Založ si blog

Kto je Kočner, akú má farbu a kto je jeho šéf

Kto je Kocner?

.

Uz takto si polozte otazku – Sluzia tlacovky podnikatelom na riesenie splatnosti ich zmluv a bezne obcianske ohovaranie?

Keby sa Kocner rozvadzal a manzelka by ho ohovarala, co by ho nahnevalo iste viac, poskytnu mu televizie tlacovku, aby vysvetlil susedom preco ho nemaju ohovarat?

Kocner teda celkom urcite nie je na Slovensku normalny bezny clovek alebo normalny bezny podnikatel. Taku burzoaznu slachtu na Slovensku nemame, co by pouzivala tlacovky na ich sukromne ohovaracky ani keby o nich pisal Novy cas. Ani bulvarna smotanka tlacovky k dispozicii nema a riadne voleni a zvoleni politici sa este zvyknu domahat vysielacieho casu!

Alebo si pan Kocner moze zaplatit aj tlacovku hadky so susedom?

Kto je teda pan Kocner? Aky jeho sef mu to umoznil? Alebo aky jeho sluha?

No aj keby mu sluzili aj televizie, to neznamena, ze on sefa uz nema!

.

Z obsahu sa dozvieme, kto je jeho sef:

.

Presne ako povedal, ludi nezaujimaju blbosti okolo neho. Vzapati si protirecil, lebo rozoberal blbosti, ktore aj podla neho nikoho nezaujimaju, akych mal 11 pochybeni a kedy bolo co splatne.

Ludi zaujima presne to, co si aj vsimli a preto to nebolo nieco vedlajsie, ale to hlavne, preco mu umoznili celu tlacovku.

Jeden bloger to vystihol takto: 

hoci ako celok ju beriem skôr v rovine rétorickej šermovačky bez jasného cieľa“

Presne trefne pomenoval, ze bola vlastne o nicom – co aj podla Kocnera ludi nezaujima. A presne pomenoval, ze nemala ciel. Nemala totiz ziadny jasny ciel okrem toho vedlajsieho, co si kazdy vsimol a uz vsetkych zaujima – co sme sa dozvedeli o Sulikovi, Nicholsonovej, teda o SaS. Teda, preco SaS nevolit – su to klamari a zlodeji! Toto bol hlavny ciel tlacovky a nie tie nudnosti, co ludi aj podla Kocnera nezaujimaju. Toto ich zaujimat bude!

.

Dokaz:

Sam Kocner na tej tlacovke hovori: „Vazene media alebo politici, ze ja sa zlaknem, velmi sa mylite, ja neustupujem.“ – aj media, aj politikov, nieto este obycajnych ludi ma v pazi. Moze si to sam aj podla seba dovolit. Tak snad si nemyslite, ze nazor na jeho podnikanie od Misa, Pala, Jana z Honej Dolnej by mu stal za tlacovku, keby nebolo dolezite, koho budu Misovia, Palovia, Janovia z Hornej Dolnej volit. No iste nie kvoli jeho cesti, kedy ma splatne zmluvy. Tlacovky su predsa divadlo vzdy pre volicov, nie ludi. Su volici! Rozhoduje sa o moci!

Kto je jeho sef, pretoze ani Macron nie je taky svetovy unikat, aby uz nemal ziadneho sefa, napoveda len v ciu moc lobuje do volieb.

Tu vedlajsiu hlavnu vec si vsima aj dalsi bloger:

A aby reč nestála, tak popri nudnom objasňovaní technického pozadia onoho inkriminovaného prevodu sme sa dozvedeli aj iné, oveľa srandovnejšie veci. Napríklad názor pána Sulíka na verejné…“

Taktiez presne vidi, ze to nudne asi tazko bude hlavne, co ludi zaujima, ked nezaujima a tiez ako hlavne spozoroval to vedlajsie. Napriklad preco nevolit SaS. 

Takze kde ma sefa?

No tam, kde cela sucasna koalicia a preto si Kocner moze dovolit povedat tuto vetu:

„Rozprava sa o mne komu sluzim, pre koho robim. Ci som bol vtedy modry, biely, cerveny?“

No akej farby je tato nasa sorosnicka koalicia? Je vari modra? Alebo je cervena? Alebo uz hra vsetkymi farbami?

Tu mam o tom clanok, ze zradcovia su uz nasackovani tam, kde maju, a to ako modri, tak aj cerveni svorne spolu duhovo:

.

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/05/22/postup-kolaborantov-cast-pravica/

.

Preto cast pravice (Most a Siet), co su taki isti, velmi privitali spolupracu v takejto koalicii, kde ich spaja prave ta rovnaka kolaboracia so zaujmami EU a nie nasimi. Do vladnej koalicie sa tak dostali poslusni kolaboranti z obidvoch stran, aj z lavice, aj z pravice a v opozicii sa ocitli strany, ktore s tymto poslusnym smerovanim nesuhlasia.

Takze uz nema zmysel delit politikov na nejaku pravicu a lavicu, len na tych, co chcu byt v jadre EU a poslusne vykonavat cokolvek, co este ani nevedia, co vsetko to bude (ze to bude prijimanie migrantov, to uz mozu vediet a vediaa opozicne strany, ktore v nom nechcu byt a nie su ochotne vsetko poslusne vykonavat.

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/06/10/postup-kolaborantov-cast-lavica/ Cielom

.

Prave touto tlacovkou akysi pan Kocner ozrejmil, akeho ma on konkretne sefaake mocenske smerovanie a ako politiku ovplyvnoval v minulosti tajnym podporovanim Radicovej, v buducnosti to uz nebude robit tajne?

Cielom tejto sorosnickej koalicie, co je aj modra aj cervena (a moze vam byt ukradnute, kto presne, na akom mieste v tej pyramide je)

je odstavit akukolvek opoziciu, co by s tymto smerovanim nesuhlasila a burila proti nemu ludi. To sa da dosiahnut jedine zakazanim alebo odstavenim LSNS a SaS, ako najsilnejsich, co sa tyka do poctu volicov, stran, ktore proti tomu ludi buria, ked nepocitame alternativne media, ktore nemaju realnu moc. Ak sa tieto strany podari zlikvidovat, aby nemali mienkotvornu moc ani oporu, mainstream to uz dorazi. 

Kocner bol len pouzity presne na to, aby rozpraval aky bol s Riskom kamarat – volte duhovu koaliciu!

.

Teda volte! A nech Todova s Kostolnym, co povedali jej manzelovi, uspokoji slovensku dusu pri tomto smerovani, kde ludi aj ma zaujat nieco vedlajsie!

.

Neexistuje ani bezny rozvod, aby na seba nedokazali ti partneri a obidvaja povytahovat neuveritelne veci. Take veci vzdy sluzia na odputavanie pozornosti „susedov“, kto z nich ma vlastne pravdu. 

Aj velke kauzy su oproti tomu, co hrozi, malichernostami! Rozhoduje sa o nasom smerovani v ramci EU! To je ta hlavna vec, nech uz by na seba vytiahli hocco. A Kocner ma jednoznacne svojho sefa tam, kde ho ma nasa zradna koalicia! Kto je komu z nich vacsim sluhom, ci vsetci rovnako dalsim, to uz je uplne jedno. Divadlo na tlacovkach, akekolvek aj buduce divadla na tlacovkach maju len jeden ciel – rozdrobit ludi, aby nepodporovali akukolvek opoziciu proti tomu. Kotleba je fasista, Sulik klamar a zlodej s opickami a nemate nikoho okrem nejakeho Slobodneho vysielaca, co sa da potom uz velmi lahko zakazat. 

.

Chcu vas rozdrobit, zlikvidovat vsetkych, co su proti a na zaver vam pripomenu, ze v ankete ste na 70 % povedali ANO – sami ste to chceli.

Nehovoriac o tom, ze sami napomahali zniceniu a zdiskreditovaniu vsetkych, co boli PROTI!

Na ich zelanie sa akakolvek mozna opozicia zlikviduje sama medzi sebou. Podporia to cerveni, modri aj bieli a este sa budu smiat, ze predsa nemaju farbu. Uz ich totiz nespaja farba, ale spolupraca.

.

Ale je to smiesne, keby to nebolo hrozne, ze ludia naletia na to, ze nejakemu cloveku su a mozu byt ukradnuti politici aj media, ale zrovna na mienke obycajnych ludi by mu uz tak zalezalo, ze by kvoli nim robil tlacovku. Nezalezi ani na nich a este viac mu mozu byt ukradnuti ako ludia uz bez akejkolvek moci. Len spolu maju moc volebnu ako masa mravcov, ktora ked sa da tlacovkou do pohybu, moze sa sama neutralizovat rozkladom vlastnej opozicie PROTI urcitym mocenskym zaujmom. Rozhodne mu nezalezi na tom, co si nejaky Miso z Popradu moze mysliet o jeho splatkach. Ale viac takych Misov moze zneutralizovat Janov, aby im toto smerovanie nekazili a volici v ziadnom pripade nedrzali spolu. Ked sa budu hadat, sami si zlikviduju vsetky strany, co by mohli byt proti. 

Malym detom sa dava lizatko a dospelym ako sladke lizatko kritika novinarov. Dieta si povie – On mi predsa dal lizatko! A dospely si povie – On predsa a ake je to uzasne – skritizoval vsetkych novinarov! Nie je v tom rozdiel. Lizatko plni rovnaku ulohu! Dieta uveri, ze ho ten clovek ma rad. A Miso z Popradu uveri, ze hoci Kocner kasle aj na novinarov, aj na politikov, prave na Misovi mu zalezi, co si mysli o jeho cesti a pojde sa pohadat s Janom, kam ho take lizatko nasmerovalo. Spolu si povedia, ze ani tu nebola, ani tu nemoze byt ziadna opozicia!

Za take lizatko – ze novinari klamu a vsetci politici len klamu, si s nimi urobia uz cokolvek a sami este k tomu daju suhlas. 

.

.

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nemali by sme tu zbytočne komplikované a zbytočne zdramatizované voľby voličmi KDH, čo nezačali rozmýšľať!

26.03.2024

Luna Vive: „Nepáči sa mi napríklad, že si presviedčala ľudí , aby volili Harabina, ale neodsudzujem ťa, pred pár rokmi by som možno vlastne vysoko pravdepodobne robila to isté, teraz si myslím, že preberať za iného svojím spôsobom zodpovednosť a svojím spôsobom ho manipulovať , nie je správne. Možno aj ty k tomu názoru raz dospeješ.“ Luna po voľbách: [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 5517358x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie