Založ si blog

Karolína vs. Lívia

Predstavme si, že by boli sestry v jednej rodine, keďže každá z nich „rozmýšľa originálne svojsky a nie je ovplyvnená svojou rodinou“. Jednu zaujíma, ako zvrhnúť zlodejov v politike, druhú zaujíma úspešnosť multikulturalizmu v Európe. Obidve témy zaujímajú ľudí na celom Slovensku, nie je to nič nové, ani originálne o čom by nepočúvali a nečítali na každom kroku. Ale predstavme si, že by každý človek na Slovensku mohol cez esemesky zvolávať protestné zhromaždenia, aký chaos samých protestných zhromaždení by sme tu mali, keďže každý má o tom svoju originálnu predstavu. Mohol by napríklad protestné zhromaždenie organizovať starý etnológ, ako tento?

 

Myšlienka multikulturalizmus sa nepodarila tvrdí etnológ

 

Tiež hovorí o tom, že konzum je desivý. A tiež v tom vidí rozvrat našej kultúry a civilizácie.

 

Všetci vieme, že nemohol, pretože za prvé nie je pannou, aby pôsobil morálne čisto. Potom nie je mladý, aby pôsobil na davy ľudí sympaticky. Potom nemá 15 alebo 17, aby jeho bežné myšlienky, aké majú tisíce ľudí, pôsobili ako genialita šestnásťročných. Pri starom by sme si mohli povedať – No jasné, k tomuto dospel celoživotnými poznatkami a nebol tak múdry, aby to vedel už v šestnástich. A medzitým mal partnerov a nedá sa mu dať ani panenský venček, čo by celibátom okorenil tieto myšlienky.

 

Presne, ako sa hľadá pôsobivá sekretárka, keď má nalievať kávu, geniálne myšlienky tisícov ľudí potrebujú pôsobivý obal mladosti, panenskej čistoty, mäkkej výslovnosti alebo inteligentných okuliarov. Presne to, ako sa vyberá aj do filmov, citrónová alebo (vs.) čokoládová zmrzlina, hlavne zmrzlina. Každý má svoj kornútok, špic alebo lastúru.

 

Potom oni dve sú blbé za všetkých strojníkov, inteligentov, upratovačky a podnikateľov, čo sú už vyžití a stratili panenstvo ako schopnosť politicky myslieť. A hoci sú teoreticky z jednej rodiny, ktorá ich neovplyvňovala, čo si majú už v šestnástich myslieť, čaká ich odlišný politický osud.

Tá, ktorá sa originálne strafila do želanej politickej propagandy, bude ňou podporená. A tá, ktorá sa originálne nestrafila, tú podporia len opozičné sily po jej zákaze. No obidve sa celkom neoriginálne stanú obeťami rôznych politických síl. Originálne by sa zachovali, len keby ich obidve poslali do čerta alebo rovnako dokázali skritizovať aj politický extrémizmus stojaci na ich strane. Miesto toho, jedna sa ocitne na tribúne a druhá v riaditeľni, čo je najskôr znakom slobodného štátu.

 

Každý z nás si môže vybrať pohlavie, aké chce a príslušnosť ku ktorému štátu chce. Nerozhodujú o tom akékoľvek znaky, len v politike rozhodujú znaky ako mladosť a panenstvo. A paradoxne práve Lívia predstavuje kultúru povinnej morálky, ktorá s inými náboženstvami prichádza do Európy, kde sa za promiskuitu a zvrhlé hodnoty, trestá aj kameňovaním.

 

 

Projektový manažér Nadácie otvorenej spoločnosti a predtým pracoval v Lige za ľudské práva, Tomáš Kriššák na sociálnej sieti uviedol, že mladá Lívia musí byť za toto video vyšetrovaná:

 

„Na jednej strane si uvedomujem, že za toto video voči nej musí byť uskutočnené vyšetrovanie a bude musieť niesť zodpovednosť za následky svojich činov. Na druhej strane si uvedomujem, že podobných prípadov, ktoré prepadli alebo môžu prepadnúť vplyvu manipulácie zo strany nacionalistov a iných fanatikov sú len na Slovensku tisícky.“

 

 

Prečo musí byť voči nej uskutočnené vyšetrovanie? Zato, že kritizuje multikulturalizmus ako nielen ten starý etnológ, ktorého preto nevyšetrovali, ale ešte ho pozvali do českej televízie? Však multikulturalizmus kritizovala aj Merkelová, keď tvrdila, že zlyhal. Taktiež multikulturalizmus kritizovali aj moslimovia a nikdy som nepočula, že by za to vyšetrovali napríklad nejakého moslima. Naopak, ešte aj takých pozvali do českej televízie. Nenasledovali za množstvom kritiky multikulturalizmu žiadne vyšetrovania.

A prečo potom nevyšetrujú aj Sulíka a ďalších našich politikov, čo sa k multikulturalizmu vyjadrovali kriticky? A napríklad aj Harabina. Lebo na nich všetkých by si už netrúfli?

 

A prečo sa potom čudujú, že ich ľudia volajú udavači? Napríklad, že píšu:

Známy udavač Ján Levoslav Benčík zverejnil identitu dievčiny a vydal ju tak na “nemilosť” liberálnej úderky…“

A druhý pracoval v Lige za ľudské práva a neuznáva ľudské právo kritizovať multikulturalizmus? Tak aké ľudské práva potom uznáva?

A hlavne, že prečo nie pre všetkých rovnako? Prečo politici multikulturalizmus kritizovať môžu a je ich nesmierne veľa, čo ho kritizujú a nejaká 15-ročná už také ľudské právo nemá a práve ju je podľa nich nutné na výstrahu všetkým vyšetrovať?

 

Vám sa to, politici, páči? Vy sa ako dospelí muži nehanbíte, že za to, čo bežne robíte, keď kritizujete multikulturalizmus, má byť vyšetrované 15-ročné dievča?

Potom vyšetrujte a píšte udania aj na všetkých politikov, čo kritizujú multikulturalizmus. A vysvetľujte celej Európe, prečo Liga za ľudské práva neuznáva ľudské právo kritizovať multikulturalizmus. 

 

 

Pripomínam, že veľmi mnohí liberálkovia zo SME a pod. bežne kritizovali feminizmus a bola som toho mnohokrát svedkom. Vyjadrovali tým, že sú proti ľudskej rovnoprávnosti žien? Lebo stačí trochu podobného extrémizmu a z rovnako hlúpeho pohľadu by sme potom mohli udávať všetkých, čo kritizujú feminizmus, že sú proti ľudskej rovnoprávnosti žien a vôbec proti ľudskej rovnoprávnosti všetkých ľudí.

Súhlasili by ste s takýmto vyšetrovaním, že pre toto je feminizmus nekritizovateľný?

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518436x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie