Založ si blog

„VRAJ“ správy

dôkaz žiadny

neukážeme, ale verte, že ho máme

mŕtvolu majú-objavili nemenované zdroje

zaleží politikom na nejakom novinárovi?

 

Takže tu máme konšpiráciu, za pomoci „bez dôkazov“, po ktorej sa budeme všetci spolu povinne, lebo štáty EU vraj budú postupovať rovnako, dožadovať sankcií.

Ako predtým, baran zavelí a všetky ovce aj bez dôkazov sa ponáhľajú a žiadajú sankcie, kde to práve politickým silám vyhovuje ako predvoj budúcich rozkolov a vojen alebo ekonomiky.

 

Prečo chcú teraz tieto sankcie? Koho to má poškodiť? A kto z toho bude profitovať?

 

Rozumiem tejto politike ako hus pivu, lebo po dvoch rokoch aspoň nejakého záujmu o politiku, je toto pre mňa už neznámy svet – kto s kým sa tu navzájom hluší, aké skupiny. Takže znovu rozmýšľam len ako obyčajný človek, že určite sa svetová politika a ropa neotáča podľa jedného novinára, aj keby ho rozkúskovali po centimetroch. To by proste záujmové skupiny nedovolili. Im nevadí ani keď zomrú milióny ľudí, keď je raz nejaký záujem, nedojme ich ani vojna, nie ešte nejaký novinár.

Len jedným telom dokáže politikou otáčať len väčší záujem, než je život aj tisícov ľudí. Teda čokoľvek sa udeje kvôli jednému človeku (aj keby to bol Skripaľ alebo ktokoľvek), slúži to len ako divadlo na zmenu nejakej politickej akcie alebo politickej sily, prečo sa niečo v budúcnosti udeje – opodstatnenie pre plebs – prečo sme to museli urobiť.

A už to, že sa to dostane do novín, že sa to vôbec pretláča do novín (a zvlášť, keď sa to objaví na titulke) a nezatajuje, svedčí len o novom divadle. Keby sa chcel naozaj niekto niekoho zbaviť, tak sa ho vždy zbaví tak, že sa nemáte ako dovolávať spravodlivosti (vtedy to všetci vedia ako sa to robí). Preto si myslím, že najskôr platí táto konšpirácia, lebo odpovedá na jednoduché otázky vyššie:

Prečo tieto sankcie? Koho to môže poškodiť? A máme tu niekoho, kto by mal dôvod koho konkrétne poškodiť?

Myslím si, že sú tu sily, ktoré sa chcú zbaviť vplyvu Ameriky alebo konkrétnych skupín, lebo majú svoje politické záujmy. A pre svetovú verejnosť (vždy väčšiu-menšiu) si na to pripravili toto divadlo.

Ale samozrejme, nemusí to tak byť. Uverím, keď sa zverejnia dôkazy a identifikuje mŕtvola a očividne z toho nemá kto tak a prečo profitovať.

Nešlo by sa vplyvu Ameriky alebo konkrétnych skupín, zbaviť inak ako inscenovaním divadiel? No asi nie, keď ovce na javisku treba inscenovať, ako že budú znova bojovať za ľudskosť a nie za opačnú skupinu. Ale nechcite vedieť odo mňa akú, ja sa tu nehrám s ľuďmi ako s figúrkami a že práve k tejto figúrke budeme zrazu cítiť ľudskosť.

 

„Evropská komise oznámila, že přijme proti Rijádu jednotný postoj a odsoudí zemi a barbarský útok a vraždu. Přitom žádný důkaz nikdo neposkytl, pouze opět jako v kauze Skripal někdo tvrdí, že důkaz má, ale nemůže ho ukázat. A Bruselu to opět nevadí, opět důkazu, který svět neviděl, znovu věří. Proč? Protože jak už jsem psal v minulém článku, cílem je obvinit Rijád, a tím pádem ohrozit jeho pozici, uvrhnout ho do izolace a tím poškodit USA a americký petrodolar.

Proč se ho rozhodli odstranit a zabít přímo na konzulátu? Mohli ho přece uspat a unést do Saúdské Arábie soukromým letadlem. A není vyloučené, že to i tak proběhlo. Proč? Protože pokud se jednalo o zpackanou špionáž ve prospěch turecké tajné služby a Rijád to odhalil, potom takové odhalení určitě zaznělo i při mučení Khashoggiho na nahrávce. A proto Turecko nechce za žádnou cenu nahrávku pustit ven, protože tam by z ní vyplula na povrch pravda, pro koho Khashoggi ve skutečnosti pracoval.

Turecko nechce zveřejnit nahrávky, protože by z nich vyplynulo, že Jamal Khashoggi pracoval pro tureckou tajnou službu a byl během špionáže na konzulátu odhalen

Americká CNN začala útočit na Donalda Trumpa [5], že hájí a chrání vrahy saúdského novináře a Trump tak podle CNN nese spolupodíl a vinu na této kruté vraždě. Cílem celé akce tak není nic jiného, než izolovat Saúdskou Arábii, spojence č. 1 amerických neoconů a amerického dolaru. Protože bez Saúdské Arábie a bez saudského korunního prince a jeho otce nebude ani americký petrodolar.

Bez petrodolaru nebudou ani USA. Celá kauza Jamala Khashoggiho je tak v konečném důsledku akcí, která má uvalit na Rijád mezinárodní sankce, opovržení a tím izolovat Rijád ve prospěch Teheránu a globalistů. Protože oslabení Rijádu znamená automaticky oslabení amerického petrodolaru, a tím pádem oslabení americké celosvětové moci Pax Americana. Proto musel Donald Trump urychleně vyslal Mikea Pompea do Rijádu, protože nejde o smrt nějakého novináře, ale o záchranu amerického petrodolaru, na kterém stojí americký systém Pax Americana, hlavní ukotvení amerických neoconů.

Kauza útoku na anti-saúdského novináře je útokem na saúdskou královskou rodinu, petrodolar a Donalda Trumpa. Ze situace bude těžit Teherán, Ankara a globalisté v EU

Lehce si potom spočítáme, komu údajná vražda novináře teď vyhovuje. Globalistům, Ankaře, Teheránu a Evropě.

Opět vidíme, že zpravodajské hry se nehrají jenom proti Rusku, ale i proti Rijádu a Donaldu Trumpovi a zejména proti neoconům v jeho okolí. Útok na Jamala Khashoggiho je útokem na americký petrodolar. Proto ta hysterie okolo Bílého domu. Kdokoliv zaútočí na Saudy, automaticky tím útočí na americký dolar.“

(česká alternatíva, ktorú chcú zlikvidovať tiež)

Ale keď sú to vždy len smiešne konšpirácie, prečo ich chcú zlikvidovať?

 

Sme len pešiaci a na živote žiadneho novinára im nezáleží. Ľudskosť je v politike vždy len transparent. Zaujímajte sa len o to, pre koho je ktorá ukážková mŕtvola (v mori vojen) transparentom alebo o dôkazy!

 

Mne teda slovo VRAJ už nestačí. Budem sa držať len toho, čo si o tom budem myslieť sama. A nemyslím si, že saudská kráľovská rodina chcela proti sebe vyvolať celosvetové divadlo, ktoré ju poškodí. Nech je akákoľvek, nech sa tam deje čokoľvek, aj ona sa môže stať obeťou podobných v rámci ich spoločných hier na politiku a ľudskosť. Určite by neboli prví.

 

Teraz pribudlo:

„Našli sa časti tela patriace saudskoarabského novinárovi Džamálovi Chášakdžímu, zavraždenému na konzuláte Saudskej Arábie v tureckom Istanbule.

Objavili ich v záhrade domu saudskoarabského generálneho konzula, informovala televízna stanica Sky News s odvolaním sa na nemenované zdroje.

Dvojník“ Džamála Chášakdžího, ktorý opustil ambasádu v Istanbule v oblečení, ktoré patrilo novinárovi. Vľavo samotný Chášakdží pri príchode na ambasádu.“

 

A prečo dvojník odišiel o 8,35, keď tam prišiel o 13,14?

 

A na čo majú jeho dvojníka?

 

A tiež by ma zaujímalo, že ako počuť na takej nahrávke, že si nasadil slúchadlá:

„Ako počuť na nahrávke, práve on reagoval na prosbu konzula: „Zavri si papuľu, ak chceš ostať nažive po návrate do Saudskej Arábie.“ A ostatným prítomným navrhol, aby počúvali hudbu, kým robí „svoju prácu“ a sám si nasadil slúchadlá.

Povedal na tej nahrávke – A ja si nasadím slúchadlá? Alebo sa ho spýtali – A vy máte slúchadlá?

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517803x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie