Založ si blog

Opozíciou pre koalíciu nie je LSNS

Fico ju nikde ako opoziciu nespomina:

.

„OPOZICIA – JE CAS DOSPIET!

Európska únia je jedinečným spoločenstvom, v ktorom sa môže, na báze spoločných hodnôt, naša krajina slobodne rozvíjať a smerovať k prosperite.

Netajím, že ideme do veľmi zložitého obdobia. Politické zlyhanie elít a prípadný následný rozpad EÚ môžu mať negatívne následky pre vývoj v Európe. Malé krajiny by boli prvé, ktoré by takýto scenár ohrozil. Možnosti ďalšieho vývoja EÚ zahrnuté v Bielej knihe, o ktorých sa diskutovalo v rímskych kuloároch, sú pre slovenskú politickú scénu výzvou zjednotiť sa na zodpovednom postoji. Som presvedčený, že pre Slovensko a jeho občanov je priam existenčnou prioritou, aby sme boli v jadre európskej integrácie. Vnútropolitická stabilita, zodpovedná fiškálna politika, prijatie eura, vstup do Schengenu, dávajú nádej, že sa neocitneme mimo procesov. Navyše, prognóza NBS na nasledujúce obdobie je optimistická. Z hľadiska rastu HDP sa zaradíme medzi lídrov európskej ekonomiky, nezamestnanosť sa môže pohybovať na úrovni 6 percent, ekonomika vykazuje nebývalú dynamiku.

.

Z tohto dôvodu sú pre mňa znepokojujúce signály, ktoré v tejto téme vyslala opozícia. Slová jedného z jej lídrov Richarda Sulíka, ktorý odmieta účasť Slovenska v integračnom jadre, svedčia o mentálnej nedospelosti opozície. Predstavujú dobrodružné scenáre, rétorika podobná Farageovi možno slúži na pobavenie v diskusných reláciách nemeckých televízií, avšak je mimo ekonomických a politických záujmov slovenských občanov. Sulíkova myšlienka o odmietnutí eurofondov, ktorých čerpanie významne vplýva na rast ekonomiky, len ilustruje neznalosť reálií. Slovenská vláda v oblasti zahraničnopolitických výziev čelí zo strany opozície amaterizmu, snom a populizmu. Ukazuje sa, že medzi nimi nie je zásadný rozdiel. Prichádza však čas výziev. Je čas dospieť, páni!“

.

Ani slovom nespomina LSNS, ktora 3.maja vyzyva k referendu o vystupeni z EU:

.

Pre každého kto chce zbierať podpisy aj u seba doma. Vytlačte si tento hárok, zbierajte a potom to stačí odoslať poštou na petičný výbor. Adresy sú v hárku.

Link na stiahnutie:

http://www.naseslovensko.net/wp-content/uploads/2016/07/peticia-za-vystupenie-z-EU.pdf

.

Na Slovensku sa zjavne neciti vladna koalicia ohrozena LSNS pre nerealnost jej snov o vystupeni z EU, ale opoziciou SaS, ktora realne plany o uzsej integracie do EU uz dokaze kazit.

.

Fico ako opoziciu LSNS ani nespomina!

A SME a Dennik N kazdy den na svojich strankach bojuju proti SaS a nie proti LSNS, ktora im za to zjavne nestoji ako nejaki relevantni superi so svojimi snami o vystupeni.

Mozu si podpisovat peticie o vystupeni z EU a je to pre nich akoby len macka mraucala. Nestoji to ani za ich pozornost, asi taku ma pre nich politicku silu LSNS, ziadny nebezpecny super! 

.

Superom su volici, ktori by mohli dat svoje hlasy SaS a nie niektorej z kolaborujucich stran ako boli aj MOST alebo SIET alebo bude Progresivne Slovensko, pripadne aspon SMER alebo SNS.

Tieto sny im vobec nekazia volici LSNS, na ktorych referenda mozu zvysoka kaslat  a kaslu, ako tymto v smetnom kosi odstavenej LSNS, ale volici, co by volili ich REALNU OPOZICIU, ktoru uz vedia, preco kazdy den za akukolvek zamienku kritizuju.

.

„Opozicia – je cas dospiet!“ – sa LSNS netyka. Ti si mozu len mraucat dalej v politike relevantnych stran, ktore o tom rozhoduju, nielen mraucia.

.

Vsimnite si – v spravach o referende vystupenia z EU ani slovo. Pretoze nema ziadnu politicku silu, nic realne ohrozujuce ich plany. Nestoji to ani za clanky, ani za komentare, ani za kritiku takej strany.

To len volici LSNS si myslia, ze niekto ich tu okrem Bencika a Havrana sleduje, ze niekto by potreboval ich nerelevantne referendum skryt alebo niekomu nedaju spavat.

Spomenu si na nich len vtedy, keby potrebovali nejaky Majdan, ako na vrhacov kamenov.

.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540995x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie