Založ si blog

Martin Poliačik bol v SaS taký úkaz, ako slniečkárstvo Beňovej v Smere

Zrazu vola po tom, ze kto sa v migracnej krize „zachoval ucebnicovo“? Ze nikto! Asi chcel povedat, ake je to tazke a to sa ani neda ucebnicovo.

Tak by sa mohol branit aj zlodej! Kto z nas je pre ostatnych moralnym prikladom? Kto je bez viny, hod do mna kamenom!

Asi by teraz rad zadrzal kamene na staty a slnieckarov, ze chudaci, nemohli sa predsa zachovat ucebnicovo, ani len ta Merkelova, co doteraz bude tvrdit, ze zachovala sa ucebnico, hoci najprv ich stahovali do Nemecka a teraz ich chcu stahovat spat do Grecka a Talianska a distribuovat po Europe ako keby to boli baliky a nie ludia.

Zachovat sa ucebnicovo, znamena zaujimat sa o to, ako a ktore staty pomahali rozvratit moslimske krajiny kvoli rope a ktore za to nesu zodpovednost, ako by to urobil ucebnicovy sef a nedaval platit skody vsetkym. Dobry sef (politici) by sa o to zaujimal uz davno a zastavil rabovanie alebo rozvrat. Pri potope aj v kupelni sa snazil zastavit vodovod a netvrdil, berte si vsetci potapacske okuliare a kto protestuje, nema rad vodu ako zivotodarny zivel. 

Nuz – ukazuje sa, ze tie mimovladky nielenze „dorucuju viac materialnej pomoci- ako treba“ – ale „dorucuju“ aj migrantov – priamo do Europy – a to v spolupraci s paserakmi. Cize jednoznacne podporuju spinave ksefty obchodnikov s ludmi…nemyslim, ze „sulikovi“ treba v tomto smere nieco „vysvetlovat“…Skor sa mi zda, ze tie neziskovky by mali kadeco vysvetlovat pred sudom: 

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-39686239
http://www.telegraph.co.uk/…/italy-prosecutor-says…/

Kto teda strati svoju agendu, nelegalni prevadzaci alebo aj mnohi populisti v Europe, ku ktorym patri aj Poliacik, lebo ich branil? 

A teraz si mimochodom spomenul, ze ti populisti prisli na skvele riesenie, ktore SaS navrhovala uz pre vyse rokom! 

Nechceli ste, Poliacik, prave kvoli nemu odist zo SaS, ako z fasistickej strany? Lebo to, co je u Macrona jeho skvely napad pre politicke body, je u Sulika znamkou fasismu a stratou politickych bodov pre vasu propagandu. Neodisiel vam uz kvoli tomu Mihal? A vy uz kedy odidete a prestanete robit Sulikovi hanbu, ze Macronove napady su u Sulika fasizmom? Alebo v Progresivnom Slovensku, len 5 %, by ste sa uz nemohli tak politicky vynimat?

Ako si vy volate to, ked ste na tie mimochodom spomenute riesenia teraz hrdy, ze ich navrhovala uz SaS a vlastnu stranu ste slnieckarsky opluvali, lebo intelektualne modernejsi bol Smatana a Havran? A pre Nicholsonovu uz nie je Sulik slon v porcelane, alebo aj Macron je uz slonom, len v zamate, samite?

Urobili ste vsetko pre to, aby sa cela SaS stala slnieckarska a propagandisticka na obraz MOSTU a SIETE az po Progresivne Slovensko.  Vsetko su to vasi slnieckarski kamarati, ktorych uz nezaujimaju zlodejstva Smeru, lebo v tomto je s nimi dobry kamarat aj Fico!

Este ze mate tu SaS a mate kam utiect, ze vasa strana taka predajna nebola, ale nie vdaka vam!

Ani v tejto dobe nebudu „jasne odkomunikovane a dodrziavane pravidla udelenia azylu“, ako po tom volate a vsetci vieme preco. Vdaka aj vasej krasnej propagande, ktora by sa nikdy pravdivo opisana v ucebniciach zjavit nemohla. Ale tam smerujeme, uz sme tam, aj ked utecenci tu stale este nie su. Alebo uz su? 

A kam maju podla vas utekat ludia z krajin v ktorych prestavaju platit zakladne ludske prava? Nielen neupecene torty, ale zakladne ludske prava:

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/07/26/zena-ma-pravo-na-vsetky-svoje-organy-to-uz-v-zapadnej-europe-nevedia/

Je pekne od vas, ze ste pomahali homosexualom (cenim si to), ale aj zeny su rovnopravne ludske bytosti! A to vam z tej agendy uz vypadlo presne tak, ako aj feministkam. Skor Macron dostal trochu Sulikovho rozumu, aj ked len pre politicke body. V moralku vasho sefa verim viac, napriek vasmu ukazkovemu „havranovskemu“ svedomiu!

https://dennikn.sk/865070/vsetkym-by-bolo-lepsie-ak-by-tolko-utecencov-neprislo-lenze-uz-su-tu/

Jedno prekvapenie pre citatelov na zaver. Predstavte si, ze som bola taka blba, ze ja som toho Poliacika zakruzkovala tiez. 

Je to mojim jedinym dokazom, ze som tychto ludi neposudzovala podla slnieckarstva a konkretne Poliacika ocenila za jeho vystupenia v parlamente k skolstvu. Chcela som mat takeho ministra skolstva, ale uz nechcem!

Takze, ako jeho volic, som sa k svojmu poslancovi prave vyjadrila, ze vobec, ale vobec ma nezastupuje! Zostal z neho v SaS taky ukaz, ako slnieckarstvo Benovej v Smere, z moralnych hodnot maximalne duha a torty.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542295x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie