Založ si blog

Schvaľovanie zákonov v mene náboženstiev

Každý, kto schvaľuje trestné stíhanie za interupciu, tak tým tú ženu odsudzuje a súdi.

 

Poviem príklad, nemôžem povedať, že som za trestné stíhanie pri slobode slova – náhubkový zákon, ale ja tých ľudí neodsudzujem.

Všetci, čo ho schválili, k nemu prispeli a podieľajú sa na odsúdení tých, ktorých postihne trestným stíhaním, teda doslova odsúdením.

 

Kto považuje potraty za vraždy, nemôže schvaľovať vraždy v prípade znásilnenia alebo poškodenia, inak by VEDOME schvaľoval niektoré vraždy nevinných alebo zdravotne postihnutých!

Čudujem sa cirkevníkom, ktorí sú schopní vedome schvaľovať niektoré vraždy, keď to považujú za vraždy!

 

Keď ten zákon prejde, tak v budúcnosti budú odsúdené aj matky a nikoho nezaujíma, čo bude s ich deťmi. Ako budú súdení ich manželia, keď súhlasili s potratom? Či tí už nie?

Keď ten zákon prejde, budú musieť rodiť aj deti – nebol určený vek. Vy ho viete? Kde je to uvedené?

Keď ten zákon prejde, budú musieť ženy rodiť aj za cenu straty zraku alebo vážneho zdravotného poškodenia, lebo predkladá sa zákon len v ohrození života. Oslepnutie nie je ohrozenie života a v Poľsku nútili aj také ženy rodiť.

 

Aj tak nepotrestáte bohatšie ženy, lebo tie si vybavia interupciu v zahraničí.

 

A najdôležitejší politický dopad pre budúcnosť:

 

„Osobitne na katolíkov v Národnej rade sa obraciame so slovami nám tak blízkeho poľského pápeža. Dávame Vám do pozornosti jeho slová v encyklike „Evangelium Vitae“, podľa ktorých katolík nemôže v prípade takéhoto hlasovania váhať a musí podporiť toto reštriktívne znenie zákona.“

 

Verte tomu, že keď sa raz bude rozhodovať v európskych parlamentoch v mene nejakej náboženskej encykliky, tak nabudúce to bude v mene Koránu a šarie, kedže moslimov bude viac a presne NA TOTO sa odvolajú, že či ich náboženstvo je horšie, keď v mene náboženstiev sa rozhoduje a nedá sa povedať, že nie.

V Európe sa tomu dá zabrániť len vtedy, keď na pôde európskych parlamentov nebudú platiť argumenty a odvolávanie sa na náboženstvá, pokiaľ ide o zákony pre všetkých.

 

Množstvo moslimov sa uzhodne na tom, že v mene šarie je cudzoložstvo trestným činom. Uzhodnú sa na tom úplne rovnako „s ohľadom na svoju vieru a svoje písma“. A keď môžu také argumenty platiť v mene katolíkov, môžu aj v mene moslimov tie ich.

Či niekto o tom ešte pochybuje, že čo môžu katolíci, by moslimovia už nemohli?  Pri rovnakých právach? Musíte sa rozhodnúť, či o tom bude rozhodovať počet veriacich alebo princíp, že náboženstvami sa argumentovať nemá. Keď si vyberiete počet, raz bude iný počet aj moslimov a iné názory, čo všetko ešte bude trestné. Ja ako veriaca by som nikdy svoju vieru iným nevnucovala a verím tomu, že na tomto stojí sloboda vierovyznania pre každého, aby sám žil podla svojej.

 

.

 

 

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Finančná správa / FS / Kriminalisti /

Akcia Lotus: Finančná správa zaistila deväť áut, dom, chatu i štyri milióny eur

16.04.2024 10:41

Akcia bola zameraná na rizikových a nepoctivých daňovníkov, ktorí obchodovali s dovezenými motorovými vozidlami, tzv. autíčkarov.

Poprad / Tulipány /

Poprad zdobia tisícky tulipánov z Holandska, vykvitli o niekoľko týždňov skôr

16.04.2024 10:33

Len na hlavnom kruhovom objazde v centre vlani v septembri vysadili viac ako 21-tisíc cibuliek. Ďalšie tisícky pribudli na ostatných priestranstvách.

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536581x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie