Založ si blog

Dediny na východe sú vraj strašnejšie, než bruselské predmestia, tvrdia slniečkári

Taktiež tvrdia, že Afričania nemajú odkiaľ vedieť, že na talianskych plážach sa už znásilňovať nesmie.

 

Vratim sa k vete najlepsieho europoslanca Kellera:

„Příští rok nebudu kandidovat v evropských volbách. Evropa se nevyvíjí dobrým směrem, nebyl jsem schopen to změnit,“

 

Povedzte mi, ktory politik to povedal takto cestne – Nebol som schopny to zmenit, s cim som do volieb siel a preto odchadzam. –

 

Ja som tiez do volieb, k volbam, koho budem volit, sla s tym, ze hlas dam strane, ktora to este podla mna moze zmenit a to SaS.

Bola to totiz jedina strana, ktora jasne mala vo volebnom programe svoj postoj k migracnej krize. Nie recicky, ako od Smeru, ktore potom otocili a este naopak schvalovali projekty na prijimanie migrantov, ale jasne napisane vo volebnom programe, co budu presadzovat, lebo len to je zarukou, ktorej sa este mozte dovolavat, ze to vobec vo volebnom programe bolo.

Ine strany o tom len zvanili a pre istotu si to do volebnych programov ani nedali, aby to mohli kedykolvek otocit alebo sa tomu potichu vyhli a nemuseli ani otacat.

Presne na toto ziskala SaS tolke % svojich volicov, ze Slovensko budu branit proti nanucovaniu migrantov od EU.

Dodnes su volici SaS, co SaS dali hlasy kvoli tomuto, klamani, ze SaS Slovensko v tejto veci nejako branila. Presvedcit o tom ich mali len Sulikove vypady na facebooku proti Ficovi, ze to je ta obrana, ale vobec nevedia, ze aj strana SaS vsetky prikazy z EU poslusne podpisovala.

Len navonok sa tvarili, ze s niecim nesuhlasia, nieco aj vybojuju, s niecim aj nebudu suhlasit, suhlasili doradu so vsetkym tam, kde sa to podpisovalo a kde sa este mohli ozyvat a nesuhlasit a zvolavat parlament, ze s tym nesuhlasia. 

Nezmenili celkom nic, s cim oblbovali volicov a zvlast Sulik. Celkom naopak, prispeli k poslusnemu vzdavaniu sa Slovenska vsetkym prikazom z EU.

Dnes sa, ako ich volic, mozem len hanbit, ze som svojim hlasom a dalsimi, ktore som im zohnala, prispela k zradzaniu Slovenska.

 

Vobec ma, ako ich volica, nezaujima, co mienia robit so skolstvom, zdravotnictvom atd, ked hlavnu vec, pre ktoru ich mnozstvo ludi volilo, zradili. Vyvoj v zapadnych krajinach Europy, kde prestavaju platit zakladne ludske prava, povazujem za tak nebezpecny, ze toto malo byt prioritou vsetkych politickych stran – ako Slovensko pred tym ochranit.

 

Vazim si ako najlepsieho europoslanca Kellera, pretoze povedal – Nedokazal som to zmenit, tak odchadzam a uz kandidovat nebudem.

A vy ste tam este naco, ked ste robili opak? A podvodne prave na toto volicov ziskali?

 

Da sa povedat, ze komplet skoro vsetky strany ziskali volicov podvodne na to, ze budu Slovensko v case migracnej krizy chranit. Niektorych volicov oklamali volebnym programom, niektorych len recnenim, ale komplet ho doteraz len zradzali. Zvolili a zaplatili sme si ich len na to, aby mohli vyhlasovat, ze sme s tym vsetkym – ich zvolenim, SUHLASILI.

 

Teraz sa mozme stazovat len na lamparen, ze nesuhlasili a vsetko sa dialo len s nasim oklamanim a podvodne ziskanymi volebnymi hlasmi.

 

Teraz, ked uz tolki obcania este viac neveria uz ziadnym politikom, je nacase vyhlasit nas za sprosty plebs a zrusit volby?

 

Jasne, ze naoko ich nezrusite, na to postaci cenzura s ktorou budete vsetci podvodne zvoleni suhlasit.

 

ESTE STALE mozte byt proti tej cenzure, ktora zastavi vsetky slobodne informacie o tom, ako sme klamani. No nikde nevidim tlacovky o tom najpodstatnejsom. Nikde nevidim, ze by sa kvoli tomu zvolaval parlament. Dokonca je to smiesna myslienka, ze by sa niekto z vas opovazil byt proti cenzure a politickej korektnosti. Vsetci viete, ze to by bola vasa politicka smrt. 

Vsetci viete, ze musite posluchat, nie volicov, ale EU, hoci volici s tym nesuhlasia.

 

Dnes politici vobec nezastupuju volicov, sluzia len na ovladanie volicov ako drabi, k comu im pomaha cenzura a rozne divadla pre volicov.

 

Ked sa komunisti ospravedlnovali, ze v ramci kolektivnej viny, ja som niekomu a niecomu aj pomahal, aj tak pomahali tvorit tu kolektivnu vinu, ktoru zivili, vraj aby nebolo horsie. No celkom iste raz v dejinach Europy bude vacsou hanbou patrit k dnesnym politikom, co boli sucastou znicenia zakladnych ludskych prav v Europe, nez patrit u nas do KSC v casoch socializmu, kedy rovnopravnost zien este existovala.

 

Po vas este bude existovat? Ked uz teraz suhlasite s bagatelizovanim nasilia na zenach a s cenzurovanim nasilia na zenach?

Po vas este bude existovat?

Ako dlho?

 

Ked v Afrike upalili homosexuala, kricali ste. Ked v Amerike neupiekli homosexualom svadobnu tortu, kricali ste. Ked v Europe sa deje mrzacenie zenskych organov, ked sa obcania EU! dovolavaju sarie, je cas bit na poplach. Je to moralna povinnost vsetkych ludi a nie hanebne mlcat. Alebo naco ste nam kedy hovorili o nacizme?

Nie, medzi zltou hviezdou a inou zjavnou degredaciou zien nie je rozdiel aj ked si ju Zid alebo zena da dobrovolne.

 

Je to vasa moralna povinnost, nie hanebne mlcat. Strach vtedy podla vas ludi ospravedlnoval?

Niekto veril, ze tak je to spravne, dnes tiez rovnako ludia veria, ze tak je to spravne a uz nic zle sa nemoze udiat, lebo predsa by sa nemohlo…

 

So ziadnou degradaciou nikoho nemate suhlasit. Staci sa toho drzat a neublizi sa ani Zidom, ani moslimom, ani homosexualom, ani zenam. Celkom staci chapat ludsku rovnopravnost, ze nedegradovat celkom nikoho a trvat na tom.

Chapeme to, ked z toho zeny uz vylucime? (v mene cohokolvek?)

No asi nie, nechapete! Takze snazte sa pochopit (hlavne propagandisti), co je to ludska rovnopravnost, ked ste sa doteraz nou ohanali.

 

A potom sa pozrite na toho cloveka a ked ma byt nejako oznaceny alebo ma mat ine ludske prava, tak je obetou snahy o ludsku nerovnopravnost, ktora zacina oznacenim a konci vrazdami! Kazda taka snaha, o ludsku nerovnopravnost, vzdy konci vrazdami a zabijanim menejcennych.

 

Hrozia moslimom v Europe ine ludske prava, nez ma vacsina obyvatelov Europy?

Ano, zenam moslimkam!

 

===============

 

Tento tyzden bolo v Taliansku zavrazdene a vypitvane do dvoch vriec 18 rocne dievca. Kedze pachatelom je drogovy dealer s prepadnutym povolenim k pobytu, zaujimalo by ma, ci mozu rodicia zavrazdeneho dievcata zalovat stat, ze si neplni ulohu ochrany svojich obyvatelov a nechava v svojom state zlocincov bez povolenia pobytu. Alebo obyvatelia v Taliansku uz neplatia dane aj za svoju ochranu?

 

Rozřezaná dívka v Itálii. Mnoho organu chybí, odříznuty prsa i Venušin pahorek.

Pokud by naopak výsledky testů měla potvrdit úmrtí v důsledku předávkování, mohl by Innocent a jeho případní spolupachatelé dokonce získat jako trest domácí vězení.

Jen tak pro doplnění … Innocent opravdu není žádné neviňátko.Přesně před rokem byl Innocent Oseghale zatčen v centru města, za bílého dne, protože prodával marijuanu nezletilému.. Magistrát ho okamžitě propustil a poté, o pět měsíců později, odsoudil ke 4 měsícům odnětí svobody (trest byl odložen).“

Zdroj z Talianska: https://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=648022

 

Viete, keby to bola dzungla, tak sa obyvatelia podla toho zariadia a vyrobia si zbrane na svoju ochranu a davaju si pozor. No v civilizovanej spolocnosti preberal tuto ulohu stat, co si obyvatelia platili. A kedze ju prebral stat, tak zakazal obcanom branit sa a spoliehat len na ochranu statom.

Preco si potom tento stat neplni svoju ulohu a nezaujima sa o to, aby zlocinci bez povolenia k pobytu, boli vyhosteni?

A ked si uz neplni svoju ulohu, je to aj zalovatelne? Ktore profesie si musia plnit svoju ulohu, ked za nu beru plat a ktore profesie uz nemusia?

 

Domnievam sa, ze v kazdom state, ktory sa meni na bezpravnu dzunglu, zacinaju sa zakonite menit sposoby obrany v tom state. Potom uz ludia prestavaju spoliehat na stat a beru spravodlivost do svojich ruk a to tak zivelne, kedze su nahnevani, ze ziadna ochrana nefunguje, ze sa z nich stavaju samozvani sudcovia aj kati.

Nemal by niekto v takej krajine, ktora sa stava bezpravna, niest zodpovednost a byt stihany za to, ze si tam zlocinci aj bez povolenia pobytu mozu pobehovat? Potom taka krajina nebude mat na svedomi len obete tych nelegalnych zlocincov, ale aj zivelnu ochranu obyvatelov, ked sa ludia budu v takto bezpravnej krajine z pomsty navzajom vrazdit.

 

Ten, kto je za to zodpovedny, je rovnako zodpovedny za zivoty ludi, ktorych z pomsty za toto dievca postrielali. V civilizovanej krajine, kde ludia veria, ze ochrana a bezpecnost v ich krajine funguje, sa toto nestava a len ojedinele.

 

Preto su zodpovedni aj vsetci slnieckari, ktori dva roky tvrdili a doteraz tvrdia, ze nebude ziadny problem vyhostovat cudzincov, co nedostanu azyl. A teraz to vidite, nedokazu vyhostit ani len zlocincov. Pomahali ste klamat ludi a teraz vidite dosledky. Tymto mate na svedomi aj tych postrielanych migrantov, co je uplne jedno, ze prezili, lebo nabuduce nemusia.

 

Nepaci sa mi, ze nas informovali o postrielanych ludoch len preto, ze to boli ludia z Afriky a o tom vypitvanom dievcati uz neinformovali, pretoze nebola z Afriky. O nej by povedali, ze viac ludi sa utopi vo vani, tak preco by o tom mali informovat?

Ked sa raz neinformuje o pachateloch zlocinov, akej rasy boli, nezelam si, aby som o tom bola informovana pri obetiach. 

A ked sa raz neinformuje o zlocinoch a zatajuju sa, dodrzte to pri vsetkych obetiach rovnako.

 

===================

 

Co ale robia nasi slnieckari. Dalej vypisuju taketo blbosti, lebo su za to plateni:

Čo je strašnejšie ako bruselské predmestia? Dediny na východe

https://komentare.sme.sk/c/20754656/co-je-strasnejsie-ako-bruselske-predmestia-dediny-na-vychode.html

 

alebo

 

Odkiaľ má vedieť nejaký Afričan, že znásilňovať ženy na talianskych plážach je zakázané? Možno že on o tom ani nevie, že sa to nesmie.“ (Hlavne spravy – video)

 

 

Ak je to hoax, uvedte zdroj, sucastou akej tragikomedie to bolo, kde si dovolili zo slnieckarov robit idiotov. 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541832x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie