Založ si blog

Čoskoro príde doba, keď ešte s čím nesúhlasiť bude trestné?

„Kotlebovci dostali po papuli aj od lepenovej marine, skoda ze je proti eu..“

.

To su nazory nasho politickeho koalicneho vykvetu, ktory chce byt v najrychlostnejsej EU a tvorit s nou federaciu na vecne casy a nikdy inak! Z vdacnosti, ze nas oslobodili a zivia eurofondami.

.

Aj ked nie je realne vystupit z takejto EU, ktora nas sokuje svojimi poziadavkami, je velmi zaujimave, ze zasadni odporcovia akejkolvek EU vo Francuzsku na to nepotrebuju popierat holokaust, ale u nas ano.

.

Doteraz som neobjavila suvis, na co by to bolo potrebne, alebo uctievat Tisa, ked sa riesia sucasne problemy v EU. Doteraz neviem, aky na to maju nazor volici LSNS, lebo raz pisu, ze ich to vobec nezaujima – ziadny holokaust, ziadny Tiso a len vzdor proti vsetkym politickym stranam okrem ich LSNS a raz pisu, ze to ma nejaky suvis, ktoremu len nerozumieme. .

.

To by mozno nepochopila ani Marine Le Pen, ked o nej aj alternativna stranka, milovana aj volicmi LSNS, pise, ze odsudila popieracov holokaustu. Zrazu uz pisu, ze aj ona je niekym riadena a teda nie z jej hlavy, ze chce vystupenie z EU, ked nepopiera holokaust.

.

http://www.hlavnespravy.sk/le-penova-odsudila-popieracov-holokaustu/985408

.

Vo Francuzsku to na kritiku sucasnej EU nie je potrebne, ale u nas zo zahadneho dovodu ano, aby sa volici hadali, ze je klucove, ci bol alebo nebol.

.

„Milan Mazurek (LSNS) usvedceny kamaratom z mladosti z extremizmu a popierania holokaustu“ 

.

Takze spolu hajlovali, co mu Mazurek len pripomenul. Preco na to bolo nutne hajlovanie? Preco nadchynanie sa fasizmom? Preco takuto stranu na Slovensku zalozili ludia, ktorych fasizmus v minulosti naozaj oslovil a az tak, ze hajlovali?

.

A vedia na to odpovedat ich volici (LSNS) alebo nie?

Domnievam sa, ze nie a ze by to vobec nedokazali zdovodnit.

.

Taktiez som si nevypocula, za co Mazurekovi hrozi az 15 rokov vazenia. Pravda pise:

.

„Mazurek sa kriticky na adresu islamu vyjadril aj v parlamente. „Islam je viac než náboženstvo, je to krutý, odporný a neľudský politický systém,“ vyhlásil poslanec.“

.

Aj na Denniku N sa mozte docitat:

„Demokracia a náboženská časť islamu sú zlučiteľné, ale nie už demokracia a politický islam. Islam však nerozlišuje medzi náboženskou a politickou časťou doktríny a na západe často nekriticky prijímame tento pohľad.

.

Politický islam je tá časť islamskej doktríny, ktorá sa týka nemoslimov, teda kafirov.

.

Nemoslimov, teda kafirov sa pritom týka 51 percent celkového textu základných kníh islamskej doktríny.

Islamská doktrína je nezlučiteľná s princípmi liberálnej demokracie či so všeobecnými ľudskými právami. Nás, kafirov, nemoslimov, náboženská časť islamu nemusí zaujímať, ale islam je viac politická ideológia ako náboženstvo. Až 51 percent islamskej doktríny (Korán, Síra, Hadís) sa týka nemoslimov, toho, ako majú moslimovia s kafirmi naložiť. Takzvaný politický islam sa teda netýka iba moslimov, ale každého z nás.

.

https://dennikn.sk/blog/je-islam-zlucitelny-s-demokraciou/

.

Apologéti týmto spôsobom nekriticky podporujú politickú ideológiu, ktorá odporuje všeobecným ľudským právam a slobodám, ako ich na Západe poznáme. Zamieňať si kritiku politickej ideológie s „hejtom“, rasizmom alebo prádznymi pojmami ako islamofóbia je nebezpečné, pretože sloboda slova sa nedá obmedziť bez toho, aby sme ju úplne stratili. Cieľom Centra pre štúdium politického islamu je podporovať diskusiu o politickej časti doktríny islamu.

.

https://dennikn.sk/blog/ked-sulik-a-lenc-citaju-koran/

.

Tak sa pytam, bude trestne, ked povieme, ze islam je viac nez nabozenstvo, ked si to citatelia mozu precitat aj na Denniku N?

.

Tak sa pytam, bude trestne, ked povieme to iste, co Frantisek Sebej na SME?

.

„Saudská Arábia je dodnes krajinou, v ktorej sa verejne popravuje, bičuje a kameňuje. A nielen to. Keď sa spýtate ktoréhokoľvek znalca islamu, a ja som sa na to pýtal aj moslimov, či je pravdou, že svedectvo ženy má pred súdom iba polovičnú hodnotu ako svedectvo muža, že Korán dovoľuje, ba odporúča mužom, aby mlátili svoje ženy, ak sú neposlušné, každý vám odpovie, že áno, v zásade je to pravda. K takejto kultúre nemôžem mať úctu, ani ju rešpektovať.“

.

https://www.sme.sk/c/3278358/frantisek-sebej-k-islamu-nemozem-citit-ziadnu-uctu.html

.

Ci Sebej takuto kulturu nemusi respektovat a my ju uz budeme musiet respektovat, lebo taka je poziadavka EU pod hrozbou trestneho stihania, kto by ju nerespektoval?

.

A bude trestne povedat, ze RKC je zlocinecka organizacia, ktoru nerespektujete a nadavat na RKC alebo sa vysmievat z nabozenstiev ako z pitia Sava?

.

Na SME sa bezne cele roky citatelia vysmievali z veriacich a z celej RKC, mohli ju kritizovat a nikdy to trestne nebolo. Veru, tazko ludia pochopia, ze z RKC sa mozu a vobec ju nemusia respektovat a celkom nic z toho, co hlasa, a ostro sa mozu od nej distancovat a islam uz kritizovat nemozu, len povinne pod hrozbou trestneho stihania respektovat. Toto je neunosna poziadavka EU proti zdravemu rozumu, ktora naopak nerespektuje slobodu slova kritizovat aj islam, nielen ine nabozenstva. Vyzadovat si pod hrozbou trestneho stihania, aby v tomto malo nejake nabozenstvo vynimku, znamena vnucovat im cudzie nabozenske a nicim nepodlozene predstavy a len zato, ze tak si to vyzaduje EU.

Vstupovali sme do EU preto, aby nam bolo vnucovane nejake nabozenstvo a to este take, ktore nam vyberie EU? Je snad EU nejaka nabozenska organizacia a clenstvom v nej musime prijimat nejake nimi zvolene nabozenstvo?

.

Toto bude v buducej EU normalne, ze statni predstavitelia budu zenam v EU diktovat, ze maju nosit satky, aby neurazali nimi vybrate nabozenstvo?

.

Novozvolený rakúsky prezident Van der Bellen nezostal svojej “slniečkarskej” povesti nič dlžný. Vo videu, ktoré koluje internetom, tvrdí, že v budúcnosti bude potrebné, aby všetky ženy nosili šatku – zo solidarity k moslimkám

Už pred touto voľbou bolo jasné, že tento bývalý politik strany zelených bude presadzovať otvorenie hraníc migrantom, multikultúrnu spoločnosť a moslimské záujmy. Jeho najnovšie vyjadrenia tieto predpoklady potvrdili.“

.

Van der Bellen následne vyslovil šokujúce vyjadrenie:

Čoskoro príde doba keď budeme musieť požiadať zo solidárnych dôvodov všetky naše ženy, aby šatky nosili tiež, kvôli tým, ktoré ich nosia z náboženských dôvodov.“

.

Coskoro pride doba, ked este s cim nesuhlasit bude trestne?

.

S nabozenstvom, ktoreho vraj normalna podoba je takato, suhlasit pre fasizmus nemozme, nieto ho este respektovat (ukamenovanie pre nemanzelsky sex napriklad a nepovazuju sa za extremistov):

https://www.youtube.com/watch?v=j9sP9Jmnupw

Titulky zapnete pomocí CC

.

Dovolavanie po kamenovani inych ludi v EU! ma byt trestne a nie slova, ze taketo nabozenstvo nerespektujete.

.

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519036x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie