Založ si blog

Ako a kto roztáčal extrémizmus na Slovensku

Biele husi (slnieckari a propagandisti) by sa tiez mohli stazovat, co sa aj stazuju, ze co to robia alternativne media, najma ked poburuju ludi proti moslimom, nielen imigrantom.

Pritom biele husi zabudaju na to, ze tuto vojnu medii aj v tejto najzavaznejsej otazke sposobili sami a tym, ze tu sirili novu propagandu, ako to vobec nie je nebezpecne, ako to s islamom celkom nic nema a ako mame otvarat vsetky hranice.

To je zakonitost, ze ked vznikne jedna extremisticka propaganda – otvarat, prijimat, vitat, zakonite bude vyvazovana – zatvarat, neprijimat, nevitat, odmietat. To je zakonitost a nie fasizmus ludi. Ked mate streleneho jedneho partnera, druhy ho zacne zakonite vyvazovat nesuhlasom a opakom, ked nesuhlasi v hoccom s extremom.

Vsetci vieme, ze kto ma partnera so zdravym rozumom, nema k comu vyjadrovat ostry nesuhlas. Cize, kde je zlata stredna cesta, tak ospevovana za vsetkych cias, tam nevnikaju extremy a extremizmus! 

Keby nebolo bielych husi a tej novej propagandy, dnes by po Europe nesilneli hlasy presne opacne, lebo extremizmus sa len extremizmom vyvolava. 

A keby aj na Slovensku nebolo bielych husi a tejto novej propagandy v mainstreame vydatne, tak by LSNS nemala tolko volicov a buducich volicov.

V tom je absolutna sprostost slnieckarov a propagandistov, ze si az do dnesneho dna neuvedomuju, ze vznik LSNS a vraj „fasistickych volicov“ sposobili a vyvolali prave oni!!!

Prave oni zacali roztacat boj tychto extremov, pretoze extrem na jednom konci zakonite vyvolava opacny!

Pisali im to ludia na Denniku N, kde maju tieto biele husi hniezdo, dva roky, pokym ich vsetkych neumlcali vyhananim, cenzurovanim a zakazom diskusii. Niektorym husiam to uz dochadza, ze to fakt sposobuju prave ludia ako Havran, Smatana a dalsi tito extremisti na jednom konci, ktori rozduchavaju tymto v spolocnosti uplny opak toho, co chcu.

Mnozstvo diskuterov a nielen ja, im tam pisalo, ze ked chcete extremom zamedzit a naozaj tu na Slovensku nemat extremizmus, prestante so svojim extremizmom a nerozduchavajte opacny, lebo to bude mat fatalne nasledky! Vysvetlovali im tu zakonitost, ale vysvetlujte to extremistom, ked maju tiez svoj extrem, ktoreho sa drzia zubami-nehtami. Ved extremisti sa napokon vzajomne pritahuju, aby bojovali s tymi opacnymi.

Jedinou zlatou strednou cestou proti extremom je vyvarovat sa extremov na obidvoch koncoch a udrzat masy ludi aj na Slovensku v zdravom strede.

Napokon masa ludi a to aj na Slovensku sa vzdy pohybuje v zdravom strede, pretoze vacsina ludi nie su extremisti ale celkom bezni ludia, co maju ine starosti, nez rozni extremisti. Takze celkom staci tuto masu ludi len neburcovat do ziadneho extremu a neroztacat boje medzi roznymi skupinami extremistov.

Komu na tom zalezi, spacifikuje aj nacistov – ludi, ktori neuznavaju zakladne ludske prava a spacifikuje aj slnieckarov a propagandistov.

Ale naozaj na tom politikom a novinarom zalezi? Naozaj tu chcete mat mier a pokojne ulice alebo obciansku vojnu?

Ako sa rozostvavaju obyvatelia v akejkolvek krajine. Na to je celkom jednoduchy recept, nemusim byt ani Sorosom:

1. Najprv mame jednoliatu masu obcanov, z ktorych ideme krajat ako pri kuchynskom recepte.

2. Najpr vyvolame (odkrojime) prvu skupinu extremistov na lavom konci. Ta zacne vsetkym vnucovat svoju novu propagandu.

3. Tym sa na opacnom konci vyvola (odkroji) opacna skupina extremistov na pravom konci. Ta sa zacne ostro proti tomu branit.

4. Dame si pred seba stred, ktory je najdlhsi a najtucnejsi (najvacsia masa ludi). Kedze tohto je najviac, potrebujeme to spracovat.

Keby to zostalo v tomto stave, boj extremistov na koncoch s tym nic neurobi. Potrebujeme zlikvidovat stred. Nesmie byt ani najdlhsi, ani najtucnejsi, nesmie existovat!

5. To dosiahneme tak, ze vsetkych v strede (celu tu najvacsiu masu ludi) budeme nutit, aby si vybrali jeden z extremov ku ktoremu patria, aby tu zostali uz len dve skupiny, ktore budu proti sebe bojovat.

A presne toto robili hlavne prostrednictvom medii!

Strucna ukazka v kocke:

Kam patris?

Ak nie si slnieckar, si fasista!

Ak s touto propagandou nesuhlasis a s tymito myslienkami, si potom fasista a patris na opacny koniec!!! Nehraj sa, nepretvaruj sa, ze si v strede! Potom patris na opacnu stranu!

Presne takto ten stred krajali – Kam patris? Ku ktoremu koncu? Ukaz sa, kde patris! Neexistuje ziadny stred!

Presne takto roztacali dva extremy, aby tu vznikli len dve skupiny, ktore budu proti sebe bojovat, lebo predstavuju len dva extremy.

.

A potom sa ako debili pytaju, ze odkial sa na Slovensku vzali?

Vsak ich presne takto vyrobili a vyrabaju uz od roku 2015 s vydatnou pomocou slnieckarov a propagandistov.

Od roku 2015 neuznavaju ziadny nazorovy stred! Bud si jedno alebo opacne, nic medzi tym!

.

A teraz by chceli ten stred? Ten zdravy stred, ktory likvidovali? 

Chceli ho naozaj?

Alebo len naleteli na sorosovsku propagandu, ako sa v statoch vyrabaju obcianske nepokoje? Ako sa destabilizuju staty a moze destabilizovat aj Europa?

Nehovorte mi, ze by sa to nikomu nehodilo!

.

Ziadni politici zas nie su tak sprosti, hoci na nich ako na sprostych nadavame, ze by vobec ani netusili, ze sa to da velmi lahko zastavit (dokonca sa ukazuje, ze aj migracna kriza, ked sa chce). Vobec nie su taki neschopni, ako su za tym len ine ciele. Za prve ropa (vymenny obchod: ty mi das ropu a ja ti dam radikalny islam, zvrhnem nevhodnych). Za druhe lepsi obchod, nez s drogami je s migrantami (prevadzaci, skulturnovaci, to je neuveritelna masineria zarobkov). Za tretie, ohrozenych obyvatelov Europy je najlahsie manipulovat (odzbrojit, sledovat, cenzurovat, cipovat). Za stvrte najlahsie ziskat alebo nahnat do akejkolvek vojny (vojenske podnikanie).

Je to malo dovodov na peknu propagandu a recicky, ze EU politici su chudacikovia len neschopni?

.

Ci sa vam to paci alebo nie, najblizsie k zdravemu stredu mala SaS. Viem, hovorite mi, ze si pretlacam svoju stranu. Ale preco je „moja“? Vsak nemusela byt moja.

Len ja som ju volila prave za to, ze mala k tomu zdravemu stredu najblizsie, a to z tychto dovodov:

Slnieckarsku propagandu v nej pretlacalo len par ukazov, ale taky ukaz mate aj v Smere Benovu. Nerazila tu slnieckarsku propagandu, ale naopak mala problemy, ze je proti. Proti kvotam, proti prijimaniu migrantov, pre zriadovanie zachytnych taborov v Afrike (co uz zrazu je novinka Macrona). Ked povie Macron, uz je to novinka. A ked sa o to hadal Sulik v roku 2015, tak ho sli v zuboch roztrhat ako fasistu vsade, aj v nemeckej televizii aj SME a Dennik N. Sulik drzal stred a nebola to LSNS, ale nepacilo sa vam, lebo stred treba zlikvidovat. 

Potom SaS nepredstavovala extrem ani v postoji k EU. Lebo darmo si tu budeme hovorit o vystupeni, ked toto by u nas nemalo podporu. Tak naco stranu, ktora chce razit nieco nemozne? Ale zas ani nepredstavovala druhy extrem, ze budeme podlizavym psom EU, lebo podlizavemu lokajovi sa to oplati. Naozaj?

Ked sa vam tato strana nepaci, tak z relevantnych nepodlizavych, ktore na nieco dokazu povedat aj nie, vam uz zostal len Kollar a Kotleba alebo zahodit volebny listok.

Ak mi neradite konkretne tych dvoch, tak budte ticho, ze preco to BOL Sulik! 

.

Ale vratme sa ku kritike alternativnych medii.

Biele husi (slnieckari a propagandisti) by sa branili, ze poburuju ludi proti moslimom a migrantom.

V tom len vyvazovali jeden extrem a uz sa to povazovalo za extrem opacny.

Dalsi dovod, ze casto opacne prehanali. To tak pripada len prvemu extremu, ze casto, lebo mnohe veci, na ktore upozornovali, sa casom ukazuju ako pravdiva a opodstatnena kritika.

Taktiez sa pri tom dopustali omylov, ako aj mainstream, na co upozornoval aj Chmelar, ze neklamat, neprekrucat ani v mainstreame.

Casto naopak vyzyvali citatelov, aby ich upozornovali, ked je nieco hoax, lebo oni nemaju stada novinarov a ziju z milodarov. Aj sa ospravedlnovali, ked sa nieco ukazalo ako hoax. Naposledy priniesli aj clanok o zlyncovani moslimky v Madride len za to, ze mala na hlave satku ako moslimka. Z tohto dovodu by som nechodila do moslimskych oblasti v Europe v sukni nad kolena, hoci som v Europe a mozem. Nasa viera nie je v sukni, ako ich v satke. Nam krestanstvo nepredpisuje sukne a im islam nepredpisuje satky. Staci sa ist pozriet do normalnych moslimskych krajin ako Albansko. Alebo tam uz nie su veriaci moslimovia, len nejaky neveriaci odpad? Alebo sa len nepotrebuju tak predvadzat? Ked sa moze zenam vydat odporucanie, ze nemaju nosit kratsie sukne, aby neprovokovali, moze sa vydat aj odporucanie, ze nemaju nosit kukly na hlavach, aby neprovokovali.

Na moj vkus malo upozornuju na to, ze tu niekto CHCE obcianske vojny, tak aby sa ludia zas nechali postvat, lebo asi len na toto sa caka, aby zacalo uz nie odzbrojovanie, ale este vacsia cenzura a cipovanie, aby im uz nic nekazilo obchodovanie s ropou, migrantami (akokeby to neboli ludia) a vojnami.

.

.

Kto si chce precitat moj dnesny tajny clanok o SaS, ktory mi vyradili a hadat preco, je pred tymto v pravom rohu dole:

.

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517830x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie