Založ si blog

Módne mólo proti diskriminácii nestačí

Toto je zoznam článkov, čo som napísala na obranu homosexuálov v našej spoločnosti a na celom svete. A to ich nikto u nás nevraždil, ani neprenasledoval tak, aby sa báli chodiť po ulici, niekto im musel radiť, aby chodili od iných na vzdialenosť paže (čo by si nikto nedovolil také niečo v našej spoločnosti vyhlásiť) a ktorým by si polícia nedovolila povedať, aby sa radšej ani nedržali za ruky, aby neboli napadnutí, ako si to dovolí polícia v EU radiť ženám. Prípadne aby mali tenisky, aby vedeli lepšie utekať pred násilím.

A napriek tomu som sa ich zastávala, lebo sa mi nepáčilo ani to, keď ich ľudia slovne urážali, že majú miesto partnera kozu alebo pre nich milovaný človek bol pre slovenských primitívov cap. Úprimne z duše ma to vedelo rozhorčiť, takáto ľudská bezcitnosť a tuposť a ochotne som spolu s homosexuálmi celé mesiace spomínala aj pre nich neupečenú tortu až kdesi v Amerike, ako dôkaz ich diskriminácie.

Nenapísala som len týchto 15 článkov na ich obhajobu, ale neuveriteľné množstvo komentárov na ich obhajobu za tie roky, ktoré, keby som ich zbierala, tak to by boli stohy článkov:

2015

https://malinova.blog.sme.sk/c/373923/kazdodenna-diskriminacia-homosexualov.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/185408/Zvykni-si.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/373559/normalni-ludia-musia-odpovedat-3xano.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/372239/vyhrada-svedomia-pri-referende.html

2014

https://malinova.blog.sme.sk/c/363721/vazeni-katolici.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/362338/ale-aspon-som-heterosexual.html

2009

https://malinova.blog.sme.sk/c/186103/Odsudzovanim-cudzej-zvrhlosti-k-laske.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/185408/Zvykni-si.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/181028/Normalni-ludia-su-nezaujimavi.html

2008

https://malinova.blog.sme.sk/c/175144/Byt-inym-nie-je-uzasne.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/146457/Teply-kupel-krestanstva.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/135144/Ked-sa-berie-meno-Bozie-nadarmo.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/130865/Ziskat-lasku.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/130734/Druhe-pohlavie-dietatu-sebou-nenahradime.html

https://malinova.blog.sme.sk/c/126464/Viera-a-homosexualita.html

Takže chápte, lebo je to veľmi logické, že keď sa mám zastávať homosexuálov aj kvôli neupečenej torte a aj mimo Slovenska, nemôžem byť už slepá k diskriminácii žien alebo k znásilňovaniu detí.

No keď som písala o diskriminácii homosexuálov, to sa liberálkom na SME hodilo a to mi dali aj na titulku SME. Ale keď niekto píše o diskriminácii žien a nielen, keď si nejaká žena spomenie na sexuálne obťažovanie po 20 rokoch, takých ľudí už liberálkovia volajú nacisti. 

Pýtam sa, čo je to za morálka, keď týchto ľudí rozhorčí aj neupečená torta a neuskutočnenie sobáša, ale znásilnenia žien a detí sa ich nedotknú a ešte naopak násilie na ženách a deťoch bagatelizujú, zosmiešňujú a ešte aktívne zatajujú?

K prípadu sa vyjadrila aj Astrid Sabine Busseová, predsedníčka IBS, Zväz riaditeľstiev berlínskych škôl:

Školský výlet Berlínskej základnej školy 

Desaťročný znásilnil desaťročného

Znásilnenie bolo spáchané na školskej výlet na hrade Kröchlendorff (Nordwestuckermark)

od: HILDBURG BRUNS publikované dňa

01.09.2018 – 12:06 hodiny

Berlín – Strašný incident počas školskej výpravy základnej školy v Berlíne: desaťročný študent bol znásilnený tromi štvrtými zrovnávačmi.

Krátko pred letnými prázdninami sa do zámku Kröchlendorff vydalo 38 dievčat a chlapcov. Prevádzkovatelia sú známi svojou pedagogickou praxou. Motto: „Spolužiaci sa stávajú tímami“. Žiadny supermarket, žiadne blízke kino, životné prostredie je čisto prírodné. Za desaťročné roky bola táto katastrofa oznámená. „Dneska sa na teba šukávame“, jeho mučeníci sa naňho cez deň zasyčali. Ale mlčal. Vo večerných hodinách to bolo horko vážne: dvaja jedenásťroční chlapi držali. Desaťročný muž z jeho triedy ho znásilnil. Dva nezúčastnení spolužiaci sledovali všetko. Tí učitelia a pedagóg nezískali nič. „Som pohoršený týmto šokujúcim prípadom. Všetko musí byť urobené na podporu zraneného dieťaťa a rodiny, „uviedla senátorka Sandra Scheeresová (48) pre BILD.

O tri týždne neskôr sa priateľka obete zverila v sociálnej práci v škole. Je to sociálne zameranie. Znovu a znovu dochádza k násiliu v škole. Dokonca aj noví študenti majú malý rešpekt voči učiteľom, ktorí hovoria v fekálnom jazyku. Každé siedme dieťa chodí do školy nepravidelne.

Po tom, čo sa znásilnenie stalo známe interne, škola ihneď informovala rodičov a políciu. Páchatelia boli vylúčení z vyučovania až do začiatku dovolenky. Za prítomnosti mestskej rady a učiteľa triedy sa všetci zhodli: Žiadny páchateľ sa nemôže vrátiť do svojej staršej školy. Vylúčenie zo školy!

Senátor Scheeres: „Všetky sily tu spolu pracovali na spracovaní prípadu: školskú psychológiu, riadenie školy, úrad pre mládež a políciu. Žiaden z vinníkov už nechodí do školy. Preto sme vyčerpali všetky zákonné možnosti. „Pre dvoch jedenásťročných pomocníkov (jeden Sýr, jeden afganský) sa medzitým našli iné školy v iných okresoch.

https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/junge-10-vergewaltigt-jungen-10-bei-klassenfahrt-von-grundschule-56996788.bild.html

https://einzelfallinfos.wordpress.com/2018/08/31/berlin-wir-fi-dich-heute-droht/

Z komentárov Nemcov v diskusii k tomu:

„Určenie veku zámerne nevykonával príslušný úrad pre starostlivosť o mládež (určite na základe pokynov uvedených vyššie).“

„Skutočne sa to zhoršuje, keď si predstavujem, že „naši“ politici nekontrolujú, kto sú v školských triedach našich detí. A koľko rokov sú.“

„Oh nie … lži podvádzanie a hovno … robí to, ale nie menej zlé. Mohlo by to byť moje dieťa … Tí tri by boli radi, keby sa spolu s rodičmi nikdy nedostali k D“

„Da gab es ganz sicher vorher schon Stress. Sowas kommt nicht aus heiterem Himmel. Aber alle ducken sich nur noch feige vor der Verantwortung weg. Und traut sich doch mal jemand, kommt eine toleranzbrüllende Meute und zerreißt ihn. Aber die Opfer, die haben keine Lobby!“

Určite už bol stres. Niečo nevyjde z modrej. Všetci sa však zbavujú zodpovednosti. A niekto sa odváža, prichádza tolerantne hnusný balík a roztrhá to. Ale obete, nemajú lobby!“

wieder „unbekleidete Minderjährige“….

opäť „neplodné neplnoleté osoby“ ….“

Znásilnený žiak zo strachu pred pomstou jeho trýzniteľov nepovedal učiteľom ani rodičom ani slovo o tom, čo sa mu stalo. Až po niekoľkých dňoch sa s tým zdôveril jednému priateľovi a ten informoval sociálneho pracovníka a až potom sa o brutálnom znásilnení dozvedela polícia a aj vedenie školy.

Desaťročný hlavný páchateľ, Afgánec, bol už dlhú dobu veľmi problematickým a nadmerne agresívnym žiakom, s ktorým si učitelia nevedeli rady. To isté platilo aj pre jeho dvoch jedenásťročných spolupáchateľov. Škola bola známa tým, že žiaci nemali rešpekt pred učiteľmi, používali fekálnu reč nielen medzi sebou, ale aj pred učiteľmi. Mnohí žiaci vynechávali bezdôvodne vyučovanie.

K prípadu sa vyjadrila aj Astrid Sabine Busseová, predsedníčka IBS, Zväz riaditeľstiev berlínskych škôl:

„Silne pochybujem, že páchatelia majú desať a jedenásť rokov. Na základe mojich dlhoročných skúseností so žiakmi v tomto veku, poznám ich správanie, a preto som presvedčená, že sú podstatne starší. Okrem toho, ak boli všetci traja známi ako problematickí a mimoriadne agresívni, tak im nemalo byť dovolené, aby sa zúčastnili triedneho výletu.“

Berlínskeho žiaka znásilnili na triednom výlete traja spolužiaci – dvaja Afgánci, jeden Sýrčan, pričom ich skutočný vek je otázny

Na žiadosť liberálka, ktorý diskutuje na Pravde, uvádzam aj iné a opačné názory, lebo mi vytkol, že tie opačné a iné neuvádzam a už necitujem:

Iný názor – 

Zaznělo od Merkelové: Je jen otázkou času, než se lidé imigrantského původu stanou většinovým obyvatelstvem. Netrapte se tím, je to nevyhnutelné, přinese to dobré věci

„Spolupracovnice německé kancléřky z Křesťanskodemokratické unie (CDU) sepsala sloupek nabádající Němce, aby si tím, že se ve svých městech stávají menšinou, starosti nedělali.

Tato politička CDU Barbara John tvrdí, že „je jen otázkou času, než se lidé imigrantského původu stanou ve větších městech většinovým obyvatelstvem,“ a že to by Němce trápit nemělo, kdy uvedený sloupek této 80 leté političky byl tento týden sepsán pro německý list Tagesspiegel.

Loni se stal Frankfurt prvním německým městem, v němž se rodilý Němci stali menšinou, a téměř veškerý nárůst obyvatelstva v zemi, jak se ukazuje, byl tažen jen masovou migrací.

„Ten trend směřující k rychle rostoucímu podílu migrantů je nezvratný,“ tvrdí John a dodává, že holandská města jako Amsterodam a centrum Rotterdamu, kde rodilý Holanďané už nejsou většinou, ukazují, že obavy z toho, jaké to bude, až budou menšinou, jsou „nepodložené“.

Ovšem velké populace migrantů v Rotterdamu a Amsterdamu už dopady na místní život měly, např. loni. Velká populace tureckých migrantů v Rotterdamu se totiž loni bouřila, když během kampaně za referendum v Turecku odmítla vláda povolit vstup do země tureckým ministrům.

Letos holandské úřady zatkly marocké migranty žijící v Rotterdamu, když objevily, že tito dva muži chystají teroristické útoky jak v Holandsku, tak ve Francii.

V Amsterodamu násilnosti marockých gangů, kterým se v té zemi říká Marocká válka, vyústily v posledních několika letech do řady násilných incidentů, po nichž zůstávaly na ulicích tohoto města ponechané uřezané hlavy.

Profesorka John k tomu dodala, že „migranti, stejně tak jako to bývá s místními, jsou často vnitřně rozděleni,“ a tak mohou domorodí Němci a migranti usilovat o různé koalice na základě „vzdělání, etnicity, náboženství, kultury a ekonomiky.“

„Spousta věcí bude sice odlišných, ale řada z nich bude lepší,“ říká.

John od svého odchodu do důchodu v roce 2003 sloužila jako hlavní patron kampaně „Ukaž rasismu červenou kartu“ a zasedala v radě Muslimské akademie Německa.“

https://www.euportal.cz/Articles/19679-zaznelo-od-merkelove-je-jen-otazkou-casu-nez-se-lide-imigrantskeho-puvodu-stanou-vetsinovym-obyvatelstvem-netrapte-se-tim-je-to-nevyhnutelne-prinese-to-dobre-veci.aspx

.

alebo iny názor Merkelovej – Protesty šíria nenávisť

„Nemecká kancelárka Angela Merkelová (CDU) kritizovala sobotňajšie demonštrácie pravice v Chemnitzi. Mnohým ľudom podľa nej nešlo o vyjadrenie smútku, ale iba o šírenie nenávisti. Ľudia i politici sa tomu musia postaviť.

„Z týchto pochodov malo byť zrejmé celkom iné posolstvo, a to je posolstvo nenávisti voči cudzincom, politikom, polícii, slobodnej tlači a nakoniec aj voči nášmu demokratickému Nemecku,“ je presvedčená Merkelová.“

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/482678-merkelova-protesty-pravice-v-chemnitzi-siria-nenavist/

.

Tým, že akýchkoľvek protestujúcich proti vraždám a znásilneniam voláte nacisti, znemožňujete ľuďom v celej Európe protestovať proti vraždám a znásilneniam.

Keď sa ich človek pýta – A ktorú demonštráciu proti vražde alebo znásilňovaniu, keď obeť bola zavraždená migrantom, považujete za normálnu?

Nepovažujú za normálnu ani jednu jedinú, lebo také vraždy a znásilnenia majú ľudia v celej EU ignorovať a majú byť ticho a neprotestovať proti nim.

Merkelová klamala, že protestujúci chceli vyjadriť smútok. Chceli protestovať proti neriešeniu násilia a nevyhosťovaniu násilníkov a prijímaniu agresívnych násilníkov

o ktorých predošlej kriminalite často vedeli.

Prvý školský deň si spomeňte na to, že v EU vám už možu dieťa znásilniť aj v škole! Ale liberálkov vydávajúcich sa za liberálov to nezaujíma, maximálne neupečené torty ako

prejav diskriminácie. A protesty proti oveľa väčšiemu násiliu volájú ako v socialistickej totalite, že je to nenávisť voči nášmu zriadeniu.  A preto je protestujúci proti

násiliu nepriateľom štátu.

Keď sa chce zahrať na liberála, má si vsímať len neupečené torty a hlúposti odtiaľ-potiaľ, lebo to na módne mólo o človeku proti diskriminácii stačí.

Myslíte si, že ľudia sú slepí a nevidia túto falošnú morálku? To nevidia len tí s falošnou a len predstieranou morálkou.

.

A pokiaľ sa na Hlavných správach budú zgrupovať primitívni ľudia, čo by to riešili nastoknutím toho druhého dieťaťa alebo hoci aj dospelého človeka na kôl, tak

v tom prípade majú liberálkovia pravdu, keď sa boja, že potom orangutana od orangutana slovenského nerozoznáte, keď sa budú v Európe vzájomne napichovať na

koly s jedným rozdielom, že slovenský občan na úrovni šimpanza už mohol byť scivilizovaný.

Takto si to aj Slováci spôsobujú sami. Tiež som mnohokrát písala, že nás všetkých potopia slovenské nescivilizované opice s ich túžbou napichávať na koly aj deti a

považovať ľudí za potkanov.

Falošná morálka zas Hlavných správ je v tom, že hoci majú svoje správy prešpikované RKC, pestujú si tam skôr budúcich vrahov na odvetu.

.

Aktuálne však úrady oznámili, že sa prípadom nebudú zaoberať a tvrdia, že chlapci sú príliš mladí, aby mohli byť súdení, pretože majú menej ako 14 rokov.

“Chceme vyčerpať všetky zákonné možnosti, aby sme dosiahli, aby hlavný páchateľ nechodil do bežnej školy, ale aby mu bola nariadená špeciálna školská dochádzka,” uviedla hovorkyňa Berlínskej administratívy v pondelok pre Berliner Zeitung. Dvaja chlapci, ktorí držali obeť, už navštevujú školy v iných okresoch.

.

Dôkazy ukázali, že obžalovaný, ktorý tvrdí, že má 15 rokov, mal v čase spáchania zločinu 17,5–20 rokov. Súd sa však rozhodol zaobchádzať s ním ako s mladistvým páchateľom.

Prípad rozpútal v Nemecku debatu o tom, ako trestať zločiny spáchané migrantmi – najmä ak vo svojej žiadosti o azyl uvádzajú falošné informácie.

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Roman Michelko

Výbor pre kultúru odobril návrh na zmenu rozhodovacej právomoci vo Fonde na podporu umenia

16.04.2024 17:58

Finálne rozhodovanie o udelení dotácií FPU má prejsť z odborných hodnotiacich komisií na rozšírenú radu fondu, v ktorej budú mať prevahu nominanti ministerstva kultúry.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536936x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie