Založ si blog

Registrované partnerstvá

Za seba sa vyjadrujem, že mne registrované partnerstvá homosexuálov nevadia a považujem ich za celkom normálne ako iné partnerstvá. Mne osobne nevadia ani manželstvá homosexuálov, pretože uznávam slobodu každého človeka na výber svojho partnera. Pre mňa je to otázka, či sa môžem priznať k svojej láske a či si ju môžem slobodne vybrať.

Nikdy som nezdieľala, ani nerozumela ľuďom, ktorým sa zdá, že to ich partnerstvo alebo ich rodinu zhadzuje. A podľa mňa, kto ten pocit má, musí pohŕdať homosexuálmi, keď má pocit, že tým jeho nejaký svätejší zväzok zhadzujú. Svätejší nebude len tým, že ide o muža a ženu, ale svätejší može byť len veľkosťou ich lásky, čo už nikto do nich nevidí a posúdiť nemôže.

Toto nie sú u mňa keci. Mne to nikto nenadiktoval, že to musím hovoriť, ja to takto vidím a na svoj pohľad na to mám právo.

Mne môžte zbytočne rozprávať o akejsi manželskej svätosti len na základe pohlavných orgánov, vaša posadnutosť pohlavnými orgánmi ma nezaujíma. 

Taktiež som slobodne vyjadrila svoj názor na výchovu detí v rodinách, kde chýba vzor opačného pohlavia. Pri sobášoch to rozhodujúce nie je, ale už pri výchove detí ano. Svoj názor na to nikomu nevnucujem, len upozorňujem na to, že deťom bude vzor milujúceho človeka opačného pohlavia chýbať a to aj keď ide o slobodné matky, rozvedené matky, rozvedených mužov alebo klasické rodiny, kde ten vzor je, ale nie milujúci. Tu taktiež lásku a vzor nenahradí len pohlavný orgán.

Taktiež vyjadrujem obavy nad tým, aby sa v budúcnosti nestávalo, že prednosť v adopcii budú mať homosexuálne páry, keď budú na to zneužívať ich diskrimináciu, keď ich neuprednostnia. A myslím si, že tohto sa bežní ľudia právom obávajú, keď vidia, ako sa dá diskriminácia aj zneužívať a kompetentní sú k tomu slepí, lebo sa boja, že budú označení za diskriminujúcich. Preto by som zo všetkých, čo majú takéto námietky, nerobila rovno diskriminujúcich. Ale to už je chyba extrémistov na opačnom konci, že robia, ale tým tiež len roztáčajú extrémizmus na opačnom konci a škodia tým celej spoločnosti, keď vidia len dva protikladné tábory extrémov a nie normálnu väčšinu ľudí medzi tým. To napokon najviac ubližuje práve tým, o koho vám vraj ide.

 

Extrémizmus u homosexuálov a „liberálnych“ extrémistov

 

A nepáči sa mi, že boj o práva homosexuálov nemôžem porovnávať s iným bojom o slobodu ľudí a konkrétne s bojom na sebaurčenie, koho si chcem zobrať za partnera a manžela, čo je v príkrom rozpore s detskými sobášmi. Naozaj neviem, čo je na tom také tabu a pre homosexuálov alebo liberálov také urážlivé, keď ich ľudia chcú upozorniť aj na iné ľudské práva, než len práva homosexuálov.

Keď o tom ani ja písať nemôžem a taký článok mi vyradia, prečo ľudia nemajú mať pocit, že ich práva sú uprednostňované pred inými obeťami? Aj ja už mám pocit, že homosexuálom celkom nič kritické nemôžte napísať, čo tiež nie je normálne. A prečo, keď ich nevidím inak, než iných ľudí? 

Tak najprv nemám vidieť žiadny rozdiel, ale potom mám vidieť rozdiel? No nevidím ho!

Nevidím ho ani pri ich rovnakých právach, ani pri rovnakej kritike.

A rovnako, ako im prajem aj sobáše, rovnako im prajem aj silu uniesť rovnaké zamyslenia a rovnakú kritiku, keď práva aj iných obetí ich nebudú zaujímať.

Poviem to inak, nevidím nič zvláštne vo vašom sobáši a nevidím nič zvláštne na tom, že vám môžem napísať čokoľvek, čo by som napísala aj heterosexuálovi. 

Ale včera som nemohla, lebo je asi zakázaná myšlienka, že by liberálkovia alebo homosexuáli mohli byť k niečomu aj slepí. 

Ja to volám cenzúra. A podľa mňa samotným homosexuálom škodí.

Uzrejmite si, či sa máme vnímať rovnako alebo nejako zvláštne. 

 

Čo je to normálna rodina

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541388x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie