Založ si blog

Nemeckí vyšetrovatelia neverili v osobnú účasť Kaliňáka na únosoch

To je citát z tých spriatelených novín v Nemecku s našim Denníkom N dňa 2.8.2018 o 23,00 na ktoré odkazujú.

http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/frueherer-slowakischer-innenminister-soll-trinh-entfuehrern-geholfen-haben-15720316.html

S tým teda prišli naše médiá a nie nemecké. Nemecké naopak píšu, čo im odkazujú naše, čo vyšetrili ako kriminalisti. 

Odkedy som videla, ako vyšetrujú v zahraničí napríklad otravu Novičokom, že viac než vyšetrovania je v tom len veľa politických želaní a samé – Veríme tomu, myslíme si, sme presvedčení, verte ako my, myslite si to, čo my, buďte presvedčení ako my…a menia to každú chvíľu, tak ja si počkám na dôkazy, ktoré budú znieť – Je dokázané a tu sú zverejnené dôkazy. Žiadne, že nemôžme ich ukázať, ale verte nám, lebo patrí sa nám veriť a kto len neverí, je politicky trápny ako Sulík, ktorému chýbali.

 

Ja chápem, že mnohí si prajú, aby boli politici zo Smeru stíhaní a to si prajú aj alternatívne médiá. Ale prevzatie moci ľuďmi, ktorým tiež nedôverujem, ma vôbec neteší, pretože sa domnievam, že ak sme tu mali mafiu, oni budú len väčšou. Neurobili celkom nič, aby im ľudia verili a mali na základe čoho. Takže to stále vidím len ako boj medzi mafiami, ktoré sú schopné sa medzi sebou likvidovať aj dôkazmi, ktoré nemajú, ako to bežne vidíme aj v zahraničnej politike, že len na základe konšpirácií.

Takže ja chcem vidieť dôkazy, ako vždy, inak tomu budem veriť ako Novičoku.

 

Skôr to vyzerá tak, že naši novinári v tom zacítili príležitosť ako konečne zvrhnuť túto vládu a dostať k moci ľudí, pre ktorých pracujú. Inak ich k moci dostať nevedia, pretože voliči im neveria. Nie je mi v tom sympatické, že o politike na Slovensku majú takto rozhodovať novinári, ktorým ja osobne vôbec neverím a ktorých považujem len za servilných sluhov mocenských záujmov iných krajín a ešte nebezpečnejších než je aj celý Smer a práve pre obchodovanie s ľuďmi. Pre mňa je to otázka, že či by som si vybrala domáceho násilníka alebo milenca, čo ma rovno predá. Od toho je aj domáci násilník lepš í a nie preto, že je lepší, ale preto, že je stále menej nebezpečný, než násilník v ešte väčšom rozmere.

 

Tak malú dôveru mám v politikov, ktorí tu zostávajú a tak malú dôveru v to, že všetko, čo sa vyšetruje, neslúži len politickým účelom úplne egoistických skupín a nielen u nás. Myslím si, že rovnako mizivú dôveru má v politiku na Slovensku väčšina občanov Slovenska, že to nie je ľahostajnosť občanov, ako skôr nedôvera ľudí.

 

Smatana v týchto dňoch pisomne odmietol ponuku alternatívnych médií, aby prišiel o svojich argumentoch presviedčať ľudí, lebo vraj je to toxické prostredie a radšej bude o svojich argumentoch presviedčať ľudí okolo seba s ktorými ich má rovnaké.

Ak považujete prostredie väčšiny voličov za toxické, nečudujte sa, že vás odpísané toxické prostredie voličov tiež odpíše a nikoho z vašich predstaviteľov nebude voliť, nepodporí ich na žiadnych demonštráciách, keďže nemajú žiadnu dôveru voličov.

 

SME dnes píše, že Kaliňák obchoduje s ľuďmi. Tiež si myslím, že obchoduje rovnako, ako liberálkovia, ktorí na tom majú teraz postavenú v Európe existenciu, keďže za jeho vlády boli schválené projekty na prijímanie migrantov, o čom verejnosť informovaná nebola. A to je vtip, že ho pre obchod s ľuďmi kritizujú obchodníci s ľuďmi len vo väčšom rozmere.

 

Stále je to takto:

Nová mafia vždy vyhrá nad starou. Nová je ešte obludnejšia (a práve pre obchod s ľuďmi), ako to symbolicky ukazuje toto video. Až keď je nová, až vtedy tú starú vytiahne  a zožerie. Dovolia jej to už práve preto, lebo ona má byť nová. Veriť rozprávke, že títo sú už ľudskí a spravodliví a nezištní, potrebuje naivitu voličov, čo si myslia, že nemecký politik, ako napríklad Merkelová, sa v politike orientuje podľa svojho svedomia a citov. Presne to je rozprávka pre primitívnejších a naivných voličov. Toto je doba, keď nová požiera starú:

 

 

Na dovolenke som čítala drámu muža – Derviš a smrť – kde muž, už vo vysokej politike, kam sa túžil dostať, je vydieraný, že má vydať napospas svojho jediného priateľa, ktorý sa zachoval čestne a on hanebne. Ale to je jedno, hlavné bolo, či ho vydá a je jedno, či aj do rúk katom, ale jediného a najlepšieho priateľa. Pomyslela som si, ja by som ho nevydala! Bolo to tak živé, že by som ho nevydala, ani keby kradol. A veľmi by ma Fico sklamal, keby ho vydal, lebo už čo by bolo na ňom ľudské v tej vysokej politike? Už aký príbeh by z nich zostal, keď im už obidvom nezáleží, čo si o nich ľudia myslia, ako o mužoch a oni sklamaní z vysokej politiky, majú už len sami seba?

 

Takto si na nich budem spomínať, lebo neviete, aká dráma je vysoká politika a koľkými sklamaniami sa museli ňou prehrýzť, pokým prídu na to, či to vôbec za to stálo. Lebo ako vieme, ked je koze najlepšie, ide na ľad tancovať a filozofovať, čo iné si mala želať. U mužov sa to volá ako?

 

Kaliňák & Fico Hallelujah:

 

https://www.youtube.com/watch?v=L5qqswgaH44

 

.

 

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549504x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie