Založ si blog

Čo ku kauze Rapid life hovoria alternatívne médiá

„Tu su dve veci, ktore by nas mali zaujimat. Jedna vec je co povedal Kollar a o tom sa my bavime roky, ze nemaju absolutne ziadnu hmotnu zodpovednost, nijaku, nulovu. Robia si co chcu, tam mu padne sto milionov… tam mu padne… nikto nic. No skuste vy nezaplatit 10 euro na zdravotnej alebo… a uvidite, co sa bude diat. Druha vec je ta, a toto sa ja pytam… Lebo ked ja nieco poviem na Roberta Fica, tak sa na mna zosypu vsetky hnevy posluchacov, ktori maju empatiu voci vezirovi a ktori si myslia, ze su inteligentni a volili ho, neviem preco, a volili stranu Smer. A tam to zaznelo – Narodna banka Slovenska vedela o tych problemoch desat rokov a tie roky tu vladol Smer a Smer v minulom volebnom obdobi, a to len preto, aby ste sa nemohli nevyhovarat, mali vacsinu v parlamente. Nemozte sa vyhovarat, ze nebola politicka vola a bla, bla, bla…

Mali vacsinu v parlamente, mohli vytiahnut hocijake zakony a odsuhlasit. Mna osobne, cloveka, ktory zil dlho v zahranici, zaujima, ze preco vam, krucinal, nevadi, ze na Slovensku moze legalne fungovat poistovna, ktora nie je zaistena. Rozumiete? Tato poistovna nebola zaistena, nebola poistena, co sa normalne vsade na svete deje a su to seriozne poistovne. Ale preco legislativa Slovenska povoluje nejakej licencovanej poistovni a este sa bavime o zivotnom poisteni, co znamena, ze vacsinou tam budu starsi ludia. Preco dovolili tejto poistovni, preco tie zakony dovoluju tejto poistovni alebo akejkolvek poistovni fungovat bez zaistenia. Toto mi vysvetlite! Lebo urobit…, lebo ked niekto sa ozve na FB a sto kotlebovcov sa prejde po ceste, tak to uz sa zakony okamzite prijimaju. Hej, to extremisti a bla, bla, bla… a ten zase to urobil a ten zase to urobil…, napisal… a tu idu zakony jeden za druhym buch, buch, buch… hej? A teraz. Ja sa teraz pytam volicov, volicov strany Smer socialna demokracia, kde je vasa empatia voci 15 tisic Slovakom?

.

Kolki, a tiez by bolo zaujimave vediet, kolki z tych 15 tisic, ktori su proste okradnuti, sproste okradnuti, kolko z nich volili Fica! A kolko z nich nebolo volit!

A ja nebudem tychto zlodejov a aj su… a sme tam, kde sme!

Hovoris 15 tisic okradnutych, ale to budeme splacat my vsetci! Nielen tych 15 tisic, my vsetci budeme splacat.

Rozumiete?! Lebo to je jedna vec za druhou, kazdy bozi tyzden, len co ja som naspat na Slovensku za poslednych pat alebo sest rokov. Kazdy bozi tyzden nieco. Kolki, ktori volite toho Fica, kolki chodite v nedelu do kostola a nazyvate sa krestanmi?! A je vam jedno, ze 15 tisic ludi proste bolo oklamanych a okradnutych?

.

Keby ta poistovna bola zaistena ako v kazdej civilizovanej krajine… oni to zacali pomaly vyberat, aby to nebolo podozrive. Vsak v tom prvom roku by na to ta zaistovna prisla! Rozumiete?! Mohlo sa to utat. A mozno by na to nebola prisla, ale potom by museli falsovat papiere a uz by bol dokaz, ze je to trestny cin! ALE ONI SI TO UROBILI UPLNE LEGALNE! A ja sa pytam – KDE je empatia volicov strany Smer voci ostatnym Slovakom?! 

.

Lebo budeme volit Fica, lebo sa vyskiera pekne na vas z obrazovky?

Kolko ludi, tie vase rozhodnutia, pri volbach negativne ovplyvnite! Rozmyslali ste niekedy nad tym? Rozmyslali ste nad tym, co sposobujete tymto ostatnym Slovakom?!

Ja nikomu nic nevycitam, ale zamyslite sa nad sebou. 

Ja osobne by som nikoho nevolil, ktory skodi inemu Slovakovi. Preco to robite vy?

Lebo sa vam Fico paci alebo pekne rozprava alebo co? 

Preco ti ludia nie su potrestani? Preco nesedia v base? Preco tie zakony dovoluju tunely? 

.

Ano, promiskuitny vekslak presne popisuje, ake mafianske praktiky v tejto krajine funguju, prepojenie politicke, prepojenie so sudnou mocou, prepojenie s pravnikmi…

A teraz ten vysledok. Moze mi to byt jedno, ze je to promiskuitny vekslak. Tak isto, ako vam moze byt jedno, ze to je politik, ktory ma pozitivny vztah k Slovenskemu statu (tym narazam na LSNS). Pokial sa spoja taketo strany a pojdu proti tym tradicnym politikom, lebo mozme sa delit na pravicu, lavicu, ale vycistit ten Augiasov chliev.

Ak to bude robit vekslak, ak to bude robit obdivovatel Slovenskeho statu alebo stupenec nejakych inych… To je jedno, ci je to cervena alebo modra mafia. Predtym to bola modra mafia, dzurindisti sa mozu usmievat, miklosovci, ktorym sa prestituti pchali ako rektalni… Tak isto si nahravali, zabezpecovali sa, dobre fleky a pozicie a z toho plynuce kseftiky od hora az nadol. Tak neberte do uvahy, co vam vravi mainstream, neberte do uvahy, co vam bude hovorit bulvar na prvej strane, lebo toto su nackovia, toto je taky spekulant, toto je taky spekulant, najprv si zistim, co ti ludia v praxi robia. On moze byt uhladeny politik…“

Informacna vojna od 37 min. prihovor k volicom Smeru:

https://www.youtube.com/watch?v=5-9xSjHd1Wg

***

.

Presne takto informuju alternativne media o politikoch a mainstreame. Prihovaraju sa celkom jednoduchym jazykom vsetkym volicom a ludom a vysvetluju im zlozite veci takto jednoducho, aby im ludia rozumeli (aj ti, co na to nemaju cas, aby si to zistovali vsetko sami v com boli oklamani) a nedali sa klamat a zmanipulovat. Neda sa povedat, ze len Slobodny vysielac, lebo rovnaky nazor maju aj ine alternativne media ako Zem a vek, Medzicas, Konzervativny vyber, KVonline a dalsie. Ak sa mylim, napiste mi tu KTORE alternativne media obhajuju Smer? ZIADNE!

.

Pozoruhodne na tom je, ze aj volici Smeru, aj tu na Pravde vypisuju, ze alternativne media maju pravdu, ked ide o zahranicnu politiku, ked ide o strany pravice, ale ked ide o stranu SMER, tak uz len prave vtedy klamu a nerozumeju nicomu!

.

Ak teda nerozumeju nicomu, z toho logicky vyplyva, ze rovnako nerozumeju ani zahranicnej politike a ani podvodom pravicovych stran a uplne rovnake hluposti hovoria vo vsetkom! Potom preco im v inych veciach verite?

Ved pojem „sorosovci“ – to je ich agenda! A potom ani tomu nerozumeju a tiez si to len vymysleli!

.

A ak si myslite, ze zahranicnej politike rozumeju, vyplyva vam z toho, ze domacej uz nie? A prave proti Smeru su uz len zaujati a klamu ako mainstream?

.

Kazdy sa v tejto dobe rozhoduje, nakolko veri alternativnym mediam, ci mainstreamu. A mozte vidiet, ze vobec nie je pravda, co hovori nasa intelektualna elita o Slovakoch, ze prilis veria alternativnym mediam. NEVERIA IM!

Inak by predsa najviac volicov nevolilo Smer, ked ich vsetky alternativne media sustavne kritizuju. Tito volici neveria ani mainstreamu, ani alternativnym mediam, vylucne len strane Smer.

.

Tak neviem, co sa intelektualna elita so Smatanom a Havranom znepokojuje. Vobec nehrozi, ze by obcania mohli verit alternativnym mediam, ze o zahranicnej politike nie su dostatocne informovani. To vsetko podla nich pisu len hlupaci, co politike vobec nerozumeju a to ako domacej, tak isto ani zahranicnej. Tie media podla nich len nenavidia Sorosa a Fica. Sorosa kvoli zahranicnej politike a Fica kvoli domacej politike.

Mozte pokojne spavat, Fico zabezpeci, ze vsetky tie hluposti, co spominaju v alternativnych mediach, su len vymysly, lebo maju ich plnu doveru.

Prave nasa krajina ma uz spolahlivy mainstream, okrem dennikov, ktore ho kritizuju.

.

.

Nepripomina vam to nasu intelektualnu elitu, ked diskutuju smatanovci s havranovcami o alternativnych mediach? 

.

nič nepodložené len bludy …

mňa by len zaujímalo, čo s tým má Fico, ved tých ľudí ani nepozná…tie sprostosti sú na smiech…

Myslíš si, že Fico je tak sprostý, že všetci v jeho vláde a strane kradnú a on nie? A ani o tom nevie? Nebuď naivný.

Niet o tom dôkaz aby kradli…neviem o žiadnom trestnom stíhaní Fica…tak ja neviem s čoho vychádzaš…to môžem povedať aj o tebe že si zlodej…

To ako fakt Ti neni jasné na čo bol počiatek na jachte? Nevieš o tom, že paška je nacucnutý na zdravotníctvo? Že Glváč nakúpil predražený šrot? Že jánoš nosil prachy v alobale, ktoré poslal Fico do hornonitriansych baní? Že kaliňák predal budovu živnostenského úradu sám sebe za 3800000 a obratom ju predal sro ktorá vznikla v roku 2016 má imanie 5000 za 7500000?
Atď… 
Je toho strašne veľa.

samé táraniny, ktoré tak riešili novinári…je strašne veľa hlúposti, čo sa popísalo, a ked prišlo na lámanie chleba tak nič…

Fico si nikoho nevolil, trepeš nezmysli, nemáš argumenty, ostávajú ti len novinárske pletky…

to prepinanie modrych a cervenych svin pri valove po 27. rokoch musi skoncit …

Aááááááá dosť. !

..toto je tiež dobré..

Bože, ale je ten kapitalizmus vzrušujúci a napínavý, čo?

.

.

Dolezity dodatok: Nestotoznujem sa s formou, ako svoje nazory prezentovali v Informacnej vojne, keby pre to niekto dostal zachvat ako Smatana. Nevyjadrujem im preto nijaky obdiv a nie su to moje slova, ani moje argumenty a preto ja nebudem nikomu vysvetlovat, preco ONI nepouzili ine!

Je to ich sposob a ich vyber argumentacie, ako presne sa prihovaraju posluchacom aj v inych temach. Je to uz vec ich osobneho vyberu a vasho, ktora argumentacia vas oslovi viac alebo menej aj v alternativnych mediach. Jednoducho povedane, mozte si mysliet, ze niekto ma v podstate, co chce inym povedat pravdu, ale nepovedal by to takto alebo pouzil ine argumenty.

Mojim cielom bolo poukazat na to, ze ludia alternativnym spravam NEVERIA, hoci intelektualna elita tvrdi, ze ano. Alternativne media naopak vobec neberu vazne, ani pri spravach v domacej politike, ani v zahranicnej. Slovakov naopak charakterizuje dovera v mainstream, ze vsetko, co budu potrebovat vediet, sa dozvedia z mainstreamu (s vynimkou par dennikov) a prave preto su lahko zmanipulovatelni. 

Predstavitelov alternativnych medii by skor virtualne zlyncovali, keby naozaj citali alebo pocuvali ich nazory, nez s nimi suhlasili alebo im verili.

No presne tak, ako intelektualna elita.

Dnesny priklad, ako spolupracuju ficovci so sorosovcami: „Veľké sumy štát posiela tzv. mimovládkam. Napríklad len na boj mimovládiek s korupciou išlo 15 miliónov Eur. Ostrý komentár Z&V k tejto téme je možné si prečítať tu„:

http://www.kvonline.sk/slovensko-neustala-vlna-zdrazovania-perpetuum-mobile-boja-proti-extremizmu/

Intelektualna elita k tomu povie, ze ziadni „sorosovci“ neexistuju a zvysok k tomu povie, ze ziadni „ficovci“ neexistuju, vsetko su to len konspiracne bludy a mate to!

Ako posluchacov vita aj Hudo: „Zdravim vsetkych posluchacov z okruhu extremistov, konspiratorov a inych kacirov, ktori davaju prednost slobode pred politickou korektnostou a cenzurou, ale aj tych, ktorym sa otvaraju oci a zistuju, v com to vlastne ziju.“

.

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517842x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie