Založ si blog

Ani som nevedela, že na to máme

V minulých dňoch prebehla na Slovensku diskusia o tom, či si možme dovoliť určiť vek odchodu do dôchodku. Určite možme, lebo keď máme na pomoc cudzincom, určite máme aj na pomoc vlastným občanom! Predsa sa nedá povedať, že cudzincom sme povinní zabezpečiť dôstojný život, ale vlastným občanom už nie.

 

V Česku prebehla diskusia v ktorej sa riešili aj také problémy, aký dôchodok určiť dôchodcom, ktorí neodpracovali potrebný počet rokov, len povedzme 28 rokov, ako tam mali príklady a tí dôchodci nedostávajú žiadny dôchodok. Tento problém už v  Európe odpadne, lebo EU sa rozhodla zabezpečovať dôchodky aj cudzincom z Afriky a od tých sa predsa odpracované roky nebudú vyžadovať.

 

V apríli 2018 bola odsúhlasená Rezolúcia Európskeho parlamentu a politická deklarácia, ktoré sa zaoberajú pomocou cudzincom z Afriky. Po konferencii, kde je na deklarácii podpis aj slovenského ministra, našich občanov o svojej dobročinnosti neinformovali. Účastníci konferencie za zhodli na tom, že prijímanie cudzincov z Afriky bude pre Európu znamenať ekonomický rast a rozvoj, keďže s ich zamestnávaním nie je problém a týmto pomôžeme ženám, ktorých je z nich polovica, teda presne 48%. Ak sa vám to nezdá, tak ste len zle videli a máte si pozrieť fotky, na ktorých sú ženy a nie muži.

 

Vlastne je to skvelá správa, že EU sa rozhodla pomáhať žiť dôstojný život všetkým ľudom aj z Afriky, pretože to je zárukou, že ju odteraz budú zaujímať aj občania EU. Nebude totiž možné, aby cudzinci dostávali inú a väčšiu pomoc v núdzi, než iní občania. To vám opäť vysvetlia slniečkári, že také niečo nie je možné, lebo všetci ľudia tu budú rovnoprávni a nemôže sa stať, aby niekto, kto nepracuje, dostával väčšie finančné dávky, než pracujúci ľudia. Vôbec  sa nemusíte obávať o dôchodky, ktoré budú pre všetkých, keďže už vôbec nebude rozhodujúce, koľko rokov kto v Európe odpracoval. Kto v starobe nebude vládať, dostane rovnakú pomoc v núdzi akokeby bol z Afriky.

V podstate je to veľmi ľudský socializmus, lebo Európa ako veľmi bohatý svetadiel už na to má, aby pomáhala všetkým chudobným a nielen z celého sveta, ale konečne aj vlastným chudobným z Európy. Pri toľkých chudobných sa proste zvezu aj naši chudobní a bezdomovci v Európe.

 

Za toto všetko môžte vďačiť poslancom Smeru a to konkrétne Borisovi Zalovi, Monike Smolkovej, Vladimírovi Maňkovi a Monike Beňovej, ktorí to za vás odhlasovali (ani Beňová nebola proti, ona len mlčala). „Líder“ opozície, Sulík, taký dobročinný nie je (hlasoval proti) a preto voľte Smer, ktorý vám vek do dôchodku nielen zníži, ale takto aj zabezpečí.

 

 

Ako dôkaz, že ľudia stále budú v poskytnutej pomoci rovnoprávni, pridávam časť svojho rozhovoru so slniečkárkou a liberálkou z minulého roku, ktorá o tom všetkým robí osvetu:

 

JA: Mam totiz konkretne otazky, ako by sa to malo zrealizovat.

slnieckarka: Čo ako by sa malo zrealizovať?

JA: Napriklad, ake by mali mat socialne davky, keby sa nezamestnali? Lebo z nasich by neprezili.

slnieckarka: Prečo by sa nemali zamestnať?

JA: Aj nasi ludia sa niekedy nezamestnaju, teda neda sa to vylucit.

slnieckarka: Automobilky už teraz zháňajú ľudí na Ukrajine a Balkáne, lebo Slováci sa im nehlásia. Myslím si, že prácu by si našli.

JA: Ale s tym sa musi pocitat tiez a ake by vtedy mali davky?

slnieckarka: Samozrejme nie všetci, ale normálne v škále nezamestnanosti slovenskej. Také ako Slováci.

JA: Cize take iste?

slnieckarka: Pomoc v hmotnej núdzi.

JA: Ta je len 64 eur na osobu.

slnieckarka: Samozrejme, však zákon platí pre všetkých rovnako. A prečo Vás zaujíma koľko by dostali peňazí?

JA: Myslite si, ze by to EU tolerovala, aby zostali na takej davke?

slnieckarka: EÚ s tým nemá nič spoločné.

JA: Lebo je to prakticka otazka. EU by to urcite zaujimalo, ci u nas neziju v biede a z toho sa neda vyzit.

slnieckarka: Zaujímavé, že Vás zrovna zaujíma koľko by dostali peňazí. Bojíte sa, že by mali viac ako Vy?

JA: A vy ste nad tym nerozmyslali, z coho by zili?

slnieckarka: Asi tak ako nerozmýšľam nad tým z čoho žije môj sused. To predsa nie je moja vec.

JA: Ale to je celkom prakticka otazka.

slnieckarka: Nemá to so mnou nič spoločné. Mne je jedno koľko budú mať peňazí. Hlavne nech sú v bezpečí. Bojíte sa, že budú mať viac ako Vy?

JA: Lenze to by museli mat viac, aby mohli prezit. Ja som zamestnana, mna sa to netyka osobne. Musel by vzniknut podvojny socialny system.

slnieckarka: Nie

JA: Nemohli by mat rovnake davky.

slnieckarka: To je proti princípim rovnosti. Je to diskriminácia a to nie je povolené. Prečo tak strašne chcete počuť, že by dostávali viac ako Slováci? Je to blbosť. Systém je len jeden.

JA: Takze ste presvedcena, ze museli by mat rovnake. Vylucujete, ze by EU nariadila pre migrantov ine davky v nudzi. 

slnieckarka: My sa nerozprávame o migrantoch. Ľudia, kt utekajú pred vojnou majú status UTEČENCOV.

JA: To tiez by ich museli triedit na utecencov a ekonomickych migrantov. 

slnieckarka: Keby ste poznali azylový zákon, tak viete, že ekokomický migrant nemá nárok na azyl.

JA: Ale nevedia ich mnohych vyhostit.

slnieckarka: Odkiaľ máte túto informáciu?

JA: Vy si myslite, ze vsetkych, ktori su len ekonomicki, vedia vyhostit?

slnieckarka: Dajte mi zdroj Vašich informácií. A sorry, zajtra musím do práce. Nemám už viac času na Vás.

 

Tá slniečkárka povedala, že iné dávky v núdzi by znamenali diskrimináciu a to nie je povolené, čiže by sa to nemohlo stať! Rovnako povedala, že iný sociálny systém pre utečencov nemôže existovať, lebo to je blbosť! A taktiež povedala, že keby som poznala zákony, tak viem, že ekonomický migrant nemôže mať nárok na azyl a takiež nie je pravda, že by nejakých ekonomických nevedeli vyhostiť!

 

A už sa nám to zmenilo. Právo na azyl budú mať aj ekonomickí migranti!

Čo je vlastne pravdou z toho, čo nám tvrdili slniečkári a liberálkovia, okrem toho, že v chemických útokoch nikdy nezavádzali a nikdy nekonšpirovali? Skoro celkom nič! Jedinú vec, ktorú tvrdili rovnako aj teraz je, že polovica z tých migrantov sú ženy. Len to jediné zo svojich tvrdení nezmenili a stále je to pravdou a máme na to aj hodnoverný zdroj, ktorými nie sú ojedinelé fotky a videá, ale štatistika!

 

Alternatívne médiá, keď tvrdili, že budú mať iné dávky v núdzi, tak zavádzali. Keď tvrdili, že ekonomickí migranti sa nebudú dať vyhostiť, tak zavádzali. Keď tvrdili, že drvivá väčšina z nich je mužov, tak zavádzali. A preto chcú zakázať alternatívne médiá, lebo na rozdiel od liberálkov a slniečkárov nám klamali a len zavádzali nás.

No keby mali rovnaký meter pre všetkých a na všetkých, museli by pre doterajšie zavádzanie zakázať aj noviny liberálkov. Lenže, keď niečo nevedia liberálkovia dopredu a informujú o tom celkom mylne a zavadzajúco, u seba to už nevolajú konšpirácia alebo mylné informácie, len tak, že to nemohli vedieť dopredu a preto majú na mylné informácie a zavádzanie právo! Ich ospravedlňuje to, že si mysleli, že ich konšpirácie budú raz pravdivé, čiže neklamali, keď čakali, že raz budú pravdivé!

No alternatívne médiá nečakali, že raz budú pravdivé, oni vedome manipulovali ľudí a dobre vedeli, že nič z toho, čo tvrdili, nebude pravdou a keď to náhodou pravdou je, tak to nečakali. Musíte porozumieť veľmi precíznej logike liberálkov, lebo inak vedia vysvetliť všetko.

 

 

.

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541400x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie