas občanov nie je potrebný?

 

Taktiež očakávam v mainstreame diskusie k dôležitej otázke, kto by mal z obyčajných občanov brániť túto krajinu v prípade vojny, keď mainstream už tri roky občanom vysvetľuje, že v prípade vypuknutia vojny majú právo občania z takej krajiny utekať a byť utečencami. Tak ja by som to chcela počuť ako vyhlásenie, že v prípade vypuknutia vojny, všetci môžu utiecť do krajín podľa svojho výberu, aby nedochádzalo k nedorozumeniu, že niekto ich tu bude nútiť zostať a hrať sa na trápnych vlastencov.

Uvedomte si, že už všetci pochopili, že nie sú viazaní na túto krajinu a tento národ, keďže národ je už prežitok a ako svetoobčania si majú právo vybrať žiť v takej krajine, kde nie je vojna a kde sa ich nepokúšajú zabiť.

Aj ja pevne verím, že sa tu pri ohrození nedajú zabiť a stanú sa utečencami do normálnej krajiny, ktorá sa o nich už postará.

 

zo 171 hoaxov  poznám 6

 

Ešte som na záver navštívila stránku boja proti hoaxom na SME (čo nestačí), aby som sa pozrela, aké hoaxy tam sú. Bola som veľmi prekvapená, čo všetko som tam videla a že ich ja, ako čitateľ aj alternatívnych médií nepoznám. A už kto by ich mal poznať, ak nie ja, čo ich pravidelne čítam a počúvam rovnako ako SME?

Doslova som tam našla len šesť správ, ktoré poznám a jeden z nich som aj ja linkovala v svojom článku (topenie utečencov filmovým štábom v Grécku, čo vraj má byť film). Pritom je tam spolu 171 správ – hoaxov. Naozaj neviem, kde ich ulovili, keď v alternatívnych médiách ich nenájdete. A presne preto ani nezdrojujú, kde ich našli, ktorá alternatívna stránka o tom píše.

A nezdá sa vám logické, že keby mali také dôkazy na konkrétne stránky z alternatívnych médií, tak by to zverejňovali, aby dokázali, že taká stránka je nedôveryhodná?

Keby ich mali!

Ale presne to, že ich neuvádzajú a že nevedia menovať, kde také správy našli, svedčí o tom, že to ulovili niekde na facebooku od jednotlivcov a nie na alternatívnych stránkach! Museli ich doslova loviť na facebooku od rôznych jednotlivcov a preto také správy, hlášky, videá nepoznám, lebo čo si ľudia píšu medzi sebou, to už nie sú alternatívne médiá, len ich správy medzi sebou.

Som za odhaľovanie hoaxov, ale keď sa budú musieť písať odkazy, kde ich našli, tak uvidíte, že nepochádzajú z alternatívnych médií, ale zo správ po facebooku.

Keby som bola liberálko, tak sa hoaxom venujem oveľa, oveľa viac a vysvetľujem, vysvetľujem, čo na nich nie je pravdivé a prečo, aby ľudí nemýlili. A robia to?

Domnievam sa, že preto nie, lebo by museli priznať, koľko z takých článkov je pravdivých, hoci také správy by už chceli zamlčať.

Tak im neostáva nič iné, len loviť na facebooku od nejakých jednotlivcov a toto potom vydávať za správy z alternatívnych médií. Ale to je manipulácia.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545302x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie