Založ si blog

Hoaxy a klamstvá súkromného mainstreamu

Su mi odporni vsetci ideologicki propagandisti, ktori sa denne arogantne vysmievaju z alternativnych sprav, ze siria hoaxy a spravy bez dokazov a len na zaklade nejakych jednotlivych svedectiev a pritom podporuju ideologicky propagandisticke spravy sukromnych akoze mainstreamovych dennikov, ktore si siria svoju sukromnu ideologicku propagandu platenu zo zahranicia.

Vysmievaju sa z hoaxov a pritom sami podporuju sirenie len hoaxov a konspiracii na ospravedlnovanie cinnosti teroristov, ktorym sa uz roky dodavaju zbrane na ich cinnost a rozvracanie moslimskych statov a zenu aj nas do novych vojnovych konfliktov ako im sukromne vyhovuje. 

V aprili si kludne napisu obrovsky titulok – Jednoznacne to bol Sarin alebo jemu nieco podobne.

Ked ti poviem, ze si mal v polievke jednoznacne mrkvu alebo mrkve nieco podobne, tak si mal v polievke jednoznacne mrkvu?

V kazdom pripade som na vlastne oci videla video, kde mrtvoly povstavali a spolu sa fotili s televiznym stabom!

Preco tie videa zmizli?

Najprv na nich lezia mrtvoly a komentar k tomu – Este chvilu, aby to dobre vyzeralo.- Najprv som sa zdesila, ze kto moze mat k tomu taky surovy komentar, ale o chvilu sa tie mrtvoly prebrali a ako po dobrej praci pokracovalo vsetko ako vo filmovom stabe s hercami.

Budu musiet sakra cenzurovat internet, aby sa ziadne pravdive spravy nesirili a sukromne media, co sa volaju mainstream, si sukromne mohli vypisovat, co chcu a podla svojej sukromnej lubovole nas klamat ako chcu. 

„Ustanovenie komisie OSN na vysetrovanie medzinarodnych zlocinov v Syrii a v tomto regione, kde sa predpoklada uz dopredu, ze tie medzinarodne zlociny pacha Syria, Iran, Rusko a ze treba ich vysetrit. A znova dalsi kamienok do tohto pribehu OSN vydala spravu o tom, ze za chemickym utokom, ktory na jar bol pripisany mediami hned v prvych minutach, potom co miestni teroristi vyhlasili, ze doslo k chemickemu utoku, bol pripisany Rusku, bol pripisany Syrii. Ta sprava, ja som si ju cital, nie je tam jediny dokaz. Su tam len odvolavky na svedectva miestnych aktivistov takz. obeti, ale nie je tam jediny odber, vzorky z miesta cinu. Ta oblast bola pod kontrolou teroristov, ktori do oblasti nikdy nepustaju ludi, ktori by mohli priniest svetlo do tohto a zapad sa bez akychkolvek pochybnosti spolieha na tieto takz. svedectva a spolieha sa na kamerove zaznamy Bielych prilieb. Len treba pripomenut, co su Biele prilby zac. Je to organizacia, ktora bola zalozena na propagandisticke zdovodnovanie, ze preco vlastne ti teroristi musia byt podporovani a to znamena, ze mali obrovske mnozstvo financnych prostriedkov zo zapadu. Boli zalozeni koniec koncov britskymi tajnymi sluzbami a ich cinnost spocivala prave v tom propagandistickom odovodneni, preco sme na strane teroristov, preco vlastne ich podporujeme, preco je to akoze spravne. Je tiez znamy pripad, ked Biele prilby sa podpisali pod vyhrazky, ze otravia vodu pre Damask a cele okolie, to znamena aglomeracie, ktora ma niekolko milionov ludi a toto je jednoznacne vojnovy cin. Tiez treba pripomenut, ze Biele prilby si zmenili v poslednej dobe logo…zacali pouzivat take, ktore lepsie ladi s vlajkami Islamskeho statu.

Na tychto zakladoch sa vlastne zdovodnilo, preco vlastne to bolo, ze preco vlastne toto bol chemicky utok, ktory zorganizovala alebo spravila syrska armada. To znamena, ze na zaklade svedectiev ludi, ktori su obvinovani zo spoluprace s teroristami a z propagandy terorizmu a ktori dokonca v uplynulych dnoch vysli najavo aj videa, ze ako pripravuju trebars deti, ze ako sa maju spravat, ked sa filmuje a filmuju nasledky, ze ako maju robit tkzv. mrtve tela. Aj tieto veci vysli na javo. Toto vsetko organizuju Biele prilby, takymto sposobom robili. Takze mame tu medzinarodnu situacie, kde jednak krajiny stracaju tu iniciativu, jednak sa zacali vytahovat taketo vselijake obvinenia, ze tu su vojnove zlociny. Uz sme teda „prisli“ na to, kto vlastne spachal tie chcemicke utoky. My sme hned vlastne potom, co prislo k tym chcemickym utokom, sa dost divili, ze ako je vobec mozne, ze po chemickom utoku, ktori aktivisti, media a vsetci pripisali tomu plynu Sarin. Je to nervovoparalyticky plyn, ktory sa siri vlastne do tela vsetkymi cestami vratane pokozky a expozicia povedzme obeti, ked sa niekto dotkne obeti, ktore boli otravene Sarinom, holymi rukami je smrtelna. To znamena, ze ked niekto s nimi manipuluje, snazi sa im akoze pomoct, tak v podstate je tiez napadnuty a napriek tomu ti „zachranari“ vsetci prezili. A je to zdokumentovane, to znamena, ze neboli to ziadne celotelove chemicke obleky, ako sme zvyknuti z chemickych vojsk, akym sposobom oni pracuju, pretoze takto to treba robit, lebo len vtedy je ten clovek v akom takom bezpeci. A my sme proste tam videli ludi, ktori v obycajnych teniskach s holymi rukami pomahali ludom o ktorych tvrdia tito aktivisti, ze boli zasiahnuti nervovoparalytickou latkou. Pre odbornikov je to samozrejme smiesne! Doslova smiesne. Ale pre verejnost a nase mainstreamove media, tak tieto bohuzial su schopne zverejnovat bez akehokolvek zavahania. Je to nebezpecna situacia skutocne, lebo sme v stadiu, ked v severnom mori, na Ukrajine, v Kazachstane a ruske sily vyhlasili bojovu pohotovost, vsetci su v bojovej pohotovosti. To znamena, ze vsetci su pripraveni na napadnutie, dokonca dnes uz aj cina vyhlasila bojovu pohotovost a urobila…“

SME 19.4:

„Pri nedávnom útoku v Sýrii, pri ktorom zahynulo najmenej 90 ľudí bol jednoznačne použitý sarín alebo jemu podobná chemicka látka.“

SME 6.9:

„Vyšetrovacia komisia pre Sýriu zriadená OSN má presvedčivé dôkazy, že útok sarínom, ku ktorému došlo v apríli v sýrskom meste Chán Šajchún, uskutočnilo lietadlo sýrskych vzdušných síl ruskej výroby.“

Komentare ludi, pokial ich za to nedali do basy, ze povinne nenapomahaju vojnovemu stvacstvu:

„precitaj si to sam

v originale: 

Pekne. Dakujem. Akurat tam nic nove nepisu, ani ziadne dokazy tam niesu …

Takze ked OSN vyda taku spravu len na zaklade ze maju dokazy ze tam bolo vo vzduchu lietadlo, tak to nie je nic ine, iba mlatenie uz vymlatenej slamy.

má snáď osn dokumentáciu, či už písomnú alebo obrazovú, že bola od lietadla naložená chemická bomba a či bola z toho lietadla hodená v ten deň a na tom mieste? ak nie, tak aké nezvratné dôkazy to sú? tvrdenie sohr? biele prilby? tak ako?

Ten report je na internete. Ziadne presvedcive dokazy tam nie su, takze neviem o akom usvedceni je rec.

Žiaden presvedčivý fakt nikto nepredložil, mojko. OSN nám oznámila len to, čo každý kto sa o dnešnú Sýriu zaujíma, vedel už v deň útoku a čo sýrska armáda a ani rusi nepopierali. Konkrétne informáciu, že v tom čase bombardovali danú oblasť lietadlá sýrskej armády. To je celé šokujúce odhalenie OSN, ktoré nedokazuje nič.

Hlavným znakom fake news je to, že chýba odkaz na originálny zdroj a neuvádzajú sa konkrétne podrobnosti, ktoré by sa dali overiť. Tento článok je klasickým príkladom fake news.

Tolko lzi, kolko nam uz naservirovali sluzi len jednemu cielu – absolutne oblbnutie naroda.

nikto

zo zdravym rozumom tomuto neveri!!!! SME sirite HOAXY!!!

Pohľad za oponu, ako CIA financuje propagandu:

http://www.independent.co.uk/n…

Nemám ilúzie o tom, že ohľadne Sýrie nefinancovali žiadnu propagandu, realita skôr také, že produkujú fake news ako na bežiacom páse.

OSN ako nástroj politického tlaku, mediálnej lži, propagandy a manipulácie. V roku 2017, nič prekvapivé.

SME buď doplňte správu o usvedčujúce dôkazy , ktoré dokazujú priamu vinu sýrskych vládnych vojsk, alebo správu zverejnite pod titulkom „OSN možno vie ako to bolo so sarinom“, alebo správu zverejnite v rubrike – HOAX.“

SME 7.9:

Majú dosť dôkazov

Vyšetrovacia komisia pre Sýriu zriadená OSN má podľa zverejnených údajov dostatočné dôkazy o tom, že útok sarinom, ku ktorému došlo 4. apríla v meste Chán Šajchún na území sýrskej provincie Idlib, uskutočnilo lietadlo ruskej výroby patriace sýrskym vzdušným silám. Zasiahnutých bolo mnoho ľudí, pričom zhruba 90 z nich neprežilo.

Podľa Ulianova autori predmetnej správy neboli priamo na mieste udalosti a odvolali sa iba na výpovede svedkov. „Pravdepodobnosť, že tento incident mohol byť zinscenovaný, čomu mnohé nasvedčuje, úplne odignorovali,“ prevzala DPA z agentúry Interfax jeho vyjadrenie.“

Komentare ludi, pokial ich za to nedali do basy, ze povinne nenapomahaju vojnovemu stvacstvu:

„hehehe,

kazdy, kto si tu spravu precita, dojde k rovnakemu zaveru – a preto na nu ziadne media vratane SMEtiarov neodkazuju, aby ju pre istotu nikto necital:

Nie su tam totiz ziadne usvedcujuce dokazy, ako pisu SMEtiari.

Komisia dospela k svojmu zaveru, ako sa pise v sprave, na zaklade rozhovorov so svedkami, vratane Bielych prilieb, satelitnych snimkov a videi a fotiek“

treba narovinu povedat

zuri tu vojna, informacna vojna. Alternative Facts, Fake News, a pod. Dovolim si tvrdit ze pokial bude SME len preberat agenturne spravy a nebude mat svojho vojnoveho spravodajcu v terene, tak sa na doveryhodnost nespoliehajme.

Tak to je prevratný objav.
Odteraz sa môžete obeti zasiahnutých sarinom dotýkať holými rukami, vôbec sa vám nič nestane. – pod fotkou, ako ich osetruju holymi rukami.

celkom slusny vykon zachranarov, nato ze sarin je dost perzistentny a vydrzi hodiny „na mieste“…. no co uz, bud su chlapci nesmrtelni, alebo nas zase niekto tradicne klame..“

.

Ste taki isti, ako ti, co nas po celom svete hnali do vojnoveho konfliktu v Irakuco len hladali ospravedlnenia na to, aby ludi k tomu zmanipulovali, preco to bolo potrebne. A potom sa hrate na moralistov, ktori lutuju nejake obete.

Nielen ze ich nelutujete, ale priamo napomahate, aby dalsi boli obetami vojensky stvacskej propagandy. Asi vas nezastavi nic, len vlastne vojny, ktorym napomahate. Pokial ich nedovleciete aj k nam, aby aj vas skosili.

Vacsina z vas su ateisti a vieru vam nenahradi v hlave slnieckarska fazulka, ze tiez nejake svedomie mate. 

V skutocnosti kricite len jedno – Nech zije vojna! Nech by ste si to nahradzali akymikolvek slovami, stale kricite len – Nech zije vojna!

To je podstata vasho posobenia a aktivit! Dohnat nas do dalsich vojen a hlavne ospravedlnovat to!

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541781x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie