Založ si blog

Pán Blaha, ja vás zbožňujem!

V čom sa Blaha líši od informačnej vojny?

Ja vám poviem, okrem toho, že je zo Smeru, v ničom.

Počúvam rôzne alternatívne médiá a teda viem porovnať, ktorí ľudia majú podobné názory. Pán Blaha zo Smeru má vcelku rovnaké názory na všetko, ako majú aj alternatívne médiá, okrem jednej jedinej témy a to že pán poslanec Blaha nekritizuje Smer, čo alternatívne médiá už robia. Logické, na vlastnú stranu si nebude nadávať a kritizovať ju. Tak v tomto a len v tomto sa od alternatívnych médií líši. Inak má s alternatívnou scénou rovnaké názory.

Podobne je to aj s Chmelárom, ktorý včera o názoroch Blahu napísal:

„Nemám rád expresívne výrazy Ľuboša Blahu na adresu opozičných politikov, vyslovene mi ten tón prekáža, ale musím povedať, že jeho včerajší opis našej mediálnej scény bol mimoriadne presný.“

Tiež si myslím, že by sa s ním nezhodol len na hodnotení Smeru. Inak všetci – Chmelár, Blaha, alternatívne médiá, Keller, Sulík… majú rovnaké názory na rôzne politické udalosti alebo slobodu slova.

Preto naozaj neviem, ČO je na alternatívnych médiách podľa kohokoľvek nebezpečné, že by sa to malo tajiť, cenzúrovať alebo zakazovať, keď sa to isté dozviete od všetkých hore vymenovaných, že vám stačí počúvať ktoréhokoľvek z nich.

Vôbec nemusíte počúvať ani Informačnú vojnu, ani Slobodný vysielač, ani Zem a vek, celkom stačí, keď si vypočujete poslanca Blahu, Chmelára, Kellera (v EU – názory Parlamentné listy) alebo aj Sulíka.

Rovnaké názory majú na situácie s Ruskom, EU, zvrchovanosť alebo slobodu slova. Od všetkých sa dozviete to isté!

A teraz tá otázka. Prečo nielen propagandisti ale aj Pravda zakazuje odkazy na Slobodný vysielač alebo Informačnú vojnu alebo Komentáre od Poláčka a akékoľvek alternatívne médiá, keď to isté hlásajú aj Chmelár, Blaha a Sulík?

No, povedzte mi, v čom má Chmelár odlisný názor na situáciu v RTVS, než má Informačná vojna? Veď majú ten istý názor!

A povedzte mi, v čom má Blaha odlišný názor na situáciu v RTVS, než má Informačná vojna? Veď majú len ten istý názor!

Všetci kompletne hovoria len to isté!!!

Teda logicky z toho vyplýva, že keď alternatívne médiá sú kvôli tomu neželané, tak rovnako neželané je, aby mal tieto názory aj Blaha alebo Chmelár. Ale oni ich môžu povedať aj v televízii. A prečo? Lebo nie sú z alternatívnych médií?

Rovnako by logicky potom malo byť zakázané odkazovať na televízne relácie s Blahom alebo Chmelárom, aj so Sulíkom, lebo tvrdia to isté, čo alternatívne médiá (okrem kritiky vlastnej strany).

A presne preto aj rada počúvam alternatívne médiá, lebo v nich hovoria tie isté názory, čo aj títo páni opakujú a potvrdzujú a všetci sa na tom zhodnú.

Alebo je to tak, že Blahu zakázať nemôžu?

Chmelára by zakázať mohli, lebo ešte nie je poslanec. Veď jeho FB stránka je čisté alternatívne médium.

A Sulíka práve preto propagandisti neznášajú, lebo aj on predstavuje názory alternatívnych médií, napríklad, že žiadne dôkazy nevidel a nemusíme ani písať k čomu.

Je to tak, že Sulíka zakázať novinári už nemôžu?

Vraj Pravdu kúpili tí istí majitelia, ako Parlamentní listy. Taktiež sa tam môžte dočítať len to isté. To množstvo rôznych názorov hovorí zakaždým len to isté. A keď to vyjde na Parlamentných listoch, tak si to prečítať môžte a keď to isté hovoria iné médiá, tak inde je to už neželané? Môžte predsa čítať alebo počúvať ktorékoľvek z nich a všade sa dočítate len to isté!

Preto absolútne nerozumiem, čo tu má byť zakázané, keď na iných miestach, pri iných ľuďoch to zakázané nie je. Keď to nie je zakázané u Blahu, ani u Sulíka, ani u Chmelára, ako to isté môže byť zakázané, keď len to isté hovoria iní?

Dokonca by som povedala, že napríklad Murín je ešte radikálnejší, než aj alternatívne médiá. A jeho teraz zamestnajú v RTVS. Povedzte mi tú logiku, prečo on zakázaný nie je? Veď nie je poslanec, že by ho v televízii povinne museli mať ako poslanca.

Nemá to logiku, hlavu ani pätu. Keby to malo logiku, tak je zakázaný aj Blaha, aj Chmelár, aj Sulík! A samozrejme aj dávať odkazy na ich názory. Lebo ich majú rovnaké, ako alternatívne médiá! Taktiež linkovať na politickú reláciu s Blahom alebo s Chmelárom.

Napísané po tom, čo mi vyradili článok pre odkaz na Slobodný vysielač, kde Ľubo Huďo hovorí k RTVS rovnaké názory ako má aj Chmelár alebo Blaha. Blaha ich môže mať aj v televízii, Chmelár ich môže mať, ale keď má rovnaké aj Ľubo Huďo, to už je pochybné.

No ak sú pochybné u Ľuba Huďa, potom sú to pochybné názory aj u Chmelára a aj u poslanca Blahu a Pravda tým zastáva názor, že v RTVS je normalizácia a čistky.

Možno Pravda nemá odvahu poukázať na to, že aj poslanec Blaha má spoločensky nevhodné názory a odkazovať naňho, nedajbože ho sledovať v televízii, by malo byť tiež zakázané! Taktiež linkovať na politickú reláciu s Blahom alebo s Chmelárom, by malo byť zakázané, lebo sa tiež dozviete to isté.

Znovu opakujem, pán Blaha akokeby bol sám osobne z alternatívnych médií. Nijako sa od nich nelíši (okrem názorov na Smer).

 

Včera Ľuboš Blaha napísal na FB:

„V TA3 sme dnes diskutovali o slobode médií, povedal som si svoj názor na slovenských neoliberálnych novinárov – servítku pred ústa som si nedával Dostávam obrovské množstvo pozitívnych reakcií, veľmi pekne ďakujem! Akurát jedného aktivistu OĽaNO som zjavne nepotešil, pred TA3 zorganizoval demonštráciu o počte jeden a držiac nejaký transparent po mne kričal, že som k…. a ch… a tak. Ja len, že tej nenávisti by už hádam aj stačilo – tu by najradšej ľavičiarov zatvárali, brali im slobodu prejavu a všetkých obviňovali z kolaborácie s cudzou mocnosťou a nadávali im… Stačilo! Ideme do boja! Budeme sa brániť! Krásnu nedeľu, priatelia, konečne mám víkend aj ja.“

Povedala by som, že to napísal agresívnejšie, než sa vyjadroval Ľubo Huďo. Ten by si veru nedovolil ani povedať, že stačilo, ideme do boja, budeme sa brániť!

Ale jeho vám linkovať môžem, pretože je poslanec a novinári ho povinne musia strpieť, lebo sa nevolá, že je z alternatívnych médií, hoci má oveľa väčšiu moc ovplyvňovať občanov ako len Ľubo Huďo.

Pán Blaha, ja vás zbožňujem! A viete prečo? Lebo vás už môžem a je to dovolené! Milujem vo vás všetkých tých, čo nemôžu mať názory ako vy a pretože vás citovať kdekoľvek môžem.

Vďaka, že ste a že aspoň vo vás sú živí! Nezostáva mi nič iné, len sa stať vašou obdivovateľkou, keďže vy na to povolený ste a nie je to spoločensky nevhodné.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541155x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie