Založ si blog

Štát, kde si s objednávateľom vraždy tykajú všetci politici?

Presne tak isto, ako nájomný vrah nebol posledný článok pri vražde, nemusela ním byť ani nejaká Alena alebo nejaký Kočner. Kočner mohol byť len ďalší sprostredkovateľ smerom vyššie a ďalej alebo sa to môže snažiť niekto na neho hodiť. Vylúčiť sa to nedá a skôr by sa dalo, keby ďalšie prepojenia na ďalších politikov a iných ľudí pri moci nemal.

Ale kto každý sa pozná s objednávateľom vraždy?

 

so Slotom ho spája podľa jeho slov chorvátske more, čiže spoločné dovolenky

 

s Miklošom si dokonca aj potykal

 

s Ficom si dokonca tiež potykal

 

s Počiatkom si potykal a bol spolu na dovolenke, nie spoločnej, ale potykali si

 

aj s Kaliňákom si až potykal a tiež s ním bol spolu na dovolenke, nie spoločnej, ale potykali si

 

Beňovú považuje za ešte lepšiu priateľku, s tou si nielen potykal

 

známy je aj jeho blízky vzťah s bývalým generálnym prokurátorom

 

potykal si s Drobom

 

potykal si so Sulíkom

 

potykal si s Krajcerom

 

potykal si s Miškovom

 

potykal si s Krištúfkovou

 

potykal si s Mikom, ten sa vraj stal riaditeľom televízie na jeho odporúčanie, také len potykania to sú

 

potykal si s Lexom

 

všade ho sprevádzal bývalý novinár a šéf kontrarozviedky, s ním si iste tiež potykal

 

Kollár si zas potykal s ďalšou objednávateľkou vraždy, a s ňou asi nielen potykal:

 

 

„Objednávateľka vraždy však mala blízko k viacerým politikom, priznal pre SME poslanec Boris Kollár zo Sme rodina.

„Počul som o viacerých politikoch, s ktorými bola v kontakte, ale nebudem na nich kydať. Bolo by to nekorektné,“ povedal Kollár.“

 

Aké nekorektné? Pri vražde nás nemá zaujímať, kto každý mal napojenie na vrahov alebo objednávateľov vraždy a mohol si ju objednať tiež?

Veď všetci, len hore vymenovaní, sa s objednávateľmi vraždy nielen poznali, ale si s nimi aj tykali a mohli si u takého kamaráta alebo kamarátky objednať vraždu.

Už sa vôbec nečudujem, že si ako objednávateľa vraždy vybrali Kočnera, keď ten bol niečo také, ako rázcestie kontaktov na všetky strany. Veď keby niekto pri tom odhalil Kočnera, neviete kam ďalej tieto nitky vedú, keď na všetky strany, aj do opozície, aj do koalície a úplne všade všetkých pozná a so všetkými si potykal, čiže so všetkými sa poznal.

To bol jednoznačne najlepší objednávateľ vraždy, keď odtiaľ vedú korene a podozrenia na všetky strany v politike. Bol by hlupák, kto by si na to neobjednal Kočnera, keby si chcel objednať. Toľkých preverovať nebudú, keď je ich toľko a do toľkých strán. Toľkých ani vypočúvať nebudú, keď do toľkých strán. Veď môže to byť hádam hockto, keď si s ním každý tyká. Jeden môže druhého a ďalších obviňovať do nekonečna.

Nezostane to teda na vrahovi, nezostane to teda len na kamarátke toľkých politikov, ale zostane to na rozchodnej koľaji na Kočnera. Máte veriť, že tuto to končí.

Aj predtým ste si mysleli, že všetko končí pri Kočnerovi? 

Že je to najmocnejší slovenský kráľ, pri ktorom všetko končí a začína? Myslíte si, že on rozhodoval o všetkom na Slovensku? A keď áno, prečo je potom najmocnejší človek na Slovensku v base? Keď je najmocnejší?

Celkom iste, keď ľudia stáli na námestiach, tak si nemysleli, že s objednávateľom vraždy si tyká pomaly každý politik a celá naša politická scéna sa kamaráti s vrahom. Neviem, prečo sa SME pýta, či nie je hanbou práve Smeru, keď s vrahom sa kamarátil pomaly každý. To už nie je hanbou ďalších politikov? To už nie je hanbou, že rovnako sa kamarátil, poznal s Miklošom, Sulíkom, Kollár s ďalšou úkladnou vrahyň ou?

Nie, nemusí to byť hanba, pre obyčajného človeka, keď sa poznal s vrahom alebo si s ním tykal, ale obyčajného by vyšetrovali, či nemôže mať niečo spoločné s vraždou, keď si tyká s vrahom. Určite by obyčajný človek nemohol povedať, že viem o viacerých ľuďoch s ktorými si tyká, ale nekorektné je na nich toto prezradiť.

Kto vie teda, ešte s kým všetkým si tykal? Alebo koľkí ešte objednávateľke vraždy platili len na dieťa? Keď je to nekorektné, aby sa to vyšetrovalo?

Taktiež nerozumiem tomu, prečo sa na námestiach nosili plagáty na Troškovú, že sex je dôkazom spolupráce na vražde a ešte som nevidela plagát, že sex je dôkazom spolupráce Kollára na vražde. Prečo je to iné a už by to nikoho nezaujímalo, keby Trošková si objednala aj vraždu alebo by Fico dával v minulosti peniaze objednávateľke vraždy?

Tomuto vážne nerozumiem, že prečo som asi hlúpa, keď myslím, že keby tie peniaze dal objednávateľke vraždy Fico, tak už je na plagátoch. Lebo opozíciu zaujíma len sex a kontakty na vražednú mafiu už nie? Ale potom prečo vytýkali Ficovi, že ho zaujíma Trošková po sexuálnej stránke?

Osobne si myslím, že si tú vraždu objednal niekto, kto chcel politický prevrat na Slovensku. Z tohto dôvodu som nečakala a nečakám, že sa táto vražda objasní. Pripúšťam, že by som tomu verila, keby sa polícia dopátrala k niekomu, kto by patril len ku koalícii alebo len ku opozícii, ale keď je to len rozchodná koľaj na všetky strany, tak to stále mohol byť hockto z nich a objasnenie vraždy tu končí. Keď skončí tuto a navyše všetci „neobyčajní“, čo si s vrahom tykali, neboli ani vyšetrovaní, tak ja vôbec neuverím, že to bol Kočner, ten posledný, kto si to vymyslel a objednal. Môžte už potom písať čokoľvek, ale neuverím tomu. Maximálne, že to bol jeden z rady objednávateľov a ďalej objasňovať a vyšetrovať, je to už nekorektné voči silnejším objednávateľom.

To si myslím ako obyčajná žena o tom. Maximálne ma bude zaujímať, ako tomu budú veriť ďalší ľudia. No najskôr to bude vyšetrovanie len odtiaľ-potiaľ, tiež politicky korektné voči objednávateľom vraždy.

.

Dúfam, že pod tým pojmom „štát“, nebude Havran vypisovať, že obyčajní ľudia s tým niečo majú. Tých obyčajných by vyšetrovali aj keby im niekto sám vliezol do mraziaku:

K pašování mu navíc přičetli ještě ublížení na zdraví u Iráčanů, protože jich pár mělo z chladícího boxu (vezl kukuřici při 3 °C) po odhadem 4 hodinovém pobytu omrzliny.

Tak sa vyšetrujú a promptne odsudzujú v EU tí obyčajní!

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546059x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie