Založ si blog

Najlepší europoslanec

Takto si predstavujem europoslanca, ako Kellera. Preto vam prinasam jeho DUEL s inym europoslancom – volicom Drahosa o volbach v Cesku, o strachu a populizme.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ten-vas-prezident-to-je-jako-co-zeman-je-v-eu-povazovan-za-neco-nepochopitelneho-duel-europoslancu-z-bruselu-42193

 

Uz nabuduce nechce kandidovat:

„Příští rok nebudu kandidovat v evropských volbách. Evropa se nevyvíjí dobrým směrem, nebyl jsem schopen to změnit,“ dodává Keller.“

 

Ale europoslanec – volič Drahoša kandidovat bude a to s volebnym heslom:

„Dost lží, dost nenávisti a násilí!“ – Pre mna klamal tento! A tento je skor predstavitelom tej nenavisti a nasilia v style zlodej krici chytte zlodeja! Viac EU, viac cenzury, este viac neslobody.

 

Vraj v Cesku rozhodol o vysledku volieb prezidenta STRACH, ktory najprv umelo vybudovali a potom rozhodol.

Co u vas rozhodne, ked si zoberiete rano so sebou dazdnik? Strach pred dazdom?

Ja by som to strachom nenazvala, ked sa domnievam, ze bude prsat alebo pocula som spravy, ktore ohlasuju, ze bude prsat.

Tiez si myslim, ze o volbach v Cesku rozhodla hlavne migracna kriza v Europe a nepovazujem ziadne spravy, ani z mainstreamu, ze bude slnecno, dazdnik nepotrebujeme.

Strach z toho nemam, lebo verim, ze ja dozijem zivot v krajine, kde sa nebudem musiet ako zena bat, len zeny po mne to uz nezaziju, ze by sa bat nemuseli o svoje zakladne ludske prava. Z toho mi vyplyva moja moralna povinnost na to upozornovat, presne ako ked homosexuali citia povinnost pochodovat na Pridoch a upozornovat na to, ze ich ludske prava su ohrozene.Ked to mozu robit homosexuali, hoci im napriklad nie su v Europe mrzacene pohlavne organy a nikto ich v Europe nevyhlasuje za ludsky menejcennych, napriklad aby nemohli rovnako svedcit na sudoch, nevidim dovod, preco by zeny nemohli upozornovat na to, ze zeny a ich ludske prava su ohrozene niekolkonasobne viac!

 

Vraj je to POPULIZMUS, ked politici hovoria to, co chcu ludia pocut a maju im hovorit nieco ine, nez chcu pocut. No chcela by som vidiet toho politika, ktoreho by ludia volili preto, ze im hovori to, s cim zasadne nesuhlasia. Nikdy nebudem volit politika, ktory hovori to, s cim zasadne nesuhlasim. 

Vlastne populista je podla politikov clovek, ktory hovori nazory s ktorymi suhlasite. Aby ste sa to dozvedeli, ci s tym suhlasite, na to su predvolebne diskusie. A ked skoncia, nemate volit tych s ktorymi suhlasite, ale mate volit tych s ktorymi nesuhlasite – tam sme dosli s tym „populizmom“ a len preto, ze ostatni jeho rivali vzdy kricia, ze klame.

 

Je mozne, ze klame, lebo vacsina politikov klame, ale len preto nikdy nebudem volit politikov s ktorymi ani nesuhlasim. Ci si mam povedat, ze tiez klamu a potom ma milo prekvapia niecim celkom inym, nez hovorili? A to uz bude na mile prekvapenie menej zlych zasahov EU a menej cenzury?

Len viac, len viac!

 

Populizmus je, aj ked sa vam to nezda, velmi dobra vec aj keby rovno slo o klamstva. A to preto, ze klamarom politikom najlepsie ukazuje, proti comu sa ludia budu BURIT, ked to nezoberu do uvahy!

 

Cez populizmus sa Smer aj ine strany dozvedeli, ze ked si z „populizmu“ – co volici chcu, nic nezoberu, tak skoncia ako Drahos a nebudu si uz zelat ziadne referenda a ani volby. Zostane im uz len tuzba po totalite „ich elit nad plebsom“.

 

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Ukrajinskí predstavitelia zatiaľ oficiálne nepriznali, že ich krajina dostala strely ATACMS dlhého doletu.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546524x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie