Založ si blog

Kedy už EU začnú zaujímať základné ľudské práva?

Na Sme dnes museli zakazat diskusie, lebo tolko diskuterov im tam pisalo nesuhlasne komentare, ze este aj z tych, co tam stihli napisat, napriklad 55 zo 139 vymazali alebo im zrusili dalsie diskusne konta.

Ukazka, odhora dole su same vymazane komentare:

https://svet.sme.sk/diskusie/3155472/2/Minuta-po-minute-Policia-ma-meno-podozriveho.html#axzz4hv59lIG1

.

Po 4-5 vymazanych komentaroch diskuterom rusia diskusne konta a stale tam maju co mazat a mazat v dalsich diskusiach.

.

Ako to vysvetluju

.

Vsetci redaktori tam svorne pisu, ze vsetci Slovaci, co s ich propagandou nesuhlasia su vlastne fasisti akokeby bolo v prieskume vyslo, ze LSNS chce volit 90 % volicov a nevyhrava to len Smer s 28 %. Proste zo vsetkych Slovakov vyrobili volicov LSNS.

.

Dalej je pozoruhodne, ze o vsetkych Slovakov, co s ich propagandou nesuhlasia, pisu, ze su naplneni nenavistou, inak by suhlasili. Ved s nimi sa da len suhlasit, inak ani normalni nie ste.

Je vobec mozne, ze takto uvazuju inteligentni ludia?

.

Navyse, SME necitaju volici Smeru, ani volici LSNS, ale citaju ich volici pravice. Takze este aj ti su podla nich naplneni nenavistou a fasisti. Kto uz tu vlastne fasistom podla nich nie je? Uzka skupinka redaktorov a skupinky slnieckarov na fb?

.

Je to asi ich karma, ze tolko sa vysmievali z nabozenskych fanatikov az sa zmenili na podobnu vysokomoralnu sektu, ako ked fanatici proti potratom len seba povazovali za ludskych a uz vsetci boli len hyeny. Taka tuzba, patrit do nejakej najmoralnejsej skupinky na celom svete, je asi velmi silna a neobisla ani tychto zvacsa ateistov. Nerobia to v kostole, ale k takej moralnej elite ako nejaki Svedkovia Jehovovi patria. Zaspavaju kazdy den s vedomim, ze patria k najmoralnejsim ludom na svete, co jedini by nechceli vrazdit.

.

Nenecham si ujst inteligentnejsiu verziu Farmar hlada zenu s Havranom – jeho poslednu veceru, pretoze nie je pekne smiat sa z jednoduchych ludi a ovela vtipnejsie je, co dokazu v televizii inteligentni. To mate akokeby jehovisti diskutovali len sami medzi sebou.

.

Ich „ludskost“ sa dnes na SME prejavila takto:

Akokoľvek bol pondelkový útok tragický, starosta Manchesteru Bev Craig ocenil aspoň to, že obyvatelia jeho mesta sa zomkli. „To je Manchester, ktorý milujem,“ napísal na twitteri.“

.

A presne preto by aj reakcia mala byť premyslená. Nemôže sa viezť na vlne hysterických výkrikov na sociálnej sieti. Práve preto, že ide o deti a ich budúcnosť.

Oni zdedia svet, ktorý teraz vytvárame. Aký svet im chceme odovzdať? Uzavretý, kde sa milióny ľudí vytláčajú na okraj len pre svoju vieru či farbu pleti? Práve tam sa pritom radikalizujú a vzniká podhubie pre ďalšie útoky, takže im zároveň odovzdáme svet plný potláčaného násilia, ktoré môže kedykoľvek vybuchnúť.

Alebo svet, ktorý bude mať v historickej pamäti vyhladenie ďalšej skupiny ľudí. Naozaj chceme naplniť predpovede zo začiatku tohto tisícročia, že moslimovia sú židia 21. storočia? Že skôr či neskôr sa aj oni stanú obeťami pogromov a stigmatizovania?“

.

„Blažená nevedomosť by spôsobila, že okrem svojrázu domácej politickej scény, nevedela by som ani o chladnokrvných teroristických útokoch, o kvapkách hnevu, ktoré sa zbierajú v krčahu nenávisti a hrozia, že čoskoro pretečú cez okraj.

Nepredstavovala by som si, čo sa bude diať, keď strach o deti spôsobí, že aj tí dobrí stratia zábrany, v túžbe trestať bláznov, ktorí v podstate po ničom inom ani netúžia, len po Armagedone, Matke všetkých bitiek, ktorá má priniesť vytúženú katarziu. Nemôžu ju vyhrať, môžu však, keď prekročia tenkú červenú čiaru, z dobrých ľudí urobiť vrahov.

Aj predtým sa to stávalo, v prvej či druhej svetovej vojne, vo všetkých vojnách a revolúciách, pred nimi aj po nich. Tí dobrí sa zrazu ocitli v zákopoch a zabíjali iných dobrých z druhej strany. Rozdávanie smrti nebolo osobné, bol to osud.“

.

Je to ako keby ste zmlatenej zene nasilnikom podsuvali, ze ho chce zabit, zavrazdit, jej pohar nenavisti sa naplna… bude vrazdit… a ona sa chce chudera len rozviest. 

.

Pre toto su nebezpecni extremisti. Nevidia, ze celkom staci neprijimat do Europy ludi, co nesuhlasia s rovnopravnostou ludi a zakonmi, ze celkom staci nebezpecnych dzihadistov vyhostit, ze celkom staci strazit hranice, ze celkom staci nedovolit radikalny islam.

Je to ako keby sa zena len nechcela vydat za nasilnika a nechcela ho pustit do bytu a oni by z nej za to urobili rovno vraha, ktora ho chce zavrazdit a ktora preto vsetkych muzov povazuje len za vrahov. Robia tym vymenu obete za nasilnika.

.

Ved predsa mierumilovneho moslima rozoznate lahko:

1. Suhlasi s ludskou rovnopravnostou.

2. Suhlasi s rovnopravnostou aj zien, aj inak veriacich.

3. Suhlasi s dodrziavanim zakonov.

4. Nedovolava sa sarie.

5. Ma zaujem o kulturu krajiny v ktorej chce zit.

.

Tak by vam to povedala aj obycajna zena, ze zato, ze nechce nasilnika, nechce sa povinne vydat a nechce mat na byte otvorene dvere, to neznamena, ze ma nieco proti muzom, len nasilnika nie je ochotna znasat, ani ho pustit do bytu, ani sa zanho vydat.

To nie je nenavist voci muzom, to je zdravy rozum zien, co nie su handrami.

.

Tak isto bezny clovek ma pravo odsudzovat nasilie a nesuhlasit s prijimanim nacistov, ktorym ludska rovnopravnost nic nehovori. Snad nechcete povedat, ze taki su vsetci moslimovia, ved rozoznat sa to da lahko.

.

Napriklad tito mierumilovni nie su, hoci sa povazuju za beznych a normalnych. To by naozaj len slepy nevidel, ze presadzuju nacisticke myslienky:

https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jmnupw

.

Rozoznat sa to da naozaj velmi lahko, keby EU uz racila zakrocit proti sireniu propagandy ludskej nerovnopravnosti v Europe. Ved ziadny normalny mierumilovny moslim sa k niecomu takemu hlasit nemoze a len takych by mali prijimat. 

.

Problem je v tom, ze EU porusovanie ludskych prav v Europe nezaujima! A to je to, s cim ludia nesuhlasia! Aby sa tu porusovali zakladne ludske prava ludskej rovnopravnosti a bezpecnosti voci takymto nacistom. To, ze je niekto moslim, to predsa nacistu neospravedlnuje! 

.

Takze nezamienajte ludi, co nesuhlasia s nasilim, ze su potencionalnymi vrahmi oni!

Potencionalnym vrahom je vzdy clovek, ktory nesuhlasi s ludskou rovnopravnostou! A to bez ohladu na to, ci ide o zenu, homosexuala alebo inak veriaceho, ci neveriaceho! To su potencionalni vrahovia a bez ohladu na rasu alebo vierovyznanie. O tom nerozhoduje farba pleti, ale postoj k ludskej rovnopravosti!

.

Kedy uz zacne EU konat, aby sa obyvatelia Europy nasilnikov nebali? Kedy uz EU zacnu zaujimat zakladne ludske prava a ich porusovanie?

.

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518070x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie