Založ si blog

Obchod BILLA sa zapojil do politického boja proti alternatívnym médiám

„Najmä zahraničné spoločnosti, stále viac zasahujú do politiky hostiteľského štátu, v ktorom zarábajú peniaze.“

Už dávno (tri roky) liberálkom píšem, že keď chcete ľudí zaujať, diskutujte s nimi!

Keď chcete ľuďom ukázať, ktoré myšlienky sú škodlivé, rozoberajte ich v diskusiách, kde môžu na to ľudia reagovať, pýtať sa, odpovedať, dostávať odpovede na svoje otázky, majú možnosť vidieť súboj rôznych myšlienok a ich argumenty!

No liberálkovia sú neschopní viesť akékoľvek diskusie pod svojimi článkami alebo myšlienkami. Aj denník SME, aj Denník N prakticky žiadne diskusie nemajú, pretože iné názory, než ľudom vnucujú, neumožňujú. A to, bohužiaľ, nijako ľudí nepresviedča, ani nepresvedčí, že majú pravdu, keď ich myšlienky nevedia obstáť v diskusiách. 
To ľudia vidia, že súboj argumentov sa nikde nedeje. Že nikde nemajú možnosť vidieť súboj ich argumentov, či by vôbec obstáli.
Takto sa správajú len demagógovia, že neumožňujú žiadnu diskusiu, že nedajú priestor k súboju logických argumentov.
Kto by mal pravdu, nikdy by sa toho nebál!
Keď je niečo zlé, ľudia to v diskusii uvidia. Aj keby nesúhlasili, videli by protiargumenty alebo množstvo protiargumentov.
Ale tu sa odsudzuje a pranieruje BEZ ARGUMENTOV!
Len slaboch si musí pomáhať silou. Len človek, ktorý nevie obhájiť svoj názor, potrebuje oponentov len zlikvidovať a umlčať!
Človek, čo sa len vyhráža, len tým pravdu nemá, keď nemá žiadny argument, ktorý by vedel obhájiť a obhajovať. A ľudia nie sú slepí, aby to nevideli!
Ale aké bývajú ich odpovede?
Lebo o tom sa nediskutuje! S tým sa nediskutuje! S tými sa nediskutuje! Lebo k tým sa musíme pridať! Lebo tomu máte veriť! Lebo k hentomu nepotrebujete žiadne dôkazy! Lebo pýtať si ich je prečinom!
Keby bolo niečo čisté, také myšlienky vám poskytnú množstvo argumentov a nikdy nie slepú dogmu, lebo to sa nesmie, nemá spochybňovať. Alebo o tom sa nebude diskutovať.
Pozrite sa na diskusie Denníka N, sú nulové! Neexistujú pod ich článkami diskusie s inými názormi, neexistujú tam už žiadne. Ich blogeri sú s tým len zmierení, že pod ich článkami sa vôbec nediskutuje a diskusie sú tam bežne – počet komentárov nula alebo jedna-dve reakcie. O SME je to už notoricky známe, že tam sa ani neoplatí písať nesúhlasné názory, lebo ich buď zmažú alebo vám neodpovedia.
Zostala im teda len demagógia, presazovať si svoje názory silou a likvidovaním iných názorov. Diskusie tam nikde nevidíte, že by sa akékoľvek témy niekde rozoberali. Svoje myšlienky nemajú podložené argumentami, ktoré by mali schopnosť obstáť v diskusiách.
Argumentom je len cenzúra, len umlčiavanie ľudí a ich otázok. Každý, kto sa ešte pýta, je nepriateľ.
A týmto zastrašujú už aj obchody! Nebudeme u vás nakupovať, keď nebudete zakazovať to, čo my!
Je toto vari názor liberála? Liberála?!
To sú spôsoby demagógov a nie liberálov alebo vôbec ľudí so zmyslom pre nejakú slobodu, či už vierovyznania alebo názorov.
Liberál by diskutoval a nie vám vnucoval násilím svoje myšlienky.
Aký bude ďalší krok?
Aby nepredali stravu ľuďom s otázkami alebo myšlienkami o ktorých diskusiu nikde nevideli?
Nehovoriac o tom, že ako zahraničná obchodná spoločnosť nám týmto zasahujú do domácej politiky.
Takže rovno otázka – Prečo BILLA do našej vnútornej politiky môže zasahovať a na Rusku sa to kritizuje?
To ľudia nevidia?
Len odpoveď, že to tak nie je, neobstojí. Výhovorka, že tým nezakazujú vydávanie tohto časopisu, je predsa slabomyseľná, čo vidia ľudia tiež. Môžu si to myslieť? Alebo tiež nie? Lebo už aj BILLA môže mať slabomyseľné argumenty po ktorých máte byť ticho?
Keby v tej BILLE prestali nakupovať všetci, čo od liberálkov nedostali žiadne odpovede, tak verte, že to by skrachovala. Len nepoužívajú tak demagogické reakcie, že u inak rozmýšľajúcich nenakupujem.
To mi pripomína sťažnosti liberálkov, že pre inak rozmýšľajúcich nepredávam alebo nepečiem – napríklad tortu pre homosexuálov.
Vtedy (voľakedy) chápali, aké je to hlúpe, takto iným ľuďom vnucovať svoje myšlienky!
BILLA nám predáva potraviny alebo nás už tiež bude vychovávať k politickým názorom, ku ktorým ich takto zastrašujú, že inak budú mať politické problémy? 
.
Tak, a teraz máte o čo viac pravdu, liberálkovia?
Presne ako homofób, čo neupečie tortu homosexuálovi a tým ho už presvedčil, aby homosexuálom nebol?
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549358x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie