Založ si blog

Dôkazy, že opozícia nič nerobí a je tiež servilná!

„Ziadajte a pytajte sa svojich poslancov: A co si ty urobil pre slovensky vybor na europske zalezitosti? Podpredsedom vyboru je dnes kandidat na zupana v banskobystrickom kraji za stranu SaS, ktora hovori o tom, ako strasne bojuje proti imigracii. Ale tento clovek vlastne odsuhlasil vsetko a oni odsuhlasili vsetko! Mate tam vyvesenych 79 uzneseni z tohoto volebneho obdobia, to znamena po volbach 2016 teraz je tam 79 uzneseni vyvesenych a pozrite si zapisnice k schodzam, konci to 29. schodzou, teraz bude 30. a 31. 30. bude v utorok a 31. bude v stredu. A pozrite si, ci niekto protestoval, ci si vobec niekto otvoril usta na tom vybore! A zrazu zistite, ze tie vase ikony, ktorym tak strasne lajkujete ich uziapane a primitivne videa, ci vobec nieco urobili pre to. Neurobili absolutne nic!

79 uzneseni s vacsinou vysledkov, ze sa hraju, ze nieco robia pre Slovensko a nerobia absolutne nic! Je to skutocne tristne a zase ja to porovnavam s tym ceskym parlamentom, velakrat tam skutocne su posuvane tieto veci do parlamentu a ziadaju rozpravu, aby bolo parlamentne plenum, kde poslanci v plene sa budu o tom rozpravat, pretoze to je z hladiska toho vyboru tak zavazna vec, povedzme poskodzuje zaujmy Ceskej republiky. Tam preberu uznesenia, napriklad teraz posledna je o tom, ze socialna oblast ma zostat vysadou Ceskej republiky a tak zavazuju vladu, aby bola obozretna a opatrna pri pilieri socialnych prav. To je rozhodnutie ceske, zavazuju vladu, ze ma nejakym sposobom pracovat! Toto vlastne ukazuje, ze preco je Cesko momentalne na takej pozicii, ako momentalne je, to znamena, ze sa stavia proti Bruselu a ze je priradovane k V4, cize uz len k V3. Nie kvoli tomu, ze samotna vlada by to tak hrozne chcela, ale nemoze, pretoze ma uznesenia, ktore ju nepustia a TO JE TA POLITICKA PRACA!

A nie hluposti, ako ked Krajniak bojuje, ze niekto niekomu trci zo zadku. Ved ked 79 uzneseni europskeho vyboru vsetko len schvaluju, tak aj oni trcia len… To je taka akoze politika – No, pobavili sme sa, ale v principe to stoji za…“

(kratene zdroj Pampusik)

Zapisnice vyborov pre europske zalezitosti mozte kontrolovat tuto, ci si niekto vobec otvoril usta v rozprave alebo s niecim aj nesuhlasil. Kolki len hlasovali za, ci bol aj niekto proti:

http://www.nrsr.sk/dl/Browser/Committee?committeeExternalId=148

Tak isto si mozte skontrolovat, ktore strany sa k tomu mohli vyjadrit a odhlasovat to, ci sa na tie vybory vobec dostavili – prezencna listina v linku hore:

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=vybory/vybor&ID=148

Ukazka napriklad 29.schodze:

„Je správne, že bolo otvorené internetové fórum Európskej únie, kde je vytvorený priestor pre boj proti radikálnym názorom, a extrémistickým prejavom na internete. Z hľadiska vonkajšej bezpečnosti sa pozícia SR odráža od toho, že chce patriť k „jadru EÚ“. 

Pokiaľ ide o tému migrácia, jedná sa opäť o problematickú záležitosť. K 30. máju 2017 sa centrálnou stredomorskou trasou preplavilo viac ako 60 tisíc ľudí, čo je o 26% viac ako vlani. SR si uvedomuje vážnosť situácie na centrálnej stredomorskej trase a potrebu jej riešenia. Líbya je v dezolátnom stave a nachádza sa tam obrovská koncentrácia migrantov, pričom počet bude narastať. Európska pohraničná a pobrežná stráž sa preto musí naďalej  zdokonaľovať.

Spravodajkyňa, poslankyňa K. Cséfalvayová, predniesla návrh uznesenia.

Do rozpravy sa neprihlásil nikto. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hlasovanie o návrhu uznesenia: 11/0/0 (za/proti/zdržal sa) “   KAZDY BOL ZA! Tak najdete aj pri inych schodzach vyborov pre europske zalezitosti. Kazdy, kto tam vobec prisiel, bol ZA, neprispel do rozpravy a so vsetkym suhlasil. Len same SUHLASIME, SUHLASIME, SUHLASIME!

Kazdy ZA, nikto nebol proti.

A ked vybor pre europske zalezitosti skonci, poslanci sa rozidu do svojich stran a opozicni ZACNU tocit videa, vypisovat na facebook alebo zvolavat tlacovky, ze tym inym – koalicnym politikom trcia z bruselskeho zadku len topanky! A pritom, kde sa mali ozvat, kde sa mohli a mali niecoho dozadovat, kde na to bolo urcene miesto a cas, tam bud neprisli, neozvali sa, nemali nic do rozpravy, nemali vlastne navrhy, vlastne riesenia, pripomienky s cim nesuhlasia, poziadavky, co by sa teda malo prerokovat aj v parlamente, nielen na vyboroch a co by tak obcania mali vediet alebo tiez odsuhlasit!

Ale to nie, ved ich politicka praca je tam, kde treba, nerobit nic a potom tocit videa a rozculovat sa, ze oni s tym nesuhlasia alebo VRAJ NESUHLASILI!

Ako s tym nesuhlasila SME rodina, ktorej Kollar potom toci videa, ked jeho poslanci na poslednej schodzi takeho vyboru ani neboli?! Ani sa tam len nedostavili a ani si len neplnili pracovne povinnosti, aby tam aspon prisli! Ale VRAJ nesuhlasia a chudacikovia nemohli nic! Lebo asi Fico im zakazal ozvat sa a niecoho sa dozadovat!

Ako s tym nesuhlasila SaS, ked jej podpredseda toho vyboru suhlasil vzdy so vsetkym?!

Preco sa JEHO Sulik nespytal – A ty preco so vsetkym suhlasis ako Fico?! A tebe preco trcia z bruselskeho zadku len topanky?!

Nie, Sulik sa tiez ponahlal tocit videa, ako chudacikovia celkom nic nemozu akokeby sme ani nemali vybor pre europske zalezitosti, kde mohli a mali pochybne rozhodnutia tohto vyboru pripomienkovat a ZIADAT o tom rozpravu v parlamente, ked teda podla neho ide o zavazne veci?

Su potom pre nich NAOZAJ zavazne?

Preco Sulik klame obcanov, ze opozicia je nacisto nemohucna a nemoze a nemohla nic robit, len pasivne sledovat rozhodnutie Fica? Je to pravda?!

Miesto toho sa tam VSETCI a ZAKAZDYM na vsetkom zhodli a nemali ani co pripomienkovat a riesit, nebolo vraj o com. Svorne si odhlasovali aj ze chcu patrit k jadru!

Svorne sa vsetci zhodli, ze sa jedna o „problematicku zalezitost“. To je ake riesenie???

A potom sa vsetci spolocne zhodli, ze „a potrebu jej riesenia“. Toho, ktore nebolo a ziadne, okrem so vsetkym suhlasime???

A napokon svorne vsetci spolu dospeli k takemu genialnemu vysledku, ze citujem zo zapisnice: „a preto sa musi nadalej zdokonalovat“. (pohranicna a pobrezna straz)

Oni uz nemaju na com!

Bum, schvalene! Vsetkymi! A divadlo, ze niekto s niecim nesuhlasil a niekomu odniekial trcali topanky… tak len vsetkym, aj tym chudacikom oklamanym, co potom tocia videa a vypisuju na facebook vcetne Sulika. Alebo snad Sulika oklamali jeho vlastni poslanci a maju uz iny volebny program ako on?

To je vsetko divadlo opozicie pre sprostych, ze opozicia s niecim nesuhlasila a vobec nieco robila!!!

Maju teraz iny, velkolepy program, hajit, ze v pomere 40x mensi zlodej je 40x mensi a preto by si mu mal verit 40x viac, nez 40x vacsiemu! Lebo bol by tam 40x spolahlivejsi, nez 40x nespolahlivejsi!

Iste si aj partnerov tak vybrali, ze su 40x menej neverni, nez 40x viac neverni. Ved v podstate, kto vam zahol len povedzme trikrat, je spolahlivejsi, nez ten, kto vam zahol este 40x krat viac! Vidite, aka je relativna aj spolahliva vernost. Oproti promiskuite je bezny nevernik vlastne verny!

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518077x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie