Založ si blog

Dávať dokopy Smer a Tódovú, to vraj nemá chybu

Takto sa mi tu jeden volic, mozno Smeru smial, ze to je absurdne.  

Uz 1.marca som tu napisala:

Takze teraz maju v plane takto spojit sily:  SMER + Progresivne Slovensko + dalsi lokaji. Najprv viacfarebne, lebo SMER akoze servilny a slnieckarsky nie je, akoze teraz su este proti sebe a az do volieb akoze proti sebe a az po volbach vsetci spolu za odmenenu poslusnost.“

Nikto ste tomu neverili, ze Smer by sa mohol spojit s Progresivnym Slovenskom, co je cisty vyluh slnieckarov a propagandistov, ktorych podporuje najma Dennik N a SME, co je brloh vasich najvacsich nepriatelov, ako na nich vzdy nadavate a ako ste nadavali uz roky predtym, nez som sem vobec prisla. To tam, len tam boli zradcovia. To len tam boli propagandisti, co vam tu chcu urobit farebnu revoluciu. 

A naco by ju potrebovali? Naco by potrebovali robit revoluciu, ked Fico im vase hlasy pre ich ciele (aj volicov SNS) donesie ako na tacke?

No naco by ju potrebovali, ked vasi politici sa s nimi spoja?

1.marca ste tomu neverili. 24.augusta bolo este velmi smiesne, co by tak Fico mohol mat spolocne s Todovou!

Viete, ake ciele ma Todova? Alebo uz zrazu neviete, hoci ste tu na nu roky nadavali? Alebo uz ste zabudli aj na co v maji? Alebo uz aj vy mi poviete, ze tu predsa nikdy ziadna propaganda nebola, ked sa spajaju s vasou koaliciou?

Dennik N a SME podporuje najma Progresivne Slovensko! Tam maju vsetkych mladych propagandistov, ktorych tak mate radi. A ja uz sest mesiacov pisem a stale mi to neverite, ze Smer ma v plane spojit sa s Progresivnym Slovenskom a priamo s nimi, s tymi vasimi oblubenymi mladymi propagandistami!

Uz vo februari ste sa mohli na tom Denniku N docitat, ze:

“Druhá pozitívna vec, ktorú môže PS urobiť, je spojiť sa so Smerom, tak ako to minulý rok, spravili Most a Sieť…“

„Prípadná koalícia, v ktorej by bol Smer s PS, by bola dobré riešenie…“

Ak bude mať dobrý marketing, tak má šancu, dostať sa do parlamentu. Ak oslabí SaS a vytvorí vládu so Smerom, tak existencia tejto strany, bude mať zmysel.”

Dennik N ju charakterizuje takto: “Strana má byť ľavicovo-liberálna a slniečkárska.”

A mame ten napad kompletny (seba citujem, co som pisala uz v marci). Vyzeralo to tak, ze tito slnieckarski a servilni lokaji EU su taki extremisticki blazni, ze sa im nic nepodari. Samotnym nie, ale ked sa spoja so Smerom, tak kompletne tych servilnych lokajov EU uz bude vela. 

 Je august a uz to aj Dag Danis pise (ani jemu to neuverite?):

Smeru sa podarilo jediným gestom zariadiť štyri dôležité veci:

– vyradil z hry kandidáta Sulíkovej SaS (ešte pred začiatkom kampane)

– spojil sily s novým „progresívnym“ hráčom, za ktorým cítiť verejnú podporu

– ukázal, že v boji proti kotlebovcom je Smer cenná posila

– a navyše, SaS poslal do izolácie, ako toxickú stranu, ktorá robí „koalícii slušných“ problémy

Smer už zrazu – doslova za hodinu – nie je neprijateľná strana a „zlo“, ktorému hrozí izolácia. Naopak, pretlačil sa do „koalície slušných“. Stojí po boku Luntera ako úspešnej novej tváre. A do izolácie posiela hlavného rivala – Sulíka a SaS (ktorá pokračuje v boji a svojho kandidáta nestiahla).

Vtip je však v tom, že tento pilotný projekt zo župy chce Smer rozšíriť aj na väčší, celoslovenský formát. Tam je predsa kulisa nastavená podobne ako v Bystrici: extrémisti okolo Kotlebu, eurokritik Sulík (Matovič) a potom tí druhí, ktorých chce Fico na svojej strane. Vrátane „progresívnych“ projektov s novou stranou (ak by prekvapili a získali viac ako 5 percent). Aj im odkazuje, že Sulík je väčšie zlo ako Fico s Kaliňákom.

(z clanku Fico sa zacina hrat na Dzurindu)

Nie, vobec mi nevadi, ze Lunter vyradi s takou podporou Klusa, ktory sa chce len zviditelnit za stranicke peniaze a smeruje si to do vyssich struktur EU, k comu ma dobre ideologicke predpoklady ako kovany liberal propagandistami a slnieckarmi, lebo fuj takym vlezdoprdelnikom aj v SaS, nielen v Progresivnom Slovensku. Budeme tu mat asi same dostihove kone EU „do jadra v ktorom uz sme“.

Ale tu sa ukazuje ta spolupraca, o ktorej uz pise aj Danis, ze ako si vzajomne pomahaju (propagandisti so smerakmi a koaliciou), ako spolupracuju, kto je ich skutocna opozicia (SaS a nie pre Klusa, ale pre Sulika) a ze nejde len o zupne volby, ale celu politicku scenu, ako bude nastavena – Smer s Progresivnym Slovenskom. 

A Moniku Todovu by ste priradili kde? Ze k nim uz nepatri? Ze to len podporuje?

Ak teda prekvapia (Progresivne Slovensko), tak tychto praviciarov uz nezaujimaju ziadne zlodejiny Smeru, pre nich je uz vacsie zlo Sulik (co vam tiez pisem a to uz 8 mesiacov), ako nejaky Fico s Kalinakom, ked ich maju na svojej strane aj s volicmi (vami) ako na tacke!

Naco by im bola nejaka farebna revolucia? Ved uz vas maju a spolu s koaliciou a Smerom obhajujete aj ICH CIELE!

Aj nedavno ste tu dobre ze zivot nepolozili v jednej diskusii za Fica a Smer a vraj proti praviciarom!!! 

Ta vasa pravica uz davno spolupracuje s Ficom, aj Smerom, SNS poslucha a MOST sa tomu tesi. Taktiez sa takej vybornej spolupraci tesi Kiska, Dennik N s tou vasou Monikou Todovou a SME. Dala som malo prikladov? Alebo Luntera Smer nepodpori? Alebo Luntera nepodporuje Progresivne Slovensko? Alebo to este potrebujete vidiet aj po volbach, ze aj oni budu patrit do tejto koalicie? Ze maju nasliapnute presne do takej vydarenej so sorosovskymi cielmi? 

Podpora strany pre Jána Luntera pritom prekvapila najmä preto, že ten sa v kampani obklopil  ľudmi z prostredia dlhodobých kritikov vládnucej strany a sám sa napríklad zúčastnil Veľkého protikorupčného pochodu v Bratislave namiereného proti vládnym kauzám či ministrovi Robertovi Kaliňákovi.“

http://bbonline.sk/smer-sd-podpori-kandidaturu-jana-luntera-ten-zostal-prekvapeny/

Dobre, mozno su (teraz uz urcite) mizerne strany aj SaS, Sme rodina, LSNS len s politikou „Lebo Fico!“ Ale toto aspon neboli sorosovske strany! 

A ved si ich volte, ked chcete! Ale je to skutocne smiesne, ked ste ich tu ako propagandistov a slnieckarov kritizovali a vas hlas ide do ich kosa a pre ich ciele! Nie, SaS mala a ma iny volebny program a preto je ich nepriatelom c.1. Nejaky Klus alebo Poliacik na tom nic nezmeni. Benova je teraz so svojim slnieckarstvom skor doma tam, kde je! Ved jej strana a jej koalicia tu poschvalovala aj projekty na prijimanie migrantov.

Na dosledky viete, kde sa mate stazovat! Nie, ziadne obete. Naopak – branite ich zubami-nehtami!

Keby takto otocila SaS, na mieste sa ich zrieknem a urcite ich nebudem branit. Kritizujem ich tiez aj za to, ze nic nerobia.

Prosim, mozte mi gratulovat, ako sa vam to pacilo. Alebo len vtedy, ked kritizujem len jednu cast vasich zradcov? To by mi muselo viac zalezat na oblube a nie na pravde.  A bohuzial je to takto. Je to pravda, aj keby ste ma za to opluli:

Smer robi politiku, aku chce EU – co ste kritizovali na propagandistoch a slnieckaroch!

A nasim propagandistom a slnieckarom uz nezalezi na ziadnych kauzach inych sluhov!

Jednoducho – ked budes so mnou drzat, zabudnem ti, ze si zlodej, ked mozme byt aj spolu a vo vacsom!

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541473x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie