Založ si blog

Zaiste tu tým bude pre vás viac miesta, nie názorov

vevera:

 

No tak si uz neprecitas odo mna nic, lebo ja to prepisovat nemam cas (ked som davala clanky kazdy druhy den) a radsej ho vzdy venujem vyhladavaniu informacii.

Mozem sa s nimi uz len nepodelit a nesirit ich.

 

Ja tu nie som nikoho zamestnanec, aby ma tu este ludia sikanovali, ze ako si to praju citat, ze nemam pouzivat taky zdroj pricasto, toho necitovat, lebo je tlsty alebo toho neuznavaju, co pisem stale len o politike a ked o inom, ze preco si myslim, ze rozumiem vsetkym temam alebo nebodaj ma este budu chciet prefackat, lebo nepisem podla ich predstav.

Ja som to robila zadarmo a zadarmo tu davala informacie, ktore mna stoja vela casu, ked ich vyhladavam. Vsak si ich hladajte sami, ja prispiet k osvete o zatajovanych informaciach nijako prispiet nemusim. Ak mate na to cas, potom si ich aj upravujte podla svojich predstav a uvidite, kolko to zozerie casu len ich ponachadzat z mnozstva clankov a mnohohodinovych diskusii k tomu, co su kazdy den.

 

Nepoviem, keby na mna utocili len opozicnici, ale pre obycajnu zavist, ze tych clankoch som mala viac alebo niekomu vadilo, ze co mam co rozumiet domacemu nasiliu, co mam co pisat o porodoch, na mna utocili aj ludia a blogeri, co vraj im ide o to iste v politike. Naozaj? A nielen o seba a len vlastnu prezentaciu?

Kolkokrat som ja inych blogerov podrzala a mna nemal kto. Tak si to robte miestne hviezdy, ktore ste tu boli skor alebo ste starsie, samy. Vy ma tu nebudete vychovavat, ze tomuto este rozumiet mozes a tomuto uz nie, lebo to je moc a zmesti sa do koze, lebo inak je ta potrebne prefackat a vzapati pisat clanky o ludskosti.

Robte si to teda sami v svojich povinnych hraniciach, comu este moze nejaky bloger rozumiet a comu uz nie.

 

Adresujem to tebe, lebo si bola poslednou kvapkou, preco uz pomahat nebudem, lebo takto som to brala ja, ze pomaham a nielen v diskusiach.

Mne na tebe vadilo, ze potom, co si zjavne mohla vidiet, kolko utokov sa na mna zosypalo, ze to su moje zvrhle chutky, ze ja obhajujem Katalancov, co som sa dozadovala len pravdivych informacii, tak napises, ze ano ma pravdu bloger, co ma evidentne nechcel prefackat len za diakritiku.

Kedze mne taki citatelia vadia tiez, nemam zaujem pre takych pisat.

Zbohom, ten cas venujem radsej tym, od ktorych sa ja dozviem viac. Delit sa o to nemusim a ani pomahat ziadnym snaham. Teraz si o nich myslim, ze je to viac boj len o vlastnu sebaprezentaciu a nie ze by im islo o nejake spolocne ciele, pri ktorych by si ludia mali pomahat. Takato nejaka sutaz mna nezaujima.

Prenechavam vam molo, mozte si nerusene pisat. Zaiste tu tym bude pre vas viac miesta, nie nazorov.

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

trump, súd

Do procesu s Trumpom v kauze platieb pornoherečke vybrali šesť porotcov

16.04.2024 23:08

Celkovo by mohol výber poroty trvať týždeň. Desiatky potenciálnych porotcov totiž vyjadrili pochybnosti ohľadom svojej schopnosti zachovať si v procese nestrannosť.

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5537268x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie