Založ si blog

Postup kolaborantov – časť ľavica

Tento clanok je pokracovanim clanku „Postup kolaborantov – cast pravica“, kde som pisala ako cudzim mocnostiam sluzila a sluzi pravica a kto z nej.

V tom clanku som pisala, ze pravici sa to nepodarilo tak, ako mala v plane, pretoze SaS sa im nepodarilo ovladnut a slnieckari v nej predstavuju zanedbatelnu cast nielen poslancov, ale aj ich volicov:

Postup kolaborantov – časť pravica

Skoncila som ho slovami:

„Vyzera to teda tak, ze normalni ludia, co nechcu kolaborovat s tymito sialenymi viziami EU vyhrali.

Lenze nie je to tak!!! 

Nie je to tak preto, lebo nielen pravica kolaboruje s cudzimi mocnostami, ktorych prioritou je zbrojenie a hufne prijimanie migrantov do Europy, ale aj lavica.

U lavice to teraz mozte uz naplno vidiet uz v ocividnej snahe Smeru a SNS dostat sa do jadra EU, co znamena byt poslusnym sluhom EU aj v zbrojeni, aj v prijimani migrantov.

Uz od roku 2015 upozornovali alternativne media na dvojtvarnost Smeru, ktory sa doma sprava ako odporca takych sluhov, ale zakazdym v EU sklopi usi a hlasuje ako poslusny sluha. Pri zalobe Smeru proti kvotam upozornovali, ze to je len divadlo pre volicov, aby im verili, ze nas budu proti zlej migracnej politike EU chranit, ale ked volby skoncia, tak postupne otocia a budu vzorne posluchat aj akekolvek nezmysly, ktore nam z EU nariadia.

To otocenie je uz teraz celkom viditelne, ked sa Smer uz navonok aj doma prezentuje ako najposlusnejsi kolaboranti z pravice za vydatnej pomoci SNS. Takze vobec sa neda povedat, ze takych kolaborantov mate len v pravici, su aj v lavici, len spravali sa ako chameleoni a o svojich smerovaniach klamali. 

Preto cast pravice (Most a Siet), co su taki isti, velmi privitali spolupracu v takejto koalicii, kde ich spaja prave ta rovnaka kolaboracia so zaujmami EU a nie nasimi. Do vladnej koalicie sa tak dostali poslusni kolaboranti z obidvoch stran, aj z lavice, aj z pravice a v opozicii sa ocitli strany, ktore s tymto poslusnym smerovanim nesuhlasia.

Takze uz nema zmysel delit politikov na nejaku pravicu a lavicu, len na tych, co chcu byt v jadre EU a poslusne vykonavat cokolvek, co este ani nevedia, co vsetko to bude (ze to bude prijimanie migrantov, to uz mozu vediet a vedia) a opozicne strany, ktore v nom nechcu byt a nie su ochotne vsetko poslusne vykonavat.

Kedze dalsie volby su daleko a uz ich nemozme zastavit ich nezvolenim, lebo volici lavice uz boli oklamani, velmi pravdepodobne bude Slovensko uz len poslusnym sluhom EU aj v zbrojeni aj v prijimani migrantov ako nam prikazu.

Mali ste vtedy citat alternativne media a neverit Smeru ani SNS, ze nas pred tym ochrania a naozaj budu chciet ochranovat pred prijimanim migrantov. Dnes uz su schvalene projekty na prijimanie migrantov, v ktorych sa uvadza, ze ohrozenim tychto projektov je nedostatok migrantov pre ktorych su schvalene:

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/03/13/schvalili-projekty-ktore-neplanuju/

.

Uz si tu mozte hovorit, ze to nedopustite, lebo budete volit LSNS, ktoru ak vam nezrusia, aj tak nema ziadnu moc to zastavit. 

Zbytocne si budete hovorit, ze v dalsich volbach (ak este bude existovat), bude mat tolko volicov, ze to zastavi. Do volieb su este tri roky a uz za pol roka budu moct kolaboranti v koalicii vsetko rozhodnut a to neodvolatelne. Uz je to len otazka mesiacov, kedy sa dozviete o prijimani migrantov a o novom zbrojeni ste sa uz dozvedeli, ako posluchame. 

Mate este pocit, ze uz nie je neskoro? Uz je a rozhodli to uz volby v minulom roku, ked sa kolaboranti aj z pravice, aj z lavice dostali do spolocnej koalicie. 

.

Dnes by nemali byt prioritne demonstracie proti korupcii doma, ale demonstracie k nasmu smerovaniu v ramci EU. A kde su?

Nikde, lebo nasim obcanom je to jedno a zacnu na to nadavat az potom, ked pocitia ekonomicke nasledky takeho zbrojenia a zacneme tu prijimat nanutenych migrantov, hoci uz teraz mozte vediet, ze to tak bude a vsetko je to uz poschvalovane. Uz teraz je neskoro a ludom to ani nedoslo!

Potom, ked to uz uvidite na vlastne oci a dojde vam to, nenadavajte na akehosi Sorosa, ktory vam predsa neprikazal, koho mate volit. Potom si spomente, ze tuto koaliciu sme si zvolili sami, navyse ju este branili proti akejsi pravici, akokeby len v pravici boli kolaboranti, a hlavne, boli sme celkom ticho, ked rozhodovala o nas, bez nas, ze mame byt v jadre a posluchat. 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536811x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie