Založ si blog

Akých mužov si môžem vážiť

Kazdy z nas to pozna, ze denne v diskusiach stretavame ludi aj s uplne opacnymi nazormi. Nikdy mi nevadili, lebo kazdy ma plne pravo nerozmyslat ako ini a chciet aj nieco celkom opacne. Mnozstvo ludi napriklad nenavidi Havrana alebo Kisku, ale pre mna, pokial je ten clovek zjavny – co chce a preco to chce, mozem s tym nesuhlasit, mozem to kritizovat, ale aspon jeho pristup k tomu nie je necestny, ked to ludia zjavne vidia v prospech coho pracuje.

No ma si pravo clovek zelat, aby sme patrili do prvej ligy EU a tvorili s nimi jednu homogennu masu? Ma!

Taky clovek je presvedceny, ze toto nas ochrani a budeme sa mat lepsie.

Napriklad mi tu diskuter mat4 napisal do diskusie svoje teorie a priklady, preco on tak rozmysla, ako rozmysla. Mozno by tym niekoho nastval, ale mna nie, ze si to, kam smeruje a comu veri, vie zdovodnit a jasne tam smeruje. Nemusi byt predsa ako ja a chciet to, co ja.

Sam Fico povedal, ze sa maju samotni volici vyjadrit, co chcu, ci ist do toho uzsieho jadra a posluchat vo vsetkom EU alebo nie. A sam Rostas povedal, co by mnohi radi zatajili, ze to povedal, ale ta diskusia s nim je zaznamenana, ze absolutne toleruje a respektuje rozhodnutie obcanov, co chcu.

Tu sa diskutuje nad tym, kde je tych 70 %, co to chcu, ci neboli tie prieskumy sfalsovane. No asi neboli, ked tu denne narazate na ludi, ktori obhajuju strany – ako tie lepsie a schopnejsie, ktore chcu ist do takehoto jadra a do takejto politiky (zbrojarskej a migracnej) a napomahaju likvidovat a kritizovat a odradzat volicov od vsetkych stran, ktore tomu hovoria nie. Samotni volici na tom pracuju, aby sa potom cudovali, kde sa tych 70 % vzalo!

Este si mozem vazit muzov, co aspon pristup k tomu maju cestny a nelaviruju medzi tym, ze vlastne som proti, ale vlastne pomaham likvidovat strany, co su proti, ako napriklad blogeri cudzinec a tribunaludu.

Keby som ja nieco vytkla Sulikovi, tak jeho postoj k LSNS, lebo aj tato strana je proti.

Ja som uz napisala, ze vsetky strany, ktore su proti takejto politike, by mali spolu drzat a nie sa medzi sebou potapat. A vsetci su zastrasovani tym, ze budu preto fasisti a hnednu. Presne takto zastrasuju vsetci aj SaS.

Nie, nemusite byt proti. Mozte, podla mna naivne dufat, ze u Fica je to len strategia a u vsetkych sorosovcov je to len strategia, aby este homogennejsie Slovensko s EU len preplavalo s co najmensou ujmou. Mate pravo tomu takto naivne verit a dufat v to do posledneho dychu.

Ale netvarte sa, ze nie ste toho spolutvorcami, ked aktivne pomahate kritizovat a likvidovat vsetky strany, ktore tomu akoukolvek mierou hovoria nie (od vyhrad proti jadru az po uplne vystupenie). Lebo taki ludia uz nemaju ani len cestny pristup k tomu, kto sa tu o to postaral. Politici bez volicov nie!

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541446x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie