Založ si blog

Dobre, ale buď sa zabalíte tiež do vreca. . .

alebo si mozte pestovat ludsku nerovnopravnost pod mostom.

.

Ked je raz nejaky muz vychovany v tom, ze zeny s nim nie su rovnopravne ludske bytosti, nic ho v zivote neprevychova k tomu, aby vnimal zeny ako rovnopravne bytosti.

Nehovorim, ze sa take vynimky nemozu stat, ako sa stavaju vynimky, ze niekto ma vynimocny hudobny sluch alebo je rovno genialny.

 

Muzi, co prisli do Europy s vychovou, ze zeny nie su rovnopravne ludske bytosti, su uz v dospelosti neprevychovatelni k niecomu inemu. Mozte na nich vytvarat tlak, mozte im robit tisicoraku osvetu, ako by mali v zenach vidiet rovnopravne ludske bytosti, vidiet ich v zenach nebudu a maximalne to bude len kulturny nanos, ktory okamzite zmizne pocas ich zivotnych kriz. Staci, aby taki muzi zazili:

– neuplatnenie v praci, kariere, ktoru chceli

– strata zamestnania

– frustracia z nedostatku niecoho

– zavaznejsia choroba

– strata blizkeho cloveka, rodica, partnera, dietata

a ten kulturny nanos len spolocenskeho tlaku na urcity model zmizne

 

Multikulturalizmus by bol v Europe mozny, keby bol ujednoteny na spolocnom zaklade ludskej rovnopravnosti ako zakladnej podmienke.

Pokial tato zakladna podmienka nie je splnena, nema na akom zaklade existovat.

 

A kedze tento zaklad neexistuje ako podmienka, prichadzaju do Europy ludia, ktori ludsku rovnopravnost neuznavaju, ani s nou nesuhlasia.

To, co nerespektuju voci vlastnym matkam, ani zenam, ani dceram, len rovnako budu nerespektovat a neuznavat ludsku rovnopravnost ani voci inym ludskym bytostiam.

 

Len sa budu mnozit utoky voci zenam, Zidom, homosexualom, inak veriacim, ako sa to stalo aj v novom pripade, ked migrant zabil 15 rocne dievca.

Kedze sa to na SME nedocitate, mozem citovat len z alternativnych sprav:

 

„Podle svědků došlo k roztržce v místní prodejně drogerie ve chvíli, kdy si Mia koupila líčidla, rtěnku a nějaký make-up. Abduláh, který byl na nákupu s Miou, to pochopil jako signál toho, že Mia se chce malovat a líčit, aby se zalíbila jiným chlapcům. Po ostré roztržce a hádce vytáhl Abdul nůž a celkem 27 bodnými a řeznými údery do krku a břicha na Miu zaútočil. Vedoucí prodejny okamžitě zavolal policii a záchranku. Mia ještě zvládla převoz do nemocnice, ale tam zhruba po hodině podlehla následkům útoku.

Starosta Kandelu Volker Poss z SPD totiž vycítil v roce 2015 politickou příležitost a rozjel ve městě speciální inkluzivní a integrační program pro migranty. Město vyčlenilo rozlehlý dům s garáží a se zahradou pro skupinu místních migrantů, kteří v rámci tohoto programu jsou v denním styku s místními Němci, především německou mládeží, která migrantům v domě pomáhá s učením se německého jazyka. Starosta  v roce 2015 uspořádal v domě velkou seznamovací p&aacut e;rty, na které se nezletilé německé dívky seznamovaly s Afghánci, s Nigerijci, se Syřany a dalšími mladými migranty.

Dívka se s útočníkem osobně znala, protože ho učila německy v rámci multikulturního poznávacího programu, který v roce 2015 ve městě zavedl místní starosta za SPD Volker Poss. Mia Valentin byla v roce 2015 jednou z dívek, která se zúčastnila seznamovacího programu s arabskými migranty, kteří v té době právě přišli do města v rámci přerozdělování stovek tisíc migra ntů, kteří v roce 2015 přišli do Německa.

Město vyčlenilo na multikulturní poznávací program velkou nemovitost na okraji města rozlehlý byt s plošnou výměrou více než 190 metrů čtverečních a s vlastní garáží a zahradou. V tomto multikulturním domě společně žili a dosud žijí migranti spolu s Němci, ovšem podle informací v objektu přespávají i nezletilé Němky a žijí s migranty v neoficiálních svazcích. Nezletilá Mia Valentin podle informací žila v domě právě s Abdulem a ten to měl pochopit tak, že Mia se stala jeho ženou skrze “vydržení”. V arabském světě lze ženu podle Šaríe vydržet a získat na ní majetkový nárok. Obvykle k tomu stačí poskytnutí přístřeší nebo 3 jídel po 3 dny a 3 noci.“

 

Z tohto, co o tom pisu alternativne media a co sa na mnohych miestach v Europe deje, mozme vidiet, ze aj neplnolete deti su ohrozovane klamstvami, ze muzi, co neuznavaju ludsku rovnopravnost, im nemozu ublizit.

V alternativnych mediach vcera rozoberali, ze preco sa propagandisti ziskavaju prave na vysokych skolach a prave vysoke skoly byvaju liahnami propagandistov.

Domnievam sa, ze je to tak preto, lebo na vysokych skolach sa zgrupuju mladi ludia, ktori su este napriek vzdelaniu pre svoj vek a neskusenost naivni.

Mozme to vidiet hlavne na prikladoch uplne mladuckych dievcat, ktore si este vobec neuvedomuju, ze z muzov, ktori boli vychovani v ludskej nerovnopravnosti, sa najskor stanu nasilnici. 

Nehovorilo sa stale a cele roky, ze zeny by sa mali naucit rozpoznavat priznaky nasilia a vyhnut sa takym muzom?

A nie je takym hrozivym priznakom, ked muz nepovazuje zenu ani za rovnopravnu ludsku bytost?

 

Doteraz sme tu teda mali mnohorocnu osvetu, ako take priznaky nasilia rozoznavat. Asi teda tazko by oklamali propagandou, ako to nie je pravda, ked ich vidite, starsich pracujucich ludi. Prave preto sa propagandisti orientuju na mladych neskusenych muzov a mladucke dievcata, ktore take priznaky nasilia este rozpoznavat nevedia.

 

Na ich svedomi su potom tieto mlade zmarene zivoty zabitych alebo znasilnenych dievcat. Miesto toho, aby sme ich chranili este ako deti a pokracovali v osvete, ako rozpoznavat nasilie, nechavame zlocinnych politikov prizivovat sa na ich neskusenosti a naivite.

Tomu starostovi sa to oplatilo. Nebola to jeho dcera a on si na nejakom „multikulturnom“ projekte zarobil a urobil karieru v novej ideologii. A cudzie zivoty mu mozu byt ukradnute.

 

Nikdy nebudem suhlasit, aby nasa krajina prijimala ludi, ktori neuznavaju ludsku rovnopravnost. Je to jeden z najvarovnejsich priznakov, ze dany clovek velmi lahko moze byt nasilnik. 

Zakladnou podmienkou jedineho mozneho multikulturalizmu je uznanie ludskej rovnopravnosti.

Pokial nejaka ludska bytost toto neuznava, je potencialnym nasilnikom, ktory v mene ludskej nerovnopravnosti a nadradenosti dokaze aj vrazdit kohokolvek, koho nepovazuje za rovnopravneho. 

 

Mne by sa nemohlo stat, aby som ako stat prijala do svojho domu cloveka, co neuznava ludsku rovnopravnost. Prislo mi to na um, ked robili v Cesku ten experiment s utecencami, ci im pomozu ludia, co ich stretnu na ulici a ci ich napriklad aj neubytuju u seba.

Ten experiment potvrdil, ze vacsina ludi by im pomohla, aj ked netusili, ze boli snimani skrytou kamerou.

Vtedy mi prislo na um, ze u mna by bola podmienka, ze ten muz (lebo to bol parik utecencov) musi v tej zene vidiet rovnopravnu ludsku bytost.

Pomohla som uz inym (mala som uz u seba vyse 9 bezdomovcov, lebo len devat az tri mesiace – vsetko matky s detmi v nudzi), preco by som nepomohla aj ludom z inej krajiny?

Keby to bola prostovlasa zena, kludne. Pokial by som videla, ze ju ten muz tak vnima ako rovnopravnu ludsku bytost, su to dvaja normalni ludia, ktorym by som bola ochotna aj pomoct. Ale keby sla vo vreci ako nejaka degradovana ludska bytost na nieco menej, nez je on, tak ja nemam zaujem take nasilie podporovat. Taktiez by som neubytovala dvojicu, keby ten muz zenu mlatil a potom sa chcu u mna ubytovat. No ta zena sla v satke, aby jej muza neurazalo, ze jeho majetku vidno vlasy.

 

Takze by som povedala – Dobre, ale bud sa zabalite tiez do vreca, pripadne do satky, aby ma neurazalo, ze neuznavate ludsku rovnopravnost zien, lebo aj ja som zena. Alebo snad neocakavate pomoc od niekoho, v kom vidite niekoho menejcenneho. Potom sa o pomoc obratte na plnohodnotne ludske bytosti.

Verte tomu, ze nasilnik by s tym nesuhlasil aj keby mal spat pod mostom. Radsej by si pod mostom myslel, ze je tej zene ludsky nadradeny. Takze pod mostom nech si ludsku nerovnopravnost pestuju mimo mna.

A presne tak sa podla mna mala zachovat aj Europa, ak naozaj jej zalezi na zakladnych ludskych pravach – Pomozeme vam, ale u nas platia zakladne ludska prava ludskej rovnopravnosti. Ak s nimi nesuhlasite, potom vam aj domaca ludska nerovnopravnost, ktora vzdy vedie len k vrazdeniu inych, vyhovuje. Aku pomoc von z nej hladate, ked s tym suhlasite a este ani teraz, ked vas v mene toho prenasleduju, to vyhlasujete za spravne? Vsak sa potom zmierte s tym, ze aj vy ste doma menej od inych a v mene toho vas aj zabiju. Chcete uz teda tu ludsku rovnopravnost, aj respektovat, alebo nechcete?

Nikto predsa nemoze chciet nieco, co sucasne sam odmieta. Je to ako poziadavka – Ber ma ako rovnopravneho, ale ja teba brat nebudem.

 

Lenze, u nas v Europe ludia rozmyslaju tak – A kolko mi za to zaplatia? Muzi, co si zeny vedu ako psov na voditku. Hadam, aj keby sla v putach a dobre zaplati… ubytoval by som aj otrokara v kupeloch.

Takze takto nasu ludsku rovnopravnost zradzaju, co zarobim hoci aj na ludskej nerovnopravnosti???

 

Ked sa nepodarilo v samotnej Europe po tolkych desatrociach vychovat europskych muzov, co by si cenili ludsku rovnopravnost ako hodnotu a branili ju, co my chceme od migrantov?

Ved sa k tomu nepodarilo vychovat ani len nasich politikov, nieto este migrantov! Mohli mat aj skoly, aj vzdelanie, aj vychovu, aj kulturu a nic!  Nic im tato hodnota nevravi ani po desatrociach.

 

Okrem politikov tu mame aj beznych muzov. Ano, ocakavam od nich, ze budu branit ludsku rovnopravnost zien, pretoze ich matky su zenami a ich dcery su tiez zenami, pretoze aj ja by som rovnopravnost svojho otca alebo syna a vsetkych muzov aspon slovne branila. Ked je to nejakemu muzovi jedno, vzdy si pomyslim, ze je to latentny nasilnik tiez, ktory s tym vlastne suhlasi a nasilie mu nevadi a preto to mame aj v Europe v nasich muzoch a presne preto to umoznili.

 

Ked je to jedno zene, pokial nema 15-nast, myslim si, su sprostejsie nez tie zeny v satkach, ktore ospravedlnuje to, ze su obetami az tak, ze im je aj ludska rovnopravnost ukradnuta. Ako napriklad tieto dve:

Keď moslimky nevedia, prečo nosia šatku

Žena má právo na všetky svoje orgány – to už v západnej Európe nevedia

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541417x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie