Založ si blog

Rozhovor inteligenta s trollom

Po vzore Bencika vam chcem ukazat typickych predstavitelov Matovicovej strany. Presne ako on, som si na to pohladala ich najslusnejsieho predstavitela z vysokych diskuterskych kruhov na SME, aby ste mali predstavu, kto voli OLaNO, aki slusni ludia su to a ostatnym inteligentnym ludom to tam vobec nevadilo!

 

 

inteligent: „pocuvaj k * kot.

10 rocna vlada smeru sposobila rozklad a kolaps krajiny.

Okrem toho, sam Narcos Fizzo osobne, spolu s Narcosom Kalim, sposobili medzinarodny skandal, ked predseda vlady jednej akoze modernej EU krajiny zdielal milenku s narco-mafianom.
Vies k * kot? Takze ten milion za letenky, to je h * vno proti tomu co tu sposobil Narcos Smer.“

 

x

„Matovic nepotrebuje trolla. Za Matovica hovoria vysledky. Nepoznam v politike nikoho za koho hovoria vysledky tak ako za Matovica. Takisto nepoznam v politike nikoho tak odvazneho ako je Matovic. A odvahy v tychto dnoch treba vela. Gaulider, Kuciak s priatelkou, dalsi zmiznuti novinari…

A kludne budem za Matovica trollovat. Z takychto k * kotov ako si ty som znechuteny. Myslis si aky si ohromne chytry ale si len blby k * kot. Hlupak. Nic viac.“

 

x

 

troll: „Počuj ty jasnovidec 🙂 Ty máš rád demokraciu že ak sa nemýlim , určite si jej velký zástanca. Tak mi povedz prečo nemôže mať človek iný názor. To je typické na vás aj s Nicholsonovou a daňovým podvodníkom Matovičom že ste mimoriadne agresívny. Toto nám má vladnut? Táto zberba na čele? A ešte niečo. Ak by tu zas chcel pindať niekto niečo o platenom trollovi či jak to tu volate. Tak za svoje názory niesom platený.

 

inteligent:  „zas tam mas gramaticku chybu ty ret ard.

Zopakujem ti to znova:

chcel by som Matovica za ministra vnutra. Bude potrebovat 10 rokov aby spravil aky-taky poriadok v tomto bolsevickom chlieve.

Takze, ked si nieco v robote ukradol, priprav sa, Matovic to vypatra, a p ojdes do basy ty ha j zel !!!

 

x

„este poznamka k demokracii.

Uprimne? Jednu vec by som na demokracii zmenil.

Kazdy by mal mat pocet hlasov podla dosiahnuteho vzdelania.

Aby taki nevzdelani reta rdi ako si ty nerozhodovali o mojej buducnosti…“

 

x

„* oprava, dufam ze Matovic bude minister vnutra“

 

x

 

troll:  „Ako Soros ovplyvnoval volby:

 

 

iny inteligent:  „asi si

pripadáš dôležitý … takto prekuknúť svetové dianie

A na Slovensku máme takých niekoľko stovák – kam sa hrabú Američania alebo Rus. U nás sa politologickí f´gńiovia len tak potulujú po mestách a dedinách.“

 

========

 

Ako vidite, aj z kratkej ukazky ste sa dozvedeli, ze volici tej intelektualnej opozicie by vytvorili kastovny system do volieb ako Kotleba (skutocne si zelaju, aby o politike rozhodovala len uzka intelektualna elita), pre tych inteligentnych a slusnejsich viac hlasov, co by sa lahko dalo merat (trestnym stihanim inych nazorov, nez ma ta uzka intelektualna elita). A na argumenty odpovedaju tym, ze kto sleduje Primu, prekukol svetove dianie. 

Presne to ma od SME odstrasilo, ze tam maju tak inteligentnych diskuterov a novinarov, ze sa uz nielen neobtazuju argumentovat, ale s „k*kotmi sa ani nebavia“.

 

Ja ako mnohorocny bloger aj na SME, aj na Pravde, svedcim o tom, ze hoci je tu vela volicov LSNS, Smeru a SNS, nie je pravda, ze ich volici su v diskusiach agresivni alebo agresivnejsi. Mohla som tu kludne pisat, ze som volila SaS. Dokonca odporucat volit SaS a presviedcat ich na to, kritizovat LSNS a so ziadnymi nadavkami preto som sa tu nestretla, maximalne s mlcanim, s len tichym nesuhlasom. Ja svedcim o tom, ze kultura v diskusiach na Pravde je v tomto tolerantnejsia a ak sa tu ludia stretnu s ostrou kritikou alebo nadavkami, vzdy len vtedy, ked sami v svojich clankoch alebo komentaroch inych urazaju.

Naopak citatelia na opozicnych dennikoch, hoci sa medzi nimi castejsie vyskytuju ludia s vyssim vzdelanim, maju vacsi sklon uplne umlcat diskusnych oponentov zhadzovanim, ze jedine ich politicky nazor je spravny. Tu si ludia navzajom vyjadruju uznanie, ked im niekto s uplne inym nazorom napise ten nazor slusne.

Opat vam pripominam, ze vzdelanie vobec nic nevypoveda o agresivite ludi, o com svedci, ze domacich nasilnikov najdete aj medzi najinteligentnejsimi ludmi, aj ked ich nasilie je sofistikovanejsie. Prosim vas, uz si vsimnite, ze o ludskej otvorenosti voci inym nazorom nerozhoduje stupen vzdelania a nezarucuje ani ludsku moralku! Naopak, o co su ludia vzdelanejsi, o to smutnejsie je, ked svoje nazory inym vnucuju, su na svoje vzdelanie namysleni ako ini na majetok a ked sa voci inym spravaju neslusne alebo agresivne.

 

V detstve som mala problem spoluziakom dokazat, ze blcha vyskoci vyssie nez clovek. Jednoducho to bola pre nich hlupost, pretoze clovek je vyssi a cloveku staci len poskocit a ukazovali mi ako. Presne tak vidim inteligentov a dokazat to nemozem, lebo zjavne maju VS a x teorii naporudzi. Proste by taku relativitu nepripustili, hoci zazracne ju uz pri inkluzii v skolstve chapu alebo pri moslimoch (a tam uz je pre nich obohatenim). Tak sa pytam, naozaj?

 

.

 

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517904x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie