Založ si blog

Názory Nemcov v diskusiách

Po svojom článku Precitnutie slniečkárov som sa začítala do diskusií Nemcov v Nemecku, ako túto situáciu vidia oni. 

Konkrétne v diskusiách riešili problém nesúhlasu tých Nemcov, od ktorých teraz ich vláda chce, aby súkromne platili výdavky a poplatky za migrantov, ktorým už zaplatili cestu do Európy a pobyt a to až do výšky 60 000 eur.

Avšak teraz Straube-Neumann, rovnako ako viac než 500 jeho spoluobčanov okresu Minden-Lübbecke, dostal list s požiadavkou od vlády, aby uhradil veľkú čiastku – v jeho prípade je to 46 700 eur. Výška sumy záleží na rôznych faktoroch, vrátane toho či ide o dieťa alebo dospelého.“

A ani by som sa to z novín nedozvedela, keby sa presne v tom meste a regióne, kde žijú, nestal ten útok dobodania ľudí v autobuse.

Keďže tých komentárov k tomu bolo 300, uvádzam tu komentáre – nazory Nemcov na to z prekladača, len pokiaľ som ich vládala čítať. Urobte si o ich názoroch predstavu sami:

 

KOMENTÁRE:

„Utečenci budú mať rovnako peniaze daňových poplatníkov. Alebo si myslíte, že pani Merkelová platí za stravu a ubytovanie z vlastnej kapsy?

Kto zaručuje, či peniaze alebo život musí znášať následky! Ak budem ručiť za úver inej osoby a nezaplatí splátky, musím zaplatiť! Mimochodom, to je dôvod, prečo ľudia žijúci v štáte sa tiež nazývajú „naši občania“, pretože ručia za štátny dlh! Dobré srdce má aj svoje dôsledky.

Podpísať záruku, že každý by mal vedieť, čo sa s ním môže stať! Väčšina nazvaných ručiteľov pravdepodobne nebude podpísať záruku pre vášho nemeckého suseda. Pri spätnom pohľade je rozpoznanie vlastných chýb určite trpké.

Nepochopiteľné, že ručitelia náhle chcú zaplatiť iných ľudí. (A to je presne to, čo znamenajú, keď volajú štát.) Okrem toho si myslím, že štát je povinný používať peniaze daňových poplatníkov s čo najvyššou efektívnosťou.Vydané euro v Nemecku sa rovná približne 10 eur v krízových oblastiach, ako je Irak alebo Sýria. Inými slovami, tie isté peniaze by sa dali použiť na poskytnutie desaťnásobnej pomoci na miestnej úrovni. (A podporujte miestne hospodárstvo.) Ak naozaj chcete pomôcť, musíte to urobiť lokálne alebo v regióne. Nielen preto, že tam musí pretrvávať najslabší zo slabších, ale aj preto, že je štátom zatraceně povinnosťou efektívne využívať peniaze daňových poplatníkov. Na druhej strane, kto má niečo, ktorého pohon nie je garantovaný humanizmom, užitočnosťou alebo láskou.

Presne to, čo spomínate, bolo z našich vládnych rokov – ak už nie je už niekoľko desiatok rokov ignorované … aj keď to má najväčší zmysel .. GIZ (spoločnosť medzinárodnej spolupráce) pravdepodobne zlyhala … alebo. množstvo projektov zjavne ignorovalo miestne obyvateľstvo …

Prečo by mali znášať iba náklady na 3 roky ubytovania? Každý, kto privádza utečencov do krajiny, musí zaplatiť a znášať všetky náklady: zdravotné poistenie, administratívne náklady atď.

Vlastná chyba! Na jednej strane pôsobí ako záchranca v núdzi a na druhej strane nechce platiť (a namiesto toho všeobecný daňovník)!

Zaujímalo by ma, aký „pravý Grueze“ máte na mysli? Čo si naozaj myslíte o tom, čo znamená byť niekým, kto sa zaoberá ako istý druh morálnej sebestačnosti a potom neplatí. Presne to plati daňovník, aj ja, a chcem to oveľa menej, ako už mám. Takže, prosím, nehrajte tak apoštolskú a nechajte pseudo-argumenty v chvenie. Ak niekto má záväzky a slúži im ….. áno, teraz premýšľajte o tom, kde je rozdiel voči ručiteľovi, ktorý si nesplní svoje povinnosti ako ručiteľ. Presne, dlžník môže byť vystavený zabaveniu a dlžník, v rozpore so súčasným zákonom, pomoc daňových poplatníkov. Porovnávajú jablká s hruškami a to je dosť nekompetentné. Tvrdia s pocitom, mnoho ďalších tu s rozumom a niektorí s právom. A blábolíte niečo s cudzincami. Časy sú skončené. Nikto to už nechce počuť.

Kto podpíše záruku, zvyčajne vie, že ho môže požiadať, aby zaplatil, keď to bude zlé, a každý oponent súčasnej utečeneckej politiky ako pravicový klaňanie je 1. niečo také a 2. jednoducho nepravdivé ,Alebo vážne tvrdíte, že milióny Nemcov sú nacisti? Nie, to sú len ľudia, ktorí nezatvárajú oči na bohužiaľ veľmi nepríjemnú realitu! bl

Kam sa dostaneme tam, kde musia byť súkromné ​​záruky platené širokou verejnosťou? Najmä preto, že veľká väčšina je proti tejto masovej migrácii.

Rovnaké právo pre všetkých. Ak prinesiem svoju tchyň z Dominikánskej republiky do Nemecka, musím tiež zaplatiť za všetky náklady. Prečo by mali existovať privilégiá pre cudzincov, z ktorých väčšina pricestovala nelegálne?Bohužiaľ, moja žena nemá právo priviesť svoju rodinu do Nemecka, ako ilegálni bez nároku na azyl. Ako sa niekedy stretne s daňovníkom?

https://www.bverwg.de/pm/2017/3 2.) https://www.gesetze-im-internet.de/aufenthg_2004/__68.html Tam je, citovať: …. (1) Kto sa zaviazal zaplatiť cudzincovi alebo zahraničnému zástupcovi životné náklady cudzinca, musí na obdobie piatich rokov uhradiť všetky verejné prostriedky potrebné na živobytie cudzinca vrátane poskytovania bývania a bývania Starostlivosť o chorobu a potrebu dlhodobej starostlivosti sa vynakladá, aj keď výdavky vychádzajú z právneho nároku cudzinca. Výdavky založené na príspevku sa nehradia. Obdobie podľa prvej vety začína vstupom cudzinca, čo bolo umožnené vyhlásením záväzku. … End quote Preto musí každý ručiteľ pochopiť, čo sa deje, menovite čísla.

Dobrý človek Prečo si sťažovať? Koniec koncov, BK jednoducho zmenila pravidlá hry tým, že odmietla Dublin, hrať na kanclérovej karte a otvoriť dvere pre všetkých migrantov. Kto to podporuje, musí platiť až do posledného storočia.

Schopná osoba musí vedieť, že uzavrie veľmi dôležitú zmluvu so zárukou.Ak by títo ľudia chceli robiť toľko dobrého, mali by to urobiť teraz a nemali by prejsť dôsledky ich „dobrého činu“ na daňovníka.

V zásade áno, ale konkrétny prípad nie. Ak idem z vypočítateľných nákladov na uznanie azylov a potom zrazu tri roky namiesto jedného roka, potom tu leží chyba.

Každý si musel byť vedomý, že azylové konanie môže trvať dlhšie … len nie sociálni romantici, ktorí chcú preniknúť všetkým.

Každý, kto poskytol záruku, to urobil dobrovoľne a bez nátlaku. Zodpovedala za svoje slobodné rozhodnutie, na rozdiel od štátnych represií (daní), ktoré nemecké obyvateľstvo nespochybňuje pri financovaní nelegálnej invázie utečencov. Všetci tí, ktorí teraz stonajú, mali mať starú frázu „Strážcovia by ste sa mali udusiť“ možno niečo vážne. Hlúposť a / alebo neznalosť nechráni pred trestaním! Škoda je tu úplne nevhodná.

Nikdy ste naučili ľudí, alebo nikdy nevedeli, čo to znamená prevziať záruku?

Vaša vlastná chyba. Zaplaťte učenie.

Ktokoľvek by mal platiť. Každý si to uvedomuje. Prečo by mali ostatní s ich daňovými poplatníkmi stáť rovno za to, čo údajne lepšie ľudia sľúbili? Ako ručiteľ sa človek musí hanbiť, že chcú preniesť svoje vlastné sľuby na širokú verejnosť.

Myslím si, že ručitelia musia platiť. Nikto ich nútil, aby podpísali tieto záruky a ak nerozumejú niečomu, čo musia najskôr konzultovať. Ale najprv hrať štedré a potom sa pokúsiť preniesť cenu, ktorá je neporiadok. Nemôže byť taká, že rôznorodí ľudia s radosťou pozdravia tento problém migrantov (napr. Mníchov, ručiteľov, atď.) A potom vytvoria prach a chcú daňovému poplatníkovi uložiť účet.

Pre chudobných! Ako učiteľ na plný úväzok v A 12 (pozri Bavorsko) má nárok na dôchodok vo výške približne 3.300, – € samozrejme musí zaplatiť daň a jeho príspevok na zdravotné poistenie, pretože je zvyčajne súkromne poistený, musí popierať. Pani Wiegand je tiež štátny zamestnanec – prijatý v strednej službe – a má dôchodok nad 2500, – €. Pri dostupnom príjme viac ako 5 800, – € chudobných hovoriť je úmyselná manipulácia názorov editora Pollmanna. Môžu bezpečne zaplatiť túto sumu 21 000 EUR bez toho, aby znížili svoju životnú úroveň, pretože vedeli, že intelektuálne vzdelanú elitu o tom, s čím by sa zapojili so zárukou.

No tí z Východu nechcú úplne zmeniť našu kultúru. Neviem o žiadnych nenávistných kazateľov z pravoslávnych cirkví. Alebo že niekto chcel založiť tam ortodoxný štát. Ale možno máte ďalšie informácie?

Áno! Toto sú vyškolení kvalifikovaní robotníci, ktorí k nám prichádzajú!

Vezmite svoje zlaté figúrky a vezmite ich domov a ukážte im, ako obnoviť svoju krajinu ako naši rodičia robili po vojne. Ale nemajú žiadnu túžbu. Takže milí dobročinci naďalej ručia za ňu. Ale bez mňa. Dúfam, že nebudete mať žiadne peniaze späť !!!!!!!

„Dobrý človek“ je nacistická slovná zásoba, takže ste sa odhalili.

Myslím len na to, aké účty by sa teraz mali dať Angele Merkelovej. Princíp kupujúceho – kto objednáva zaplatené!

Skvelý nápad 🙂

Kto podpíše záruku, musí byť jasný o možných dôsledkoch. Ale len si chcel byť dobrý človek, potom by mal každý platiť.

Kto by mal platiť podľa názoru „môžeme to urobiť“? Skeptický daňovník, ktorý sa od začiatku nepýtal? Nikto nemôže byť braný na zodpovednosť za exotickú zbernú vášeň niekoľkých, ako plnoletých dospelých, musí odpovedať na svoje osobné rozhodnutia samotné – inak by „všetci mohli prísť“.

Ospravedlňujeme sa, ale nepovažujem za „integráciu“ za svoju prácu, ale je to práca ľudí, ktorí prichádzajú do mojej krajiny. Aj v tejto krajine existujú nielen pravidlá, ale aj „spoločenský pocit“. A mnohí z našich hosťujúcich pracovníkov to urobili tak dobre. Moja žena nepotrebuje vzdialenosť ramien od Grékov, Talianov, Španielov, Chorvátov, Srbov alebo od kohokoľvek. Ale keď vidím zvyšujúci sa moslimský vplyv na našu krajinu, cítim sa chorý! Nie, musíme rešpektovať, Burkinis v škole, jedlo v materskej škole musí byť Halal. Kde môžem znovu žiť? Musím prijať návyky svojich hostí? Mohla by arabská krajina slúžiť bravčovému špičke „migrantom“, ktorí tam žijú z úcty k inej kultúre? Kto sa znova integruje?

Takto je to Nemecko, ležiace na najďalej. A štát hrá v prvom rade. Minden ľudia boli teplí, ale hlúpi. V tejto krajine sa štát nerozlišuje, čo je povinnosťou dobrovoľne niečo urobiť. Teraz môžete vidieť výsledok. To, že sa dokonca stretáva s bývalými úradníkmi, kladie korunu na irónie. Rada môže byť neskoro, ale nabudúce pomôžete ľuďom bez toho, aby to nikto iný nevie.Takže si ušetríte sami sebe a osobu hľadajúcu pomoc. Merkelová „Môžeme to urobiť“ bola v každom prípade len frázou pre občanov o dobrovoľníckej povinnosti. Aj to fungovalo a samozrejme, že pre mnohých utečencov sa stala dôležitá existencia. Ale znova tento štát nemá žiadnu dôstojnosť!Väčšina v kancelárii ani nevie slovo kancelárie! V opačnom prípade by ručitelia boli skutočne odmenení a nie, ako je to pravda, pravdepodobne stále vyústili do finančných ťažkostí!

Prečo by som mal odmeňovať pašerákov?

Ó, dobrí chlapci, chceli ste, aby tu migranti teraz platili. Mohli by byť všetci vedomí! Alebo chcete teraz presunúť náklady na daňových poplatníkov a teda aj na mňa? Nechcel som tu žiadneho z migrantov, takže nie som ochotný zaplatiť. A teraz ste dobrí ľudia?

Mala by sa zaseknúť len dočasne. Avšak naša vláda teraz fakturovala ručiteľa navždy a všetky náklady na opatrovateľov. To sa dá považovať za podvod zo strany štátu.

Ak sa táto politika bude riadiť požiadavkou ručiteľov, dôjde k vzbure v celej krajine! Ručitelia sa musia postaviť za svojich ručiteľov, bez akýchkoľvek prípadov! Dobre, Merkelová môže otvoriť svoju súkromnú rakvu, ale nikdy daňovník! Nemám žiadnu sústrasť s týmito ručiteľmi, nechali sa im lámať ľavou zelenou propagandou a teraz príde veľké prekvapenie … NIE, musia platiť svoje dlhy štátu. Bod! Možno potom pochopili, čo šialenstvo, do ktorého sa zapojili!

Samozrejme, a nemecký dôchodca 40 rokov malocht sa zhromaždil do svojich fľašiek na dôchodok, aby mohol prežiť, pretože peniaze boli použité na migrantov a žiadne ďalšie finančné prostriedky sú k dispozícii pre dôchodcov!

S nacistickou slovnou zásobou „dobrý človek“ ste už zradili …

Nemôžem pochopiť túto diskusiu. Každý občan by mal vedieť, že záruka nie je zábava bez následkov. Kto preberá záruku za nemeckého občana, má rovnakú zodpovednosť. Prečo by daňoví poplatníci platili za ľahkosť niektorých ľudí.

Títo ľudia očakávajú, že s nimi bude zaobchádzané inak ako s inými občanmiTo nefunguje. Ak ručíte, ručíte. Bod. Nezáleží na tom, čo alebo komu. Moja sestra tiež zažila za svojho priateľa a musela zaplatiť všetko, aj keď je ťažko postihnutá. Nikto sa nestaral prečo, prečo alebo prečo. Podpísala a musela zaplatiť. Prečo si ľudia na postke myslia, že sú nad zákonom? Pretože ide o utečencov? Je nemecké právo už neplatné? Musíš zaplatiť. Pred zákonom sú všetci ľudia rovnakí!

Žiadna Marga Reta – to nie je pravda. Žiadateľ o azyl stojí v priemere 1200 eur za mesiac – procedúra na uznanie trvala 18 mesiacov v roku 2015 – kto sa uchádza o 7 žiadateľov o azyl a očakáva, že náklady na 10 alebo 11 000 eur nie sú schopné, alebo len hlúpe. Náklady na pána Straube sa nahromadili bez akejkoľvek rozšírenej záruky.

Prečo by daňoví poplatníci teraz mali vstúpiť do bezohľadného rozhodnutia fyzicky zdatných osôb? Mimochodom, ak protestantská cirkev namietala proti skutočnosti, že títo dobrí občania sú nárokovaní na svoju sebarealizáciu, potom môže sám pre nich finančne zasiahnuť? Je vždy lacné apelovať na morálku a solidaritu, pokiaľ si sám neplatíte účet …

Som šokovaný, že naše orgány týmto spôsobom využívajú užitočnosť a veľkorysosť svojich občanov. Cynizmus a hanba, ktoré sú vlastné niektorým komentárom, na druhej strane ma urazia.

Merkelová a ona používajú naivitu ľudí. Z poškodenia môžete byť inteligentní.

Každý, kto vidí seba ako reinkarnáciu Matky Terezy a chce zachrániť celý svet, najo musí len kopať hlboko do vlastnej kapsy. Hranie dobročinnosti na úkor druhých je jednoduché, užitočnosť je stále ochotou, a nie nátlakom. Vzhľadom k tomu, že do-dobrá urobil účet bez majiteľa.

Ahoj, a) títo „utečenci“ nie sú, pretože pochádzajú z bezpečného Turecka. b) Sú 890 000 žiadostí o azyl od roku 2015 nestačí na ručiteľa? (Porovnanie USA: 70 000 len USA je 27-krát väčší / 4-násobok populácie.) Kanada asi 30 000 rd 1 / —- 14 —- dt čísla.) Hubris časti Nemcov nie je (znova) vydržať. Normálne a stredné sa v Nemecku nezdá. Aj v roku 2016 bolo v Nemecku predložených 60% žiadostí o azyl. c) Prečo len 3 roky zodpovednosti? Pokiaľ sú tu náklady, musia byť zaplatené. d) Minister pre integráciu (prečo sa utečenci vrátia hneď, ako ich krajina utíší) používa daň, aby pomohla. Ale to sú len arašidy v porovnaní s Dr. Medom. Merkel. Čo robila (s výraznou podporou médií (noviny, televízia) stojí 30 až 50 miliárd / euro / rok, peniaze, ktoré údajne nikdy neexistovali pre sociálne bývanie, vzdelávanie lacných materských škôl atď.

Pravdepodobne to zhoršujete: Čo sa zainteresovaní občania sťažujú, je to, že podmienky ich záruky sa zmenili po podaní podpisu. Možno vám pomôže nasledujúce analógia: Predstavte si, že si kúpite auto a o pol roka neskôr vstúpi do platnosti zákon, ktorý retroaktívne vyžaduje od vás dane, čo ešte nebolo predpokladané v čase nákupu. Považujete to za spravodlivé? Váš politický názor na migráciu vo všeobecnosti určite nie je užitočným meradlom na posúdenie toho, či si ručitelia v tejto správe zaslúžia tento osud.“

.

Vysvetľovanie Nemcov o dôvode hnevu v Chemnitzi – rozhovor s reportérkou:

Nemecký starý otec vysvetlil reportérke dôvody hnevu Nemcov v Chemnitzi

.

Na dokreslenie situacie v Chemnitzi ako aj celemu Nemecku moze dobre sluzit tento clanok iDnes. 

https://zpravy.idnes.cz/chemnitz-protesty-ubodani-demonstrace-reportaz-nemci-nalada-ve-meste-1ks-/zahranicni.aspx?c=A180901_424439_zahranicni_hm1

Je to reportaz priamo z mesta z ktorej sa da dozvediet napriklad o tom ako su respondenti rozculeni nad tym, ze ich media oznacuju za nacistov ci privrzencov extremnej pravice a utoky na migrantov, ktore mali prebehnut su znacne prehnane. 

No najzaujimavejsi je tento nazor Cesky, ktora dnes zije v Chemniti, ked sa sem prestahovala z ineho mesta, kde ju 3 krat obtazovali. To iste sa jej stalo aj v Chemnitzi. 

„Třikrát mě napadli. Na ulici, v obchodě, za bílého dne,“ říká zdráhavě padesátiletá žena. „Nakupovala jsem třeba v obchodě a jeden se o mě začal velmi nepříjemně otírat. Nebo jsem šla přes den po ulici a z průchodu vyběhl muž a začal mě pronásledovat.“ O nepříjemných zážitcích se příliš bavit nechce, nejraději by je vytěsnila z paměti. Na otázku, kdo to byl, jen pokrčí rameny a řekne, že „muži tmavé pleti“‘ 

A podobny pribeh hovori aj 40 rocna Nemka, ktorej obtazovali 13 rocnu dceru. 

‚Stejně tak se obává o svou třináctiletou dceru. „Mám o ni strach. Nedávno šla třeba s kamarádkami na koupaliště a začali je tam obtěžovat muži z arabských a afrických zemí. Chápete to? Třináctileté děti.“ Chvěje se jí hlas a v očích se občas lesknou slzy.‘ 


Ja som naozaj velmi rad, ze sme pred 3 rokmi zabranili vstupu migrantov na uzemie SR. Dnes vdaka tomu nemusime riesit problemy, ktore maju v Zapadnej Europe.“

(Timmy__Anderson dlhoročný diskutujuci na Denníku N a SME)

.

 

„I ona říká, že se ve městě po setmění necítí dobře. „Snažím se tudy večer nechodit. Úplně vyhnout se tomu ale nemůžu, tak tu aspoň projedu co nejrychleji na kole. Abych si pokaždé platila taxi, to už by bylo příliš drahé,“ popisuje svůj život v Chemnitzu drobná, asi 40letá žena. 

„Není přece v pořádku, abych přestala nosit krátké sukně jen proto, že někdo to může brát jako výzvu k napadení? Pokud tu někdo chce s námi žít, musí přece respektovat naše pravidla, nebo snad ne? Co je na tom radikálního?“ ptá se Yvonne.

Od neděle prošly Chemnitzem tři protesty, další je plánován na dnešek. Na to, jak je prezentovala celostátní německá média, z nichž se pak informace přebíraly do celého světa, má Yvonne stejně jako další oslovení obyvatelé města vztek.

„To, co jsme viděli v televizi a četli v novinách, nebylo to, co jsme tady skutečně viděli a zažili,“ říkají shodně. „Bylo to pietní shromáždění. Lidé chtěli dát najevo, že takové chování tady není přijatelné. Zabíjet se na ulici nožem? Navíc Daniel byl napůl Kubánec, to každý viděl. Předhazovat truchlícím krajně pravicové nálady nedává žádný smysl,“ říká Yvonne.

„K tomu se přidali extremisti zprava i zleva, to ano. Ale devadesát procent lidí s nimi nemělo nic společného. Média si vybrala to, co chtěla vidět,“ přidává se do hovoru muž ve středních letech. „Obdivuji vás v Česku, že si tohle nenecháte líbit. U nás vláda pro Němce nedělá nic. Imigranti jsou jí milejší. Kdyby takhle neonacisté zabili třeba Turka, všude kolem by to místo hlídali policisté. Ale takhle?“ zvyšuje hlas.

Tato slova potvrzuje Mandy Fischerová, zástupkyně šéfredaktora regionálního deníku Freie Presse. Popisuje také, jak se šířily nepravdivé informace o tom, že v Chemnitzu od neděle a zejména během demonstrací probíhaly organizované „štvanice“ na cizince.“

https://zpravy.idnes.cz/chemnitz-protesty-ubodani-demonstrace-reportaz-nemci-nalada-ve-meste-1ks-/zahranicni.aspx?c=A180901_424439_zahranicni_hm1

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539932x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie